Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Овена. Влюбените Раци ще изпитат удоволствията, за които копнеят

Период на обновяване и възстановяване силите след енергийно наситените предишни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка, като четене на книга, разходка, общуване с любими хора.

Овен – Винаги сте пълни с ентусиазъм и креативност. Иновативните идеи ще бъдат оценени от всички. Влюбените Овни ще се отдадат безрезервно на изживяването на възможно най-много емоции. Планетарната енергия ще направи връзката ви по-лесна за разбиране, по-хармонична и по-романтична.

Телец – Бъдете търпеливи през този ден и ще получите това, което искате. Ако бързате, ще допуснете грешки и ще развалите повече нещата. Днес ще проявите повече разбиране и топлота от обикновено. Опитайте се да извлечете максимума от деня, доколкото можете.

Близнаци – В работата всичко ще е въпрос на организация. Ако успеете да направите това, всичко ще върви много по-добре от преди. За влюбените денят ще е доста оживен и цветен. Вечерта атмосферата ще е още по-романтична и ще изпитате нови удоволствия.

Рак – Днес ще ви се отдаде възможност да реализирате скритите си амбиции. Ще дадете всичко от себе си, за да постигнете всичко. С подкрепата на звездите вие, влюбените, ще можете да изпитате удоволствията, за които копнеете.



Лъв – Луната във Водолей прави хората по-чувствителни и открити. Не пестете нежните и мили думи, ще успеете да достигнете до сърцето на любимия човек. Влюбените Лъвове могат да признаят чувствата си.

Дева – В работата ще успеете да се измъкнете по-добре от някои трудни ситуации, в които сте попаднали, и ще се чувствате по-спокойни вечерта. Трябва от време на време да се отпуснете и да се вслушате в съветите на другите.

Везни – Неочаквано за себе си можете да станете популярна личност, истинска икона на стил и мода. Не се съмнявайте във вкуса си, пазарувайте и обновете гардероба си, изборът ви ще бъде изключително успешен.

Скорпион – Днес трябва да поемете юздите на живота си и да разрешите веднъж завинаги някои проблеми, които сте имали като двойка. Ако пренебрегнете нещата, ситуацията може да стане още по-сложна.

Стрелец – Днес ще ви се прииска да направите нещо щуро дори по средата на работното време. Имате нужда от общуване, от забавления, ще ви интересува всичко свързано с други хора и начините за интересно прекарване на времето.

Козирог – Ще бъде значително щастлив и успешен ден. В работата ще сте пълни с добри идеи и не само ще стигнете там, където искате, но и ще помогнете на колегите си да решат някои проблеми. Звездите ще ви помогнат да управлявате бюджета си по-внимателно.

Водолей – Планетната енергия ще ви насърчи да анализирате нещата по-внимателно през този ден и можете да изясните неща, които са висящи. Ако сте във връзка, има възможност съперник/ца в любовта да провокира напрежение и проблеми в отношенията ви.

Риби – Ще бъдете много отдадени на семейството си през този ден и ще дадете всичко от себе си, за да накарате близките си да се чувстват спокойни. Ако сте във връзка, въпреки че напоследък сте имали много различни мнения с партньора си и е имало много спорове, днес ще се опитате да поговорите помежду си. Малко по малко ще изяснявате нещата.