Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, ще ви е трудно да направите компромиси днес

Овен – Общата атмосфера на деня обещава да бъде положителна. Вашият жизнен потенциал днес ще бъде много висок и всяка работа ще се спори. Не проявявайте самолюбие и бъдете внимателни към емоциите и нуждите на близките си.

Телец – Този ден може да се нарече идеален за решаване на всякакви проблеми, с изключение на тези, при които трябва да предприемете тактичен подход. Чувствата ви ще бъдат изправени срещу разума. Луната скоро ще намери решение на вашите съмнения.

Близнаци – Днес звездите ще ви дарят с емоционалност, сантименталност, любопитство, многостранни интереси, непостоянство. Има изгледи късметът да ви се усмихне. Не се изненадвайте, ако се влюбите в някой, който до вчера не е бил "ваш тип".

Рак – Приспособете се към обстоятелствата и непредвидените събития, които възникват. Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност - тези качества преобладават в днешният ден при вас.



Лъв – Планирайте денят си предварително и не отлагайте ангажиментите. Разговорите, които ще имате, ще ви успокоят и ще ви накарат да се почувствате по-добре. Луната ви придава опасен чар.

Дева – Днес вие можете да намерите десетина възможни решения за всеки проблем и след това изберете от тях онова, което се оказва най-ефективно и просто. Мозъкът ви ще работи точно като швейцарски часовник, а ръцете ви ще работят точно, като на касиер в швейцарска банка.

Везни – Слънцето и Луната днес ви придават мощен енергиен заряд, който ще ви направи непобедими. Прекрасен момент да започнете връзка или да съживите тази, която имате в момента.



Скорпион – Вашият социален живот ще бъде много интензивен. Ще бъдете комуникативни и с мистериозно излъчване, което ще ви направи неустоими. Време е да намалите темпото, с което летите през живота и да се насладите на моментите, които ви се случват сега.

Стрелец – Днес няма да можете да се дистанцирате от ежедневните проблеми, да се откажете от неотложните неща, дори ако наистина искате. Ако в любовната ви връзка има напрежение, не наливайте допълнително масло в огъня.

Козирог – Вие сте упорити и днес трябва да покажете това в работата си. Пречките не могат да ви спрат, ако не им позволите. Понякога ви е трудно да покажете чувствата си, но днес ще имате нужда да се отворите за другите и да изразите това, което изпитвате, тогава ще се почувствате по-добре.



Водолей – В професионалната област не забравяйте нещата, които са приоритетни и са по-важни. Желанието да избягате от ежедневието може да ви отведе в опасна посока, така че бъдете внимателни. Луната ви помага да постигнете желанията си.

Риби – Ще ви е трудно да направите компромиси, но в крайна сметка ще разберете, че това е единственото решение в някои ситуации. Ще бъдете по-спокойни и по-добре ще контролирате енергийното си ниво.