Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Девите. Козирози, любовта е във въздуха

Този ден ще ви отвори много възможности и ще ви отведе в тайнствения свят на удоволствията. Просто не трябва да се намесвате в развитието на събитията.

Овен – Имате дълбока нужда да контролирате и да сте този, който взема важните решения. Ето защо ви е трудно да позволите на вашите близки да ви доминират във всеки аспект от живота ви. Днес може да се почувстват уморени да свирят на втора цигулка и по-добре е да ги оставите да си кажат думата.

Телец – Сега може да приемате живота много сериозно; и дори да поставяте под въпрос ангажименти и решения, които сте взели в миналото, като избор на кариера, местопребиваване, брак и други важни връзки. Това е време на самоанализ и размисъл за посоката, която сте поели в живота си.

Близнаци – По време на работа може да се почувствате малко претоварени, тъй като задачите се умножават и времето е малко за тяхното изпълнение. Въпросът с финансите остава отворен пред вас и днес.

Рак – Вашият такт и здрав разум ще ви бъдат полезни по време на обществено събиране или среща, където напрежението ще трябва да бъде разпръснато с кадифена ръкавица. Бъдете обективни и следете топката из под око.

Лъв – Предстои ви още един натоварен ден. Възможно е и днес някой да ви изненада неприятно с поведението си, така че да реагирате по-бурно. Въпреки че намеренията ви са били добри, може да откриете, че сте обещали повече, отколкото всъщност можете да изпълните.

Дева – Склонността ви да флиртувате днес е силно подчертана, но бихте могли да поемете повече, отколкото можете да преглътнете, което ще има последици. Заетите представители на знака ги очакват приятни моменти с половинката си.

Везни – Чувствате се твърде уморени и ви липса енергия за всички планове, които искате да осъществите. Опитвате се да се дистанцирате по някакъв начин от потенциални източници на стрес, така че да останете възможно най-малко около проблемите.

Скорпион – Страстта, ревността и желанието изплуват, за да раздвижат връзката ви и да разклатят лодката. Вие сте в уязвимо настроение, което ви кара да изглеждате несигурни. Направете нещо, което ви дава сили и увереност.

Стрелец – Съсредоточили сте цялата си енергия върху постигането на това, което сте си поставили за цел, така че сега ще бъдете ангажирани да го осъществите. Благоприятен период за любов за представителите на този знак.

Козирог – Това е ден за любов и развлечения! Много Козирози днес ще се посветят на партньора си, наясно, че имат уникален човек до себе си, който е напълно достоен за тяхната любов и внимание.

Водолей – Малко сте нервни, защото нещо току-що се изплъзна от ръцете ви. Не се притеснявайте, в следващите няколко дни ще имате шанс да поправите нещата и да ги обърнете в своя полза. Това, което ви отличава днес, е вашата решимост да успеете.

Риби – Отплавайте в малко по-безгрижни и безопасни води. Вместо да се тревожите поради излишни съмнения, намерете нещо ново и интересно, което бихте могли да правите и запълнете свободното си време.