Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, отдайте се напълно на любовта

Овен – Често избързвате и се поддавате на мимолетните импулси. Дори да знаете, че някои от вашите действия могат да имат сериозни неприятни последици, вие действате по свой начин, надявайки се на добър късмет и благоприятни обстоятелства.

Телец – Ако в даден момент се почувствате заседнали в рутината и това ви притеснява, направете промени. Сега разчитайте на тези, които ви обичат, защото те ще ви накарат да се чувствате подкрепени и можете да преодолеете нещо, което ви кара да страдате.

Близнаци – Денят ще премине тихо и спокойно. Важни събития и сериозни сътресения са малко вероятни днес. Има много неща, които ще изискват внимание и отговорен подход от ваша страна.

Рак – Много е важно да посеете положителни емоции в душата си и да изкорените отрицателните. Само тогава ще бъдете щастливи. Днес премахнете пречките, които пречат на личния ви напредък и продължете живота си.



Лъв – Въпреки всички трудности и напрегнати моменти, успявате да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации. Звездите препоръчват в този ден да положите усилия за обновяване на отношенията ви с партньора ви.

Дева – Вие сте решителни и изпълнени с енергия. Чувствате, че се движите в правилната посока и не грешите – зададените цели скоро ще бъдат постигнати. Смяната на обстановката ще ви вдъхнови, ще ви даде нови идеи. Приятни интимни моменти.

Везни – Да запазите спокойствие днес няма да е лесно. Възможно е да срещнете трудности на работа или в къщи, но те няма да са толкова сериозни и едва ли ще има някакви последици. Трудно е да не се ядосвате на другите, когато ви провокират.

Скорпион – Растящата Луна ви дава много енергия и ви помага да не загубите оптимизъм и да видите положителната страна на нещата. Ще покажете най-позитивната, ведра и уверена част от характера си и ще накарате тези до вас да се чувстват добре.



Стрелец – Може да се наложи да се сблъскате с конфликти, които ще бъдат разрешени, само ако вземете нещата в свои ръце. Бъдете много предпазливи, защото има риск малките спорове да завършат с разриви или по-сериозни конфронтации.

Козирог – Настроението ви може да премине през много възходи и падения. Оставете детеto във вас да се прояви, за да почувства магията на живота, дори и в най-трудните моменти. Някои неочаквани новини ще ви развълнуват.

Водолей – Можете да се почувствате малко объркани... Мислете спокойно и по никакъв начин не позволявайте на никого да се намесва в живота ви или да взема решения, които трябва да вземете сами.

Риби – Постарайте се да се избавите от всичко сиво в живота си. В този ден е необходимо да се обкръжите с красиви неща, в приятна обстановка, да се отпуснете, да поседите и да помечтаете или да се занимавате с любов.