Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Близнаците. Водолеи, бъдете отворени към любовта

Овен – За повечето от вас ще бъде един спокоен и добър ден, ако не обръщате внимание на дреболиите. Подхождайте творчески към решаване на проблемите. Благоприятно време да общувате с приятели.

Телец – Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Може да се сблъскате с емоциите и импулсивните постъпки на хората около вас.

Близнаци – Страстен и романтичен ден ще ви донесе днешната Луна, която ще се появи във вашия сектор на забавление и флирт. Ще привличате вниманието, без дори да се опитвате. Идните дни могат да донесат начало на любовта на мнозина представители на знака.

Рак – Венера, планетата на любовта, преминаваща през вашия знак, ще подчертае вашата харизма и ще ви даде сила на съблазняване. Възползвайте се, защото няма да могат да ви откажат нищо ...



Лъв – Свободните представители на знака ще срещнат човек, в чиято компания ще се чувстват разбрани. Избягвайте да говорите по чувствителни теми, които биха могли да нарушат спокойствието и хармонията ви.

Дева – Този уикенд може да се почувствате разочаровани от нещо, което не се е оказало така, както сте планирали или някой неволно ще нарани или ще си поиграе с вашите чувства. Не вземайте много навътре нещата.

Везни – Луната разположена във вашия знак в събота и неделя е синоним на добра звезда. Ако имате отношения, флиртувайте с партньора си. Направете нещо романтично, което ще ви сближи още повече.

Скорпион – С нарастването на Луната ще имате енергия да се впуснете в нови лични приключения и ще изпитате нова сила в любовта. Този уикенд вашата мистериозна и страстна личност ще ви направи много привлекателни и ако искате да завладеете някого, той няма да ви устои.

Стрелец – Не трупайте напрежение и се възползвайте от уикенда, за да се отпуснете и да позволите на нещата да се случват сами, без да се налага да контролирате всичко. Нека вашите емоции изплуват на повърхността.

Козирог – Този уикенд може да се почувствате малко безплътни и нетърпеливи да се случи нещо, но сега е моментът да си направите живота лесен, без да налагате драстични промени, които да ви карат да се адаптирате.

Водолей – Вие сте в момент, когато можете като голям магьосник/магьосница да превърнете всичко, което започнете в успех. Вашият приключенски дух ще ви помогне да бъдете отворени към любовта и да откриете нови начини да се насладите на живота.

Риби – Този уикенд може да възникнат недоразумения, особено с хората, с които живеете и трябва да избягвате да бъдете прекалено взискателни. Позволете на вашата по-дипломатична и приятелска страна да се появи и да приложите добрите си маниери на практика, което ще ви даде по-добри резултати.