Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, внимавайте с кого общувате. Везни, погрижете се за себе си!

Овен – Добър вариант на поведение днес ще бъде да се избегнат всякакви спорове и да не се общува с хора, които не предизвикват доверие у вас. На любовта няма да можете да се съпротивлявате и лесно ще се отдадете.

Телец – Внимавайте с кого общувате. Намеренията на някои хора спрямо вас не са добри. Не се доверявайте на никакви слухове или клюки, които чувате днес, докато сами не потвърдите тяхната автентичност.

Близнаци – Ще имате ясна визия за вашите приоритети и нищо няма да ви спре да продължите с това, което сте замислили. Възползвайте се от условията, които ви се предлагат. Бъдете гъвкави и нещата ще вървят с лекота.

Рак – Днес ще можете да комбинирате приятното с полезното. Проявете повишено внимание към любимия човек. Вашата половинка заслужава това. Трябва да бъдете търпеливи и да не нападате близките си. Не се карайте за дреболии.


Лъв – Днес вашата харизма ще бъде причината лесно да постигнете целите си. Въпреки това, бъдете предпазливи и внимавайте на кого имате доверие. Поддържайте контакти с хора, които събуждат само доброто във вас. Другите отбягвайте.

Дева – Бъдете внимателни към всякакъв вид съвместни действия. Всички решения трябва да се вземат самостоятелно. Днес не е денят, в който да разчитате на чуждото мнение, най-вероятно то ще бъде погрешно.

Везни – Подарете си релаксиращ масаж, купете си чудесния парфюм, който ви харесва, поглезете се с вкусен обяд... Не чакайте някой друг да ви направи щастливи, когато можете да го направите сами. Щастието е в малките неща.

Скорпион – Днес всяко нещо, с което се захванете, ще ви се получава добре както на работа, така и у дома. Проверявайте нещата по два пъти. Ако обстоятелствата позволяват, уредете си почивка. Денят носи емоционална нестабилност, а с това и възможност за преумора.


Стрелец – Избягвайте общуването с непознати хора. За разлика от първата половина на деня, следобедът благоприятства вашата професионална дейност. Ще положите много усилия, за да свършите задълженията си.

Козирог – Днес трябва да се избягват рискови операции и да не се планират големи покупки. През втората половина на деня вероятно ще можете успешно да разрешите проблемите, възникнали по-рано в сферата на любовните взаимоотношения.

Водолей – Летаргията ви ще бъде заменена с прилив на енергия. Избягвайте да правите ненужни разходи. Ако имате причина да изяснявате отношенията си, тогава се опитайте да се контролирате! Взаимните упреци и обиди не са най-добрата политика.

Риби – Енергиите на другите хора днес лесно ще се прехвърлят върху вас, ще ги попивате като гъба. Скоро може да изпитате умора, затова ограничете контактите и внимавайте с кого общувате. Бягайте от хора с проблеми.

Четете още: Седмицата носи късмет и добри новини!