Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, време е за шопинг

Овен – Днес отделете специално внимание на собственото си здраве, особено ако последните дни е трябвало да работите усилено. В личния ви живот сега имате стабилността, за която отдавна мечтаете.

Телец – Добре ще ви се отрази уединението. Добрата почивка ще ви зареди с нови сили. Старайте се да запазите хармонията в отношенията си. Ако не внимавате е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в нещо по-сериозно.

Близнаци – Днес е възможно да почувствате лек дискомфорт, но трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. По-добре е да си почивате повече, да прекарате този ден с близки и приятели.

Рак – Днес е добре да поставите семейството, дома, бита и близките на първо място. Необходимо е да се даде ход на домашните преобразования. Някои представители на знака ги чакат много приятни изненади.



Лъв – Чудесен ден за почивка у дома, разговор с близки, правене на нещо интересно. По-добре е да не бързате с пазаруването, защото сега сте склонни към разточителство, може да похарчите много пари за неща, за които чудесно бихте могли да минете без тях.

Дева – Бъдете много внимателни този ден. Старайте се да бъдете спокойни и не приемайте нещата по-сериозно, отколкото са в действителност. Не позволявайте на мимолетните емоции да надделяват над здравия разум.

Везни – За някои Везни денят ще бъде емоционално стресов. Днес нервната ви система е застрашена. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и липса на сън или друго нещо.

Скорпион – Може би другите ще ви провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това. Днес твърде яркото изразяване на емоциите ви ще бъде опасно за вас. Опитайте се да ги държите под контрол.



Стрелец – Не е изключено да се появят обстоятелства, които да възпрепятстват първоначалните ви планове за деня. Ще проявите активност в домашните дела. Ако усетите, че се заражда конфликт с близките, бъдете сдържани. Не раздухвайте огъня.

Козирог – Днес бъдете практични. Отървете се от ненужните неща, внесете чистота и ред в личното си пространство и във вашите дела. Добре е да се ръководите в днешния ден от принципа на здравия егоизъм и смело да поставите личните си нужди на първо място.

Водолей – Денят е благоприятен за оставане у дома, за семейно планиране, за обсъждане на проблеми. Подходящо е за духовни практики. Възможно е да възникнат усложнения в отношенията ви. Бъдете търпеливи, сдържани, контролирайте отрицателните емоции.

Риби – Денят е по-подходящ за почивка, а не за активни действия, но вие сте решени да свършите куп належащи неща. Посветете достатъчно време на себе си, на приятни занимания, на шопинг или на срещи с приятели.