Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, за вас днес любовта е най-доброто лекарство!Водолеи, флирт ще ви разсее!

Оглеждайте се и търсете съзнателно знаците на Вселената. Животът е пълен с изненади.

Овен – Може да стигнете до извода, че нещо липсва във връзката ви. Напоследък започвате да чувствате, че ѝ липсва някаква страст. Ако нещата вървят в грешна посока, веднага натискайте спирачките. Не сте от онези, които лесно се отчайват, но ще отнеме време, за да се върнат нещата, така че се опитайте да бъдете търпеливи, докато това се случи.

Телец – Може да почувствате нов и искрен ентусиазъм, когато става въпрос за вашата романтична връзка. Ако е имало известна дистанция във вашите взаимодействия, сега бихте могли да я промените, като решите да направите нещо заедно.

Близнаци – Бъдете тактични при правенето на градивна критика на член от семейството, особено ако засяга важна тема. Може да не сте толкова изтънчени, колкото си мислите. Правете всичко, което може да внесе повече баланс и хармония в живота ви.

Рак – Вашата отдаденост на семейния ви живот е възхитителна. Дори когато нещата не вървят по план, вие пак не се отказвате, винаги се борите за това, което искате. Може да се изненадате колко невероятно полезни са хората, които срещате.

Лъв – Може да се чувствате много по-смели и самоуверени, отколкото сте се чувствали от дълго време насам. Имате невероятна сила на волята и не позволявате на малките неща да ви пречат. Насладете се на масаж, защото умът ви трябва да се отпусне, а тялото да си почине.

Дева –Направете всичко възможно, за да спестите ресурси. Организирайте и планирайте внимателно времето, за да можете да изпълните всичко, което се очаква от вас. Ще почувствате нуждата да прекарате време с любим човек или да останете сами.

Везни – Това е време да бъдете креативни, когато се сблъсквате с препятствия. Съсредоточете се върху това да изглеждате най-добре. Добре поддържаните дрехи, прическата и хубавата презентация ще подкрепят увереността ви. Имайте повече доверие в себе си.

Скорпион – Никога не е твърде късно да се движите в желаната от вас посока. Ако се чувствате по-уморени от обикновено, облекчете графика си днес и се погрижите малко за себе си. Вземете вана, отидете на сауна или си направете масаж. Ако се отпуснете, ще се върнете бързо в топ форма.

Стрелец – Подредете дейностите си по приоритет, за да не сте прекалено заети с работа и да пропуснете цялото забавление на уикенда. Излезте и прекарайте време заедно в компанията на приятен за вас човек, защото общата ви енергия ще ви освежи.

Козирог – Внимавайте за стегнати мускули, особено в долната част на гърба. Това е мястото, където напрежението има тенденция да се прояви. Може да започне като малък проблем, но който може да се влоши, ако го игнорирате. Слушайте какво се опитва да ви каже тялото ви.

Водолей – Когато спрете да гледате назад, ще бъдете изумени от възможностите, които се появяват пред вас. Ако скучаете днес, малко флирт ще ви разсее. Ако няма къде и с кого, потърсете някой в социалните мрежи.

Риби – Любовта може да бъде най-доброто лекарство! Това е нещо, което понякога забравяте заедно с динамиката на близките ви отношения. Отделете време, за да направите това, което ви се струва правилно. Изглежда, че сега е подходящият момент това да се случи.