Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, ще събудите интереса на противоположния пол

Овен – Днес не се оставяйте да ви водят емоциите. Не се доверявайте на думите. Всяко обещание и всеки факт трябва да бъдат проверени внимателно. В противен случай е твърде лесно да бъдете измамени или да повярвате в това, което не е истина.

Телец – Днес няма да сте много продуктивни и вероятно работата няма да ви спори особено. Може да възникнат някои трудности или пречки, забавяне в процесите. Време на затишие. Живейте спокойно и без излишни емоции.

Близнаци – Възможно е напоследък да сте подложени на прекалено много стрес и напрежение. Резултатите от това могат да се проявят сега като главоболие или безсъние. Научете се да се отпускате. Бъдете внимателни, ако имате тайна връзка.



Рак – Делата ви изискват прилагането на значителни усилия, но резултатът няма да отговаря на вашите очаквания. Денят може да бъде нервен и напрегнат. Вашият жизнен тонус сега е на по-ниско ниво.

Лъв – Не се препоръчва да говорите с никого за намеренията си, защото можете да привлечете вниманието на хора, които ще се намесят (или попречат) в изпълнението на плановете ви. Вашите взаимоотношения могат да преминат през изпитания. Нищо сериозно обаче, с което да не можете да се справите.

Дева – Днес рискувате да се превърнете в истински работохолици. Подобно старание ще донесе забележими резултати, но все още сте далеч от реалния успех. Проблемите си трябва да решавате самостоятелно, без да разчитате на някой друг.



Везни – Отворете се към положителната енергия, която другите искат да ви дадат. Ако някой ви се обади и ви покани да излезете, не стойте у дома! Позволете си малко удоволствия, забавления и почивка. Резултатът може да бъде доста освежаващ.

Скорпион – Препоръчително е да отложите трудовите подвизи за по-късно и да изпълните точно толкова работа, колкото е необходимо. Днес емоциите ще ви заблудят и ще ви направят несигурни в решенията, които взимате.

Стрелец – Обстоятелствата могат да се променят често и вие трябва да сте по-гъвкави, за да можете да реагирате бързо, да не изпуснете момента. Промените в личния живот ще са по-вероятни със знак плюс. Има вероятност да се запознаете с приятна личност.



Козирог –Трябва да се потрудите за укрепването на вече завоюваните позиции. Днес не се изключват малки недоразумения с бизнес партньори и колеги. Възможно е да се наложи да защитавате авторитета и житейските си принципи. Действате уверено и енергично.

Водолей – Звездната атмосфера на този ден е неблагоприятна за повечето неща. Ниският жизнен потенциал може да повлияе негативно на способността ви да работите, да се концентрирате и да взимате правилните решения.

Риби – В работата малко неща ще зависят от вас. Колкото повече усилия влагате, толкова по-бързо ще се уморите. Погрижете се за външния си вид, защото ще успеете да привлечете вниманието на някого и да събудите интерес към себе си.