Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтично увлечение за Овните

Овен – Упоритостта ви помага, особено когато трябва да обсъдите важни въпроси. В необичайна обстановка можете да срещнете хора, за които преди това сте чували много интересни неща. Възможно е романтично увлечение.

Телец –Възможни са ситуации, чиито смисъл няма да разберете до края или ще се появят тайни от другите. Звездите ви съветват да претегляте всяка дума, да предвиждате възможните реакции на околните, внимателно да обмисляте дали да споделяте мнението си с тях.

Близнаци – Ще бъде грешка да се правят големи планове за този ден. Сега сте уморени много повече от обикновено, толкова много неща ще останат незавършени. Наистина се нуждаете от подкрепата на близки хора и ще страдате, ако не я получите.

Рак – Оставете се на инерцията на деня. Чувствата ви ще са силни и дълбоки. На мнозина умът ще е изпълнен с мисли за любов, тайни срещи, получаване на нови удоволствия. Някои ще търсят забранения плод.

Лъв – Вие се разбирате добре с всички. Можете да намерите нови помощници и съюзници, да срещнете интересни хора. Смяната на обстановката днес би била изключително полезна: всичко ново ви вдъхновява и ви харесва.

Дева – Денят носи пасивност и ви предразполага към инертност. Може да ви липсва желание да се занимавате с каквото и да е или да променяте нещо. Слушането на хубава музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Везни – Звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или поне в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Днес ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни.

Скорпион – Днес ще проявите богато въображение и повишена чувствителност. Успехите в делата ще бъдат скромни, но това едва ли ще ви разстрои. Сигурни сте, че скоро ще можете да наваксате всичко, което е пропуснато.

Стрелец – Съществени събития не се очакват. Не вярвайте на всичко, което другите казват: някой може умишлено да ви подведе. Посветете този ден на любимите си занимания или да го прекарайте с близки хора.

Козирог –Запазете спокойствие. Всички проблеми, които носи този ден, са по-лесни за решаване, отколкото си мислите. Общият фон на деня е позитивен, ще ви помогне да се отпуснете емоционално.

Водолей – Денят ще донесе много приятни изненади и много положителни емоции. Благоприятен ден от гледна точка на личните взаимоотношения, общуването с близки хора подобрява настроението.

Риби –Ще имате възможност да научите нещо ново и да приложите знанията, които сте придобили преди. През втората половина на деня, потенциалът на живота ще намалее малко, ще почувствате, че имате нужда от почивка.