Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп от 8 до 14 март

Лъвове, очакват ви положителни промени. Близнаци, не се отказвайте от събития и срещи - това ще направи живота ви много по-светъл!

Астро-аспекти

На 11 март Слънцето е в съвпад с Нептун
На 13 март е Новолуние в знак Риби в 12:22ч
На 14 март Венера е в съвпад с Нептун


Луната през седмицата се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване –10, 12 и 14 март

Благоприятни дни за боядисване на косата –9, 10, 13 (след 12:30ч), 14 март


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.


09.03. 02:53 - 09.03. 09:42
11.03. 05:33 - 11.03. 16:45
13.03. 18:39 - 14.03. 01:45


Овен – Тази седмица Марс в Близнаци, който е добре разположен към вашия слънчев знак, ще ви даде нов тласък. Това ви прави победители навсякъде, независимо къде и в какво се състезавате. Особено след като Юпитер и Сатурн също ви дават смелост, постоянство и оптимизъм. Аурата на успеха ви заобикаля. Ще получите и много възхитени погледи. Трябва да внимавате със здравето си, тъй като може да се сблъскате с някои здравословни проблеми поради пътуване или промяна на времето. Възможно е да има някои възходи и падения в любовните и брачните отношения.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 8, 14


Телец – Тази седмица ще имате възможност да се движите доста динамично, като се погрижите за висящите проблеми, тъй като имате цялата енергия и жизненост, от които се нуждаете. Задачи, които не сте успели да изпълните, могат да бъдат решени сега успешно. Графикът ви може да е доста претоварен. Това е добро време за проучване и събиране на информация за всякакви нови проекти, които възнамерявате да започвате. Това ще бъде добра седмица за любовния ви живот. Има сексуалност, добро настроение. Някой ще покаже признаци на нарастващ интерес към вас.

Благоприятни дни – 8, 12, 13
Бъдете внимателни – 9, 10


Близнаци – Тази седмица ще бъдете подкрепяни от Меркурий, Марс, Юпитер и Сатурн. Луната също така гарантира, че вашите проекти ще успяват. Знаете как да въртите другите около пръста си, за да получите това, което искате. Но пазете се от Слънцето и Нептун! Двете планети отслабват енергията ви. Съвет: Обърнете специално внимание на диетата си сега! Много проблеми и притеснения с близките ще изискват пряка намеса или активност от вас. Вероятни са новини и неочаквани срещи, които ще ви донесат много приятни впечатления и емоции. Не се отказвайте от събития и срещи - това ще направи живота ви много по-светъл.

Благоприятни дни – 9, 10, 14
Бъдете внимателни –12, 13


Рак – Слънцето, Венера и понякога Луната са благоприятни за вашия знак. Дори на моменти да се съмнявате във всичко и във всички, слушайте сърцето си или нека го наречем шесто чувство. Благодарение на връзката Слънце-Нептун вие инстинктивно знаете какво е подходящо за вас и как да действате по съответния начин. Много идеи и решения ще ви дойдат интуитивно и ще се окажат изненадващо правилни и проницателни. Уединението тази седмица ще действа като лечебна психотерапия за вас. Колкото повече време прекарвате в уединение, толкова по-скоро ще имате проясняване на съзнанието и по-скоро ще намерите спокойствие. Подходящи са заниманията с духовни практики.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни – 8, 14



Лъв – Като цяло седмицата вероятно ще донесе положителни промени за вас. Може да получите желаните положителни резултати. Марс е просто прекрасен за вас. Той ви мотивира да не изпускате целите си от погледа. Дори и да не е толкова лесно да работите в тези времена, не позволявайте това да ви сломи. Можете бързо да намерите нови начини, когато нещо традиционно вече не работи. Ще можете да се ориентирате перфектно във външните обстоятелства и да вземете информирани и правилни решения. През втората половина на периода инстинктивната нужда от тръпка и риск се увеличава.

Благоприятни дни – 14
Бъдете внимателни – 9, 10


Дева – Тази седмица Нептун се среща със Слънцето и с Венера в опозиция, а Уран е в положителния тригон към вашия знак. Сигналите сочат към промяна! Този период ще бъде много положителен за вашите професионални въпроси. Ще имате необходимата енергия, за да предприемете стъпките, които искате. Трудностите ще бъдат преодолени и нещата ще започнат да протичат нормално и да се развиват. Всяко задължение се урежда постепенно. Не е изключено да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Брачните ви отношения ще бъдат гладки, стабилни и сигурни, макар и малко хладни.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 12, 13


Везни – Можете да очаквате една сравнително успешна седмица. Енергията на планетата Меркурий във Водолей и на Марс в Близнаци е полезна за вас. Те доста ви мотивират. Бъдете малко по-упорити от обикновено. Ще имате отличен баланс между личния и професионалния си живот. Избягвайте противоречията и не се замесвайте в никакви ненужни ситуации. Приемането на правилния съвет от точния човек може да ви помогне да преодолеете проблемите си. Възможно е да се подобрят вашите умения за вземане на решения.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 8, 14


Скорпион – Тази седмица Слънцето, а също и Венера ще се срещнат с Нептун във вашия дом на любовта. Тази енергия събужда вашата мека, чувствителна, но и творческа и въображаема страна. Усмивката ви ще стопи всяко сърце сега. Вашата изявена креативност също ще ви помогне в личен и професионален план. Доста конструктивен период ви очаква. Ще можете да преминете през пътя на промените и трансформациите, в резултат на което ще можете да се издигнете до качествено по-високо ниво. Очакват ви много положителни впечатления и емоции. В брака отношенията ви могат да бъдат изградени на рационална, разумна основа.

Благоприятни дни – 8, 12, 13
Бъдете внимателни – 9, 10


Стрелец – По време на работа ще имате възможност да преодолеете много препятствия и да разрешите много проблемни ситуации. Тази седмица трябва да поддържате правилно равновесието между личния и професионалния живот, в противен случай това може да повлияе на любовните ви отношения. Някое от вашите партньорства, брак, връзки, приятелства ще навлезе в нова фаза. Подходящ момент е да поговорите с партньора си за хода и бъдещето на връзката ви. През втората половина на периода се увеличава нуждата ви от творческо самоизразяване.

Благоприятни дни – 9, 10, 14
Бъдете внимателни –12, 13


Козирог – Тази седмица Нептун се среща със Слънцето и с Венера в съвпад, което ви поставя на подиума като победители. Можете да се насладите на аплодисментите там горе за вашите добри решения и за вашето печелившо същество. Не оставяйте нещата да се случват сами. Старайте се да контролирате всеки процес. По-скоро се съсредоточете върху стратегията и оценката на вашите действия. Направете пауза и преразгледайте решенията, взети в миналото. Може да има някои прекрасни моменти, на които да се насладите със своя партньор.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни – 8, 14


Водолей – Не очаквайте бърз успех - вероятно ще трябва да промените посоката и да действате не по план, но е вероятно да се окаже към по-добро. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения тази седмица - те могат да повлияят негативно на случващото се около вас. Вашето самочувствие ще се повиши и това ще стимулира успеха ви. Ако през предходното време сте имали трудности в отношенията със семейството си, тогава е крайно време да се опитате да оправите всичко. Конструктивно обсъждане на въпроси е възможно само при липса на силни емоции и при спокоен трезвен анализ на ситуацията.

Благоприятни дни – 14
Бъдете внимателни – 9, 10


Риби – Много Риби ще трябва да променят малко плановете си и да проявят повече инициатива от обикновено, така че се опитайте да не се отклонявате от целите си и да започнете отначало. Ще се справите с всички трудности, при условие че проявите характер и действате активно и целенасочено. Пазете се от скандали и не се намесвайте в конфликтите на други хора - те могат да се проточат и да развалят настроението ви за дълго време. Ще бъдете надарени с практична проницателност и трезва преценка, когато ненужните емоции не ви пречат да вземете правилните решения.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 12, 13