Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Скорпионите. Козирози, харчете внимателно

Ден на силни емоционални колебания и объркване на чувствата. Време за духовно пречистване.

Овен – Приближава се конфликт, който ще подложи на изпитание ценностите ви. Вашата импулсивност ще трябва да бъде канализирана. За да напреднете, ще трябва да избирате между любовта и кариерата.

Телец – Ще извлечете полза от факта, ако си спомните, че противоположностите са двете страни на една и съща монета – не може едното без другото. Правилният избор ще бъде направен само ако приемете другите и себе си.

Близнаци – Този ден ще ви тласне към предела на възможностите ви. Ако сте във връзка, откривате, че ситуацията ви убягва напълно и че вече не контролирате нищо. Ще проявите забележителна чувствителност.

Рак – Планетите, присъстващи на вашето небе, могат да допринесат само за този процес на личностно израстване, който е толкова важен за вас. Това ще ви помогне да разберете по-добре истинските си стремежи и нужди.



Лъв – Марс ви дава чувство на гняв, което не можете да си позволите да изразите открито, защото сте хванати в собствения си капан. Избягвайте да разговаряте по важни теми и ще си спестите неприятности.

Дева – Очевидно любовният ви живот не ви носи толкова спокойствие, колкото преди. Ако не виждате причина да бягате, чувствате, че е необходима промяна. Трудностите ви обаче могат да ви принудят да вземете прибързано решение.

Везни – Звездите не са благосклонни към вас и може да се почувствате претоварени от грижите и отговорностите, които ви тежат. Може също да ви е трудно да намерите правилната мотивация да правите това, което трябва да правите.

Скорпион – В работата ще сте много креативни и ще успеете да завършите успешно проектите си. Не се страхувайте да се осмелите и да се включите, защото днес звездите са на ваша страна! В любовта сърцето ви бие бързо и можете да изживеете моменти на голяма страст с любимия човек.

Стрелец – Бъдете целенасочени и целеустремени, но с мярка. На професионално ниво, въпреки раздразнителността си от деня, старайте се да не обидите някои свои колеги. Внимавайте да не създавате твърде много вълни във връзката си.

Козирог – Бъдете търпеливи и дипломатични. Като говорите за съмненията си пред любимия човек, да може да се установи конструктивен диалог. Ако е възможно, опитайте се да ограничите ненужните разходи, като се съсредоточите върху най-важното.

Водолей –
Като се има предвид вашата астрална ситуация, малко вероятно е работният ви ден да премине без проблеми. Вашите звезди подсказват, че трудно ще контролирате емоциите си. От днес е необходима пренастройка на бюджета ви.

Риби –
Астралната конюнктура предполага, че ще имате трудности при намирането на емоционалния баланс, необходим за правилността на вашите решения. Ако искате да продължите напред и да се доближите до мечтите си, трябва да внимавате.