Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия!

Овен - Увеличава се вашето самочувствие и ентусиазмът ви. Това прави идеално времето за започване на нови проекти. Трябва да се чувствате силни и смели и да използвате инициативата си, за да подготвите полето за действие. Лесно ще се справите с трудните задачи. Възможно е обаче неочаквана пречка да повлияе неблагоприятно върху целите ви. Различни неща могат да ви накарат да се ядосвате и раздразните. През тази седмица опитайте да отделите повече време на себе си, за почивка също. След това ще бъдете посетени от ярки мисли, интересни планове, идеи и прозрения. Втората половина на седмицата ще бъде по-натоварена от първата. По това време ще бъдете склонни към активни и решителни действия. Сега ще можете да извършите редица преобразувания. Това е подходящо време да впечатлите някого, особено в личен план. Повишеният сексапил върви в комплект с харизмата и магнетичното излъчване и очарование, с което ще привличате противоположния пол към себе си.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26

Телец – През тази седмица ви чакат много нови идеи и интересни проекти. Възможно е необичайни обстоятелства да ви подбудят към мисли, чрез които ще откриете нови перспективи. Ще ви е трудно да се установите и да се отпуснете. Натрупаната енергия във вас ви прави нервни, напрегнати и малко тревожни. Настроението може да се развали още от понеделник. Причината е в невъзможността да контролирате емоциите си. Ревност, нежелание да приемете различна гледна точка, подозрителност - всичко това ви пречи да установите лесни контакти с хората около вас. Тези, които се чувстват ограничени или отегчени напоследък, ще се стремят към повече свобода и творческо самоизразяване. Втората част от седмицата поставя фокуса върху личния ви живот, дом и семейство. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от нормалното. Мнозина ги очаква повече романтика.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28


Близнаци – Седмицата ви носи чувство на хармония и удовлетворение от живота. Ще откриете нови възможности, за да изследвате собствения си вътрешен свят. Може би трябва да помислите за някои промени във външния ви облик – нова прическа, смяна на цвета на косата, нов стил на обличане. Много семейни въпроси ще се нуждаят от непосредственото ви участие. Може да се наложи да правите избор между вашите лични дела и интересите на близките ви. Вашите интимни взаимоотношения ще станат по-здрави чрез силно емоционално обвързване и взаимно уважение. Повишената харизма и магнетизъм правят това подходящо време за общуване и любовен живот. Стари чувства могат да избухнат с нова сила. Нека бъдат, а животът ви ще се просветли с нови цветове. Мнозина ще се впуснат в рисковани любовни авантюри.

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

Рак – Пълнолунието във вторник може да стане причина да изплуват някои спомени, които да окажат носталгично и депресиращо влияние върху вашите чувства. Но също така пълната Луна ви дава кураж и възможности да преодолеете задръжките и страховете си от самота, интимност, промяна, както и носи шанс за успех. Думите ви ще бъдат успокояващи и лечебни за други страдащи души. Засилената ви интуиция ще ви помага в много неща. Можете дори да получите важна информация чрез сънища, медитация или случайни срещи. Изхвърлете всичко от дома, което ви пречи, създава проблеми или носи лоши спомени. Почистете работното си място от излишни елементи. Занесете старите, счупени неща на боклука. Каквото може раздайте на бедните. После сами ще забележите, че ще ви бъде по-лесно да дишате. Може би след това ще поискате промени в живота си - не се страхувайте от тях.

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26


Лъв – Пълнолунието във вторник ще ви помогне да се чувствате комфортно и уверено. Добро време за популяризиране на себе си и вашите цели в обществото. Силата, самочувствието и ентусиазма ви дават куража да започнете нови проекти. Готови сте да пристъпите към изключително важна работа. За смелите и инициативните личности това е отлично време за работа по трудни задачи, които са били отложени. Някои ще преминат на нова работа. Може да се наложи отново да седнете на чина в училището на живота. Настъпва период на учене и усвояване на някои уроци. Сексуалната ви увереност и харизматичната енергия ви улесняват при намирането на партньор. Ще имате успех в постигането на най-силните ви лични желания и амбиции.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28


Дева – Възможно е неочаквано събитие или промяна на работното място. Важно е да бъдете гъвкави и да се адаптирате към променящите се условия. Ако се противопоставяте на промяната и ставате арогантни, ще пострадате или ще пропуснете важна възможност. Да бъдете упорити или да реагирате прекалено ще навреди на позицията и перспективите ви. През втората половина на седмицата сетивата ви ще се изострят и ще ви направят по-чувствителни. Вашите повишени интуитивни способности ще помогнат на вашето общуване и взаимоотношения. Въпреки това, може да сте по-уязвими към отрицателната енергия на някои хора. Това е подходящо време за йога, медитация. Готови сте за промяна или обновление в личен план. Ако имате стабилна връзка, може да преминете на ново равнище. Моментът вече е узрял.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30


Везни – За вас започва процес на съзряване, свързан с разширяване на хоризонтите в процес на търсене на мъдростта. Ще изпитвате безгранична вяра в себе си и любов към живота и неговите радости. Ще проявявате щедрост и великодушие към хората в своето обкръжение. Водите се от желанието за пълна реализация и разкриване на качествата. Ще действате решително, ще говорите убедително. Достатъчно мотивирани сте. Ще имате изобилие от енергия, която сте склонни да използвате в положителна посока. При отделни индивиди чувството за реалност обаче е отслабено, което може да се прояви като прибързана суета, безплодна имитация на действия, за която обикновено се казва:”цялата пАра отива за свирката.” Неумението правилно да разпределяте времето си, ще се окаже слабото ви място.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26


Скорпион – Възможно е да преминете през болезнен, но необходим етап на освобождение, да се почувствате оскърбени и разочаровани. Време е да се разделите с някои илюзии. Не се опитвайте да заглушавате своите чувства чрез мотивите на разума. Убедете се, че вече сте на правия път. Някои от вас ще трябва да направят труден избор, да вземат трудно решение, въпреки чувствата. Вероятно ще трябва да изпълните някаква неприятна работа или да проведете неприятен разговор. Но на хоризонта няма само облаци. Ще бъдете педантични в делата си и усилията си. Това ще донесе определени плодове. Ще се увеличи желанието за романтика и любовни приключения. Свободните от вас ще могат да срещнат нова любов през тази седмица и то при много необичайни обстоятелства.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28


Стрелец –Тази седмица ще трябва да се борите за справедливост и отстояване на собствените си интереси. Ще се почувствате несигурни, съмненията ще ви завладеят. Може би отдавна забравени фобии и страхове ще се появят. Не започвайте неща, които изискват по-голяма отговорност. Помнете, понякога е по-добре да го направите по-късно, отколкото с грешки. Ще имате много опорни точки. Ще можете да откриете вариант, стабилизиращ финансовото ви състояние или чувство за сигурност. Не претоварвайте любимия човек с фантастични идеи и предложения. Трябва да използвате по-бавен, по-чувствен подход – нежно, успокоително, не бъдете прекалено натрапчиви. Ако сте още сами, усъвършенствайте малко подхода си и тогава е по-вероятно да бъдете одобрени. Просто бъдете малко по-търпеливи!

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

Козирог – Стагнация, забавяне хода на нещата. Най-важните ви планове може да се натъкнат на прегради. Възможно е да трябва да се справят с неуредици, дребно, но досадни. Тук упорството няма да ви помогне. Трябва да осъзнаете, че са необходими промени, че навремето не сте направили нещо както трябва и сега това са последиците. Имате отличен инстинкт за това какво да правите и да кажете в определени ситуации и кои да избягвате. След пълнолунието във вторник могат да се очакват изменения в дома и семейството, в частност засилено общуване с роднини. Възможни са ремонти, промяна на интериора, изменения на обстановката. Вие сте неустоими, общителни и имате способността да реагирате добре на хората, които харесвате. Вашите отношения лесно могат да се превърнат в щастливо партньорство и в крайна сметка да станат още по-добри за вас, ако имате правилен подход към човека до себе си .

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

Водолей – През тази седмица ще се радвате на равновесие. Почти нищо няма да може да наруши вътрешното ви душевно спокойствие, което сте постигнали. Хармонично съчетание на тяло, душа и дух. Постарайте се съхраните това разположение на духа колкото се може по-дълго време. Самочувствието е добро. Към работата подхождате методично и балансирано. Вие сте решителни и амбициозни, самоуверени и доминиращи към тези, с които работите. Нуждаете се от дружеска и хармонична атмосфера, спокоен ритъм, в който никой да не ви пришпорва. Ще се лутате в различни посоки и ще се колебаете между различни мнения. Очакват ви неочаквани неща, като цяло повечето приятни. Пълнолунието във вторник ще донесе изменения в социалния живот, приятелите. Нужно е да вложите малко страст в личните си отношения. Влейте отново живот във връзката си.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28

Риби – Първата половина на седмицата е подходящо време за експериментиране и малки промени. Не отивайте обаче твърде далеч или прекалено много в това. Промените ще бъдат трудни за отмяна на по-късен етап. Втората половина на седмицата най-вероятно ще се насладите на компанията на приятни хора и ще се чувствате добре в приятна обстановка. Вашата интуиция и психически способности ще бъдат по-силни и по-точни от обикновено. Заради вашите състрадание и лоялност печелите доверието на околните. Мистичната ви привлекателност и сексапил ще имат благотворно въздействие върху вашите взаимоотношения. Можете да се свържете на по-дълбоко ниво с близките си, особено членове на семейството, партньори. Свободните от вас лесно ще привличат внимание и ще бъдат на прицела на противоположния пол.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30