Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп: Романтични емоции завладяват Девите

Овен – Тази седмица можете да успеете във всичко, което е свързано със сферата на бизнеса и кариерата. Очаквайте освобождаване на творческа енергия, изпълнете някаква стара идея. В семейния живот може да се нуждаете от такива качества като сдържаност и спокойствие, тъй като може да има различия и конфликти. Четвъртък е добър за комуникация и срещи с приятели, задушевни разговори с колеги и близки хора, това е ден на помирение и оказване на помощ.
Досега бяхте твърде фокусирани върху мисли за работа и живота и напълно бяхте забравили за сърдените дела. Тази седмица ще бъдете изключително привлекателни за противоположния пол. В последните дни на периода са възможни интересни срещи, ако разбира се се погрижите да напуснете дома си и да излезете сред хората.

Телец – Тази седмица ще ви донесе усещане за вътрешна свобода. Активно се движите към набелязаната цел, а партньорите ще ви помогнат и ще ви подкрепят. Ако сте решили и добре обмислили всичко, то сега е благоприятно за промяна на работното място. Но не вземайте спонтанни решения, те ще бъдат погрешни. Във вторник не се захващайте с няколко неща наведнъж, тази тежест може да не се окаже за плещите ви. В четвъртък ви заплашват малки неприятности в областта на бизнес преговорите, не трябва да се поддавате на емоциите. През втората половина на седмицата децата ще изискват от вас да им обърнете специално внимание. През уикенда може да имате избор: да заработите добри пари или да си почивате.
Не подценявайте силата на вашата привлекателност, можете да я използвате като оръжие и като средство за намиране на нови фенове. Четвъртък е добър ден за романтични срещи, но през уикенда е по-добре да изберете приятелството, а не любовта.

Близнаци – Тази седмица не вземайте категорични решения, избягвайте празните аргументи и бъдете уверени в себе си. Опирайте се на надеждни приятели и колеги, както и на собствения си опит. Не жалете време да правите планове, отлично ще ви се отдадат именно обмислените действия. Желателно е да не афиширате своите намерения, така те скоро ще се реализират. Вероятно ще се наложи да се занимавате с поправянето на грешките на друг и това ще ви се отдаде отлично, което пък няма да остане незабелязано от страна на началниците ви. Не планирайте прекалено много неща за уикенда, по-добре е просто да се отпуснете, да спите и да се разхождате.
Силата на страстите ви малко е поутихнала. Любимият човек усеща, че сте станали по-меки и ще поиска да станете по-близки. Сега трябва да се въздържате от прекомерна емоционалност и да се наслаждавате на моментите на нежност.

Рак – През тази седмица просто трябва да проявите активност и да покажете своите таланти. Тогава ви чака успех. Не забравяйте да се справите с настоящите проблеми. Посъветвайте се с колеги по време на работа и тогава те ще престанат да ви възприемат като заплаха. Тази маневра ще укрепи вашия авторитет. В петък е добре за пътувания, командировки. В края на периода близък човек ще ви помогне в решаването на проблемите и ще можете да постигнете това, към което се стремите заедно.
Преди да кажете нещо, помислете. Препоръчително е през тази седмица да сте по-спокойни и по-сдържани. Доверявайте се взаимно повече с партньора си. През втората половина на седмицата вашите горещи чувства ще добавят пикантност във вашата връзка. Петък е денят на примирие и възстановяването на отношенията.

Лъв – Тази седмица, в много отношения вашето благосъстояние ще зависи от разумната упоритост и компетентност. Желателно е да посветите понеделник на приключването на натрупаната работа. Във вторник не би трябвало да планирате нещо ново, сега е малко вероятно да се сбъдне. В средата на седмицата са възможни промени в личния живот. В четвъртък бъдете точни при изпълнението на професионалните задължения. През уикенда ще имате подходящо настроение за труден разговор с близки хора.
Понеделник може да е разочароващ ден, така че е по-добре да не назначавате среща. В четвъртък може да срещнете старата си любов и чувствата ви да се разпалят с нова сила. В събота ще бъдете особено привлекателни за тези, които са родени под знаците на Близнаци и Водолей.

Дева – Тази седмица ще трябва да покажете гъвкавост на ума, максимален такт и съобразителност. Погледнете философски на положението, не прекалявайте с натиска върху другите, добре е в малките неща да отстъпвате. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получите през следващите дни. Възможни са неточности. Във вторник бъдете особено внимателни към своето обкръжение, има шанс да намерите нов приятел или да си създадете враг – всичко зависи от вас. Би било хубаво да организирате малък празник през уикенда, да поканите близки приятели.
Изглежда, че трябва да актуализирате гардероба си. Може би ви е необходимо време, за да намерите нов стил. Ново познанство, което ще се случи тази седмица, ще ви заинтригува много. Възможна е дългоочаквана романтична среща, която ще ви подари незабравимо преживяване.

Везни – Седмицата ще бъде доста напрегната поради увеличаването на обема на работа. Не губете контрол над емоциите си, в противен случай можете да загубите много в личната и професионалната сфера. Точността и вниманието са ключовите думи в следващите дни. Добре обмислените идеи и предложения ще направят благоприятно впечатление на вашите колеги по време на работа. Проблемите, които ще възникнат тази седмица, ще могат да се разрешат от само себе си, не търсете помощ отвън.
Очаква ви ярко любовно приключение или поне повечето от вас. Можете да разчитате на успех в спечелването на сърцата. Просто не си вирете носа си твърде високо, в противен случай има опасност да се натъкнете на човек, чието завладяване не само ще бъде дълго, но и безполезно.

Скорпион – За да се придвижвате успешно напред, ще трябва да прибягвате до помощта на зашеметяващата си интуиция. След като сте направили това, ще разберете какви точно стъпки да предприемете. Възможен е вариант на делово пътуване и това ще отвори нови хоризонти пред вас. Дори най-екстравагантните идеи ще намерят положителен отклик и също могат да донесат неочаквани резултати. Във вас ще има много енергия и позитив, така че смело въплъщавайте всичко замислено в живота, правете нови планове.
Неочакваната среща в сряда може да промени хода на събитията в личния ви живот. Ще направите незабравимо впечатление на любим човек, предизвиквайки трепетно чувство в него. Романтична среща организирана в неделя, обещава да бъде особено страстна.

Стрелец – Добра седмица ви очаква, внезапно ще възникнат благоприятни възможности. В понеделник си намислете желание и то лесно може да се сбъдне. Решете всички въпроси без излишен шум и бързина. Обърнете се към предишния си опит и здрав разум, никой не ви принуждава да вземате решения веднага. Шефовете ви явно ще са доволни от вашата работа. Можете да разчитате на награда, премия, похвала. Необходимо е да проявите инициатива и смелост в любовта.
В личния живот настъпват промени към по-добро. Напрежението и изясняването на отношенията да бъдат изоставени и ще почувствате, че се нуждаете отново един от друг. Сряда може да бъде един от най-трудните дни в седмицата, опитайте се да не предизвикате конфликтна ситуация. В неделя ще се справите блестящо с проявата на ревност от страна на близкия човек, обръщайки всичко на шега.

Козирог – През седмицата може да се окажете в центъра на вниманието и събитията. Така че решенията трябва да се вземат бързо, понякога да се променят в движение. В понеделник ще почувствате изблик на жизненост, ще се появят нови идеи за творческо само изразяване. Вторник обещава добър късмет за много начинания, денят е добър за приятелско общуване и нови запознанства. Но в сряда и събота е по-добре да не правите нищо сериозно, тъй като вашите планове могат да се променят на обратно. Интелектуалните занимания и игрите през уикенда ще ви донесат истинско удоволствие.
Седмицата обещава богат личен живот. Вътре във вас ще се разгори борба между страстта и рационализма. Най-добрият начин е просто да прекарате тези дни в уединение. Опитайте се да приемете случващото се така, както е и не се опитвайте да променяте нищо.

Водолей – Трябва да се съсредоточите върху един много важен въпрос, вие сами трябва да определите кой от всичките. По-добре е да намалите темпа на работа, за да избегнете натрупване на умора. Разногласия не са изключени. Но се опитайте да разберете опонентите си, вслушайте се в тяхното мнение, може би ще промените възприятието си за възникнала ситуация. В петък ще се радвате на срещи с приятели. Не забравяйте да погледнете през уикенда в най-близките магазини, очевидно трябва да направите някои покупки. Най-благоприятният ден за вас тази седмица ще бъде понеделник, а четвъртък може да е неуспешен.
Седмицата в личния план е сложна и двусмислена. Във вторник е възможна конфликтна ситуация с близък човек. В петък или събота можете да срещнете интересен човек, който ще привлече интереса и вниманието ви. Но това няма да продължи дълго.

Риби – Настъпва благоприятен период както за работа, така и за свободното време. Възможно е дълго пътуване, което ще ви позволи да се отпуснете, а също и да общувате с хора, които могат да станат ваши партньори в бъдеще. Опитайте се да използвате това време, за да установите нови запознанства, да създадете необходимите контакти. Сега ще бъде полезно да научите нещо ново, да започнете да учите чужд език или да се запишете на шофьорски курсове. В отношенията с близки хора важна роля ще играят въпросите за качеството, а не количеството. Опитайте се да не се суетите и тогава всичко ще бъде точно.
Постепенно стигате до заключението, че се нуждаете от някои промени във взаимоотношенията си, в противен случай те ще стигнат до задънена улица. Вторник е благоприятно за един честен разговор между вас и партньора ви.