Седмичен хороскоп за всички зодии: Озарение и голям късмет очакват Овните

02 септември 2019 | 06:10
25476
0
Pixabay
0

Аспекти през седмицата:

Луната през седмицата преминава през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог.

Благоприятни дати за подстригване – 3, 4, 5, 6 (до 15:00 ч.), 7 (след 16:00 ч.) септемвриВремето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

02.09. 11:35 - 03.09. 02:36
04.09. 13:59 - 05.09. 06:09
06.09. 19:04 - 07.09. 13:38Овен – Първата седмица на септември ще премине под влиянието на спокойна и хармонична енергия на звездите и планетите, така че ще бъде лесно да се настроите към правилната нагласа. Вашата енергия ще бъде достатъчна, за да разрешите делата си. Очакват ви седем спокойни дни, в които можете да започнете нови дела. Добре е изцяло да се съсредоточите върху семейството, сродната си душа или върху нейното търсене. Жизненият ви път ще протече чрез търсене на себе си. Избягвайте компанията на негативно и критично настроени хора, тъй като ще ви повлияят негативно и ще подхранят съмненията, неувереността и страховете ви. Озарение и голям късмет очакват много представители на този знак. Хубаво е да промените средата, което ще помогне да се измъкнете от рутината.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете предпазливи – 2, 8


Телец –През тази седмица е добре да се съсредоточите само върху най-важното. Вторник и сряда не са най-добрите дни за рискове и приключения, както и за стартиране на нови дела. В другите дни можете да се отпуснете повече и да правите това, което сърцето ви пожелае. В любовта е дошло време да преминете от думи към действия: Телецът се нуждае от разтърсване, експлозия от емоции. А по въпросите на работното място покажете повече спокойствие. Време е да направите това, което е най-важно за самите вас. Малко егоизъм няма да навреди на никого. В дните на нехармоничната енергия на звездите някои може да почувстват проблясъци на ревност, затова е по-добре да не провокирате партньора си. Такива чувства и емоции унищожават здравето и късмета.

Благоприятни дни – 7(ІІ-та половина), 8
Бъдете предпазливи – 3, 4
Близнаци – Тази седмица ще се съсредоточите най-много върху това как да функционирате най-добре в света около вас. Като планирате ангажиментите си, не забравяйте да предвидите всички трудности, които могат да ви забавят. Вие сте в идеалния период за различни постижения. Добър момент да рискувате и да опитате късмета си. Дава ви се нов шанс за нещо. Благоприятно време за пазаруване, за промяна на обстановката, търсене на нови източници на вдъхновение. Възможно е да се случи нещо, което ще ви накара да цените повече своя дом и хората около вас. Ще възникне и въпросът кои са хората, които не заслужават място в живота ви. Ще почувствате нужда да имате собствено пространство, където да мислите спокойно или просто да се отдалечите от всички предизвикателства на живота.

Благоприятни дни – 2
Бъдете предпазливи – 5, 6


Рак – На работното място е възможно да има неочаквани промени и изненади. Нова възможност за работа се отваря в живота ви и можете да я приемате с ентусиазъм. Трябва да избягвате страхът да влияе на вашето решение, само анализирайте добре ситуацията, притеглете всички плюсове и минуси. Възможно е да направите неочаквани разходи и това ще се отрази много на финансите ви. В любовната сфера са възможни разни дилеми, с които е необходимо да се справите максимално бързо. Много от вас ще имат известни затруднения в емоционалната си връзка по причина, че ще почувстват как рутината и монотонността ги завладяват на различни нива и връзката няма да е чужда на това чувство, може дори да ги направи по-нетолерантни и непримирими. Други обаче ще имат интензивни моменти в сексуален план с огнени и незабравими срещи.

Благоприятни дни –3, 4
Бъдете предпазливи – 2, 7 (ІІ-та половина), 8

Двойка


Лъв – Страхотен период за аналитична работа. Добре е да започнете да изпълнявате задълженията си още в началото на седмицата. Очаквайте победа на всички фронтове, но за постигане на целите ще трябва да се работи усилено. Хубаво е да помогнете на други хора, които се нуждаят от помощта ви, защото те ще ви се отплатят със същата монета, когато ситуацията при вас не е толкова стабилна. В самия край на работната седмицата може да изпитате апатия, но ефективната медитация ще облекчи тази умора и ще изчисти ума от негативните емоции. Звездите и планетите ще ви помогнат да оцените правилно всяка ситуация, като я погледнете от всички страни. Бъдете нащрек, защото може да се появят добри шансове пред вас, не ги пропускайте.

Благоприятни дни –2, 5, 6, 7 (І-та половина)
Бъдете предпазливи – 3, 4

Дева – Четири планети има във вашия знак, които ще ви дадат невъобразимо ниво на енергия и нови източници на мотивация и вдъхновение. Венера ще ви насърчи да общувате с другите, но също така ще ви представи като очарователна и дипломатична личност. Тази планета, заедно със Слънцето, непрекъснато ще ви вкарва в много положителни ситуации. Ще общувате повече и ще имате много нови запознанства, тъй като вероятно ще прекарате значително време извън дома си. Марс ще ви насърчи да се борите за правата си, но и да работите по-усилено. В понеделник и неделя бъдете внимателни с финансите. Пазете се от загуби, не предприемайте нищо ново, откажете се от рисковани дейности и инвестиции. От вторник до събота късметът ще ви се усмихне в почти всички аспекти на живота. Разходките на чист въздух, малко романтика, домашните дела, шопинга ще ви се отразят добре. Седмицата е идеална както за активна работа, така и за свободното време, почивка, пътуванията.

Благоприятни дни –3, 4, 7 (ІІ-та половина), 8
Бъдете предпазливи – 5, 6, 7 ( І-та половина)


Везни – Звездите са малко нехармонично разположени, така че не бива да рискувате. По-добре да разчитате на упорит труд и желанието да станете по-добри. Големи проблеми могат да донесат заобикалящите ви хора с негативна енергия. Предпазвайте се от тяхното влияние. Приятели, колеги, роднини, вашия партньор или обикновени познати с думите си могат да ви внушат да спрете да вярвате в себе си и успеха си. Отделете време да се погрижите за здравето си. Вие сте от хората, които се раздават много, но не можете да дадете нищо, ако вашият собствен резервоар е празен. Трудно ви е да се изключите от стреса и натиска на обстоятелствата и това ще се отрази на съня и почивката ви. Може да станете дори по-сънливи, по-разсеяни. Много неща тази седмица ще зависят от вашите дипломатически умения. Внимателно претегляйте всяка своя дума.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете предпазливи – 2, 8

Жена

Скорпион – Динамиката на периода може да ви тласне към прибързани и необмислени решения. В такива периоди е по-добре да избягвате проблеми. Старайте се да останете незабележими, не се набивайте в очи, не се стремете да изпъквате, за да не притеглите към себе си излишни неприятности. Внимателно следвайте знаците на съдбата и не позволявайте да се разсейвате от дреболии. Успешно ще се справите с всички належащи въпроси. Старайте се да бъдете повече наблюдатели, отколкото участници в събитията. Личните ви отношения са много крехки. Партньорът ви ще почувства, че не го цените достатъчно високо и това може да създаде проблеми между вас. Промяната в обстановката, както пътуването и физическата активност, ще повлияят положително на късмета и настроението.

Благоприятни дни – 7(ІІ-та половина), 8
Бъдете предпазливи – 3, 4


Стрелец – Ще имате много неща за вършене, но не забравяйте да си отделите достатъчно време за общуване с приятелите си, особено ако наскоро сте се отдалечили от тях. Тази седмица планетите и звездите ще повишат харизмата и очарованието на хората от този знак, така че ще им бъде по-лесно да търсят любовта. Тези, които са в отношения, е по-добре да се съсредоточат върху любимия човек, семейството, домакинските дела. Минимизирайте всички непланирани разходи. Не забравяйте, че винаги имате избор, не позволявайте на някой да се налага върху решенията ви и да управлява живота ви, само защото ви познава. Ако някой постоянно ви вкарва в проблеми и се чувствате зле, махнете се от него. Венера ще привлича към вас благоприятни обстоятелства, както и хора. Затова не игнорирайте новите запознанства.

Благоприятни дни – 2
Бъдете предпазливи – 5, 6


Козирог –Седмица на смели, решителни и активни действия. Интуицията, шестото чувство, личният опит ще ви спасят от проблеми. Вашето трудолюбие, решителност и предпазливост ще ви помогнат да изпълните желанията си. Венера ви насърчава да бъдете креативни и съзидателни, Марс ще увеличи амбициите ви. През тази седмица ще бъде жизненоважно да подобрите комуникацията и разбирателството с любимия човек. Трябва да се опитате да промените начина, по който си взаимодействате, да се опитате да се свържете с по-дълбока привързаност, вместо да искате да доминирате в отношенията или да търсите грешки в другия човек. Някои хора от този знак могат да бъдат изкушени да извършат някаква изневяра, звездите показват, че това може да ви повлияе негативно, следователно, помислете много добре, преди да предприемете нещо.

Благоприятни дни –3, 4
Бъдете предпазливи – 2, 7 (ІІ-та половина), 8

Жена

Водолей – Мнозина ще се чувстват твърде погълнати от работа и ще трябва да преценят дали си струва да прилагат толкова много енергия в тази заетост. Възможни са непредвидени разходи в живота ви, затова бъдете предпазливи. Не съвсем хармоничното разположение на звездите ще се отрази негативно на мотивацията на мнозина представители на знака. Най-важното е да не губите вяра в себе си. Някои ще почувстват, че са загубили страстта си към това, което правят и ще търсят да разширят възможностите си за работа. Поради различни обстоятелства е възможно да се почувствате малко по-отдалечени и студени с любимия човек. Ще трябва да изясните минали ситуации, да бъдат обсъдени и да се разберете. Разправии могат да възникнат по всяко време през седмицата, опитайте се да бъдете по-спокойни и избягвайте импулсивни действия. Най-доброто е комуникацията да е отворена и ползотворна, за да могат да се разрешат различията.

Благоприятни дни –2, 5, 6, 7 (І-та половина)
Бъдете предпазливи – 3, 4

Риби – Рибите ще имат късмет през новия сезон. Много от вас ще предприемат нов проект. Доверете се на способностите си и не се страхувайте, имате всички умения, необходими за постигане на успех. Тези, които имат собствен бизнес, да не се отдалечават от търговската си дейност, защото грешките и загубите могат да възникнат поради липсата на надзор, който трябва да извършват над бизнеса си. Ще започнете седмицата малко рутинно, но с течение на дните и благодарение на влиянието на Слънцето вашата чувственост и чар ще се увеличат, социалният ви живот ще стане по-активен, възможно е да се появи ново увлечение. Не бъдете импулсивни. Внимателно изчислявайте всяка стъпка, която предприемате - това е единственият начин да поддържате равновесие.

Благоприятни дни –3, 4, 7 (ІІ-та половина), 8
Бъдете предпазливи – 5, 6, 7 ( І-та половина)

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.