Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, време е за ново начало в любовта

Овен – Сега ситуацията в живота ви включва емоционални сътресения, противоречиви чувства и трудности в отношенията с другите. Вашата добрина е толкова голяма, че ще докоснете сърцето на някого и ще тласнете (промените) живота му в нова посока.

Телец – По пътя към целта ще ви помогне желанието за стабилност, позитивната нагласа и безценната способност да виждате добрите страни във всичко. Хората около вас ще ви мотивират да бъдете по-добри и ще повлияят благоприятно на вашето самочувствие.

Близнаци – Няма да имате време да се оттеглите или да се отпуснете, трябва да правите нещата с по-голяма динамика. Ако загубите контрол над ситуацията, вашето благополучие и успех ще са изложени на риск.

Рак – Днес ще изпълнявате всичките си задължения с невероятна прецизност. Имате ясна визия за вашите приоритети и нищо няма да ви попречи да постигнете целите си. Готови сте да простите грешките на партньора си и да проявите разбиране.

Лъв – Вие сте доволни от усилията, които сте инвестирали през изминалия период, заради които сега можете да получите добри резултати. Не губете времето си с хора, които гледат само своите интереси.

Дева – Не губете време върху незначителни детайли. Нервността ви може да бъде резултат от умора, затова си дайте почивка. Имате нужда от баланс в начина на живот. Намалете изискванията си към партньора.

Везни – Планетите днес ще събудят вашата изискана страна, така че вероятно ще ви привличат като магнит визуално красивите неща и скъпи предмети. Това е чудесен ден за пазаруване, защото всичко, което изберете ще ви носи усмивка.

Скорпион – Вашето настроение ще е променливо и ще стигнете до крайности - от студено отношение и безразличие ще преминавате към прекомерен ентусиазъм и доброта, което ще обърка околните.

Стрелец – Луната е във вашия знак днес и ще ви накара да чувствате емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Ставате по-чувствителни към собствените си нужди и постигате дълбоко вътрешно осъзнаване.

Козирог – Спрямо някои хора сте предразположени към раздразнителност и изблици на гняв, особено трудно ви е да взаимодействате с по-възрастни хора, но ще можете да се насладите и на приятната компания на някого през деня.

Водолей – Бъдете внимателни в думите, които казвате, има вероятност да нараните неосъзнато близък човек. Вечерта е добре да прекарате навън, да отидете на разходка, в заведение или да посетите приятели.

Риби – Критичният начин на мислене може да ви докара проблеми в работата. В бързия поток от събития, опитайте се да намерите време за личния си живот. В любовен план сте готови за ново начало в позитивен смисъл.