Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, запазете спокойствие днес

Ако по някакъв начин сте стигнали до задънена улица, подгответе се за яснотата, донесена от днешните нови енергии. С подкрепата на близките си и по-ясен ум, сега ще намерите най-подходящите решения.

Овен –Не позволявайте на никакви малки препятствия по пътя ви да ви съборят. Днес можете да се отпуснете малко и да посветите времето и вниманието си на любимите хора. Може би някой от тях има нужда от вашия съвет.

Телец –На работа не трябва да бързате и да вземете някои важни решения, за да промените ситуацията си. Внимателно обмислете всяко предложение, което пристига до вас. Добре е да прекарате време в уединение.
Близнаци – Нещата са малко хаотични за вас в момента и така че може да не сте наясно с възможностите, които са пред вас. Продължавайте в същото темпо, поддържайте добро настроение и всичко ще се нареди.

Рак – Не позволявайте на работата ви да превземе изцяло живота ви. Ако има нещо, което ви притеснява в отношенията ви с партньора, обсъдете го по цивилизован начин и се опитайте да намерите решение заедно.

Лъв – Бихте искали да се отървете от определени проблеми, които се влачат от миналото ви и тази ситуация ви притеснява. Полагате големи усилия да подобрите състоянието си, но изглежда все още не виждате никакви резултати.

Дева – Справяте се изключително добре на работа и буквално няма за какво да се тревожите. Свършили сте страхотна работа и това се отразява в уважението, което вашите колеги и началници засвидетелстват към вас.



Везни – Нещата в отношенията ви са спокойни и това ви прави щастливи. Имате нужда от малко спокойствие и тишина и красива романтична атмосфера, в която да се отпуснете с партньора си тази вечер. Оставете всичко да се развие.

Скорпион – Вие сте пълни с енергия и увереност – достатъчно, за да се справите с динамичните събития от деня. Трябва да обмислите нещата малко повече. Организирайте се и измислете план, за да свършите възможно най-много неща, сега, когато духат попътни ветрове.

Стрелец – Всичко се развива с главоломна скорост и вашите собствени реакции на събитията ще трябва да бъдат също толкова бързи. Ще видите, че нещата си отиват на мястото и това ще ви накара да се почувствате още по-уверени.

Козирог – Всички разногласия могат лесно да бъдат разрешени, ако запазите спокойствие и се отнасяте любезно към партньорите си и спрете да настоявате, че вие сте прави, а те грешат. Ако сте необвързани, пригответе се да направите впечатление днес!

Водолей – В работата всичко върви добре и наистина няма причина за притеснение. Избягвайте да сключвате финансови сделки днес и се опитайте вместо това да докарате докрай всички недовършени дела.

Риби – Вероятно ще се чувствате под напрежение, но се опитайте да държите главата си над водата. Избягвайте вземането на прибързани решения, тъй като е вероятно те да се окажат неоптимални. Запазете спокойствие и обмислете добре нещата.