Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия

Седмицата е просто шедьовър. Луната продължава да е растяща. Може да сключвате договори, да правите сделки, да предприемате нови неща, с единственото условие да се съобразявате с празния ход на Луната в някои дни. Избягвайте само 15 ноември, когато Луната влиза в първа четвърт и прави квадратура със Слънцето. Този ден ще е напрегнат и неподходящ за важни дела.

В понеделник, 5-6 лунен ден, Луната расте в Козирог. Пригответе се за труден работен ден. Посветете се на недовършените дела и се старайте да не се карате с колегите. Вторник, 6-7 лунен ден, Луната ще е в Козирог до 17:46 и после преминава в знак Водолей. От 17:15 ч до 17:50 ч не предприемайте нищо важно. В сряда Луната продължава да расте във Водолей, 7-8 лунен ден. Добре е за срещи с приятели. Не участвайте в съмнителни мероприятия. Съсредоточете се върху своите цели. Четвъртък, 8-9 лунен ден, Луната продължава да е във Водолей. Труден ден. Петък, 9-10 лунен ден, Луната вече е в Риби. Плувайте по течението. До 14 ч бъдете много внимателни, после може да предприемете нови неща. Събота, 10-11 лунен ден, Луната продължава да расте в Риби. Денят може да е монотонен, да почувствате умора. Нищо ново и необичайно не се очертава. Неделя, 11-12 лунен ден, Луната преминава в Овен в 17:57 ч. От 10:00 ч до 18:00 ч не предприемайте нищо важно. Разпускайте, разхождайте се, занимавайте се с любими неща.

Аспекти на 15 ноември:

Марс в секстил с Уран – В следващите дни този аспект ще подтиква към неочаквани постъпки и екстравагантно поведение. Във всеки може да се пробуди играчът, авантюристът, търсачът на приключения, свободолюбивият човек. Няма да ви спре нито рискът, нито опасността, но ако се държите в пределите на разумното, нищо не ви грози. Под такова влияние човек не се бои от започване на нови смели проекти, да се откаже от старото и отживялото, откровено да заговори за своите потребности и желания. Вашата енергия и решителност ще помогнат да реализирате всичко, за което дълго време сте мечтали, при това в съвсем кратки срокове.

Луната влиза в първа четвърт в 17:55ч, квадратура със Слънце

Марс влиза в знак Риби

На 16 ноември Венера излиза от ретроградност и става директна.

На 17 ноември Меркурий става ретрограден.

Благоприятни дни:

12 ноември, Луна в Козирог, растяща, секстил със Слънце

18 ноември, Луна в Риби/Овен, тригон със Слънце и Юпитер

Неблагоприятни дни

15 ноември – Луна във Водолей, първа четвърт, квадратура със Слънце


Луна без курс – Не предприемайте нищо важно в този период!

13.11. 17:14 ч до 17:46 ч
16.11. 05:59 ч до 06:43 ч
18.11. 10:05 ч до 17:57 ч

Овен – Една продуктивна седмица ви очаква. Изградете работата си така, че всичко да функционира като по часовник. Най-важното е да планирате всичко предварително и да го следвате. Може да се заемете с нови проекти. Вие сте общителни и приятни. Ще имате много срещи с приятели и познати, планирани и непланирани. Ако чувствате топли чувства към някого, време е да се изповядате. Думите ви ще попаднат на добра почва, а искреността ви ще доведе до подобряване на отношенията. Между другото, съветът важи и за тези, които имат връзки от по-дълго време - партньорът ви ще се радва да чуе, че вашите чувства не са намалели през времето. Ако още сте сами, оглеждайте се по-внимателно, посещавайте обществени места.

Благоприятни дни –14, 15
Неблагоприятни дни - 12, 13

Телец – Гледайте по-леко на всички ситуации, които възникват, вместо да се захващате с техния анализ. Не си усложнявайте живота, живейте за мига. Ако се притеснявате за работата, всичко ще се нареди и може дори да бъдете в по-добра позиция, отколкото преди. Може да направите покупки, които след това ще ви радват дълго време. Увеличава се опасността от малки травми и наранявания. Намерете време да се поглезите, да релаксирате с приятели, излезте на кафе. Тези, които от скоро имат нова връзка, ги очаква една много романтична и чувствена седмица. Ако е възможно, прекарвайте повече време с любимия си човек. Отидете на ресторант, излезте от града на разходка.

Благоприятни дни –16, 17, 18
Неблагоприятни дни - 14, 15

Близнаци – Вашите амбиции и желание за самореализация ще започнат да се увеличават. Ще имате не само достатъчно мотивация, но и енергия, за да постигнете целите си.Тези, които се занимават с бизнес, ще имат успехи. За останалите не са изключени ситуации на объркване на работното място. На 13 ноември си почивайте на 100 %. Нуждите на другите не трябва да вредят на личните ви интереси! Няма да позволите на никого да се намесва в живота ви, което е страхотно, но го правете тактично. Венера се намира в сектора на любовта, затова ви гарантира добро прекарване на времето, много романтика и възможности за почивка и релаксация, от които разбира се, трябва да се възползвате. Най-добрите дни в седмицата са понеделник и неделя.

Благоприятни дни –14, 15
Неблагоприятни дни - 16, 17, 18

Рак – Вие сте обречени да се понесете на крилете на вдъхновението, да обичате, да се забавлявате, да забравите за досадните проблеми. Приемете живота си като театър, където можете да блеснете с вашите актьорски таланти, да станете режисьор на красив сценарий, да се превъплътите във вълнуваща роля и да бъдете щастливи! Въпреки това за вземането на важните решения трябва да поемете отговорността. Имате необходимост от промяна на средата, да посетите ново място. В събота не стойте у дома, идеалният вариант е да прекарате деня в приятна компания, да отидете на разходка или на кино. Ще имате отлични взаимоотношения с хора от противоположния пол, а ако планирате сериозен разговор с любим човек или признание, сега е времето да го направите.

Благоприятни дни –16, 17, 18
Неблагоприятни дни - 12, 13

Лъв – Планетното разположение е позитивно за вас. Ноември продължава да ви радва с някои приятни дреболии и настроението ви е приповдигнато. Определено настъпва благоприятно време за вас, отделете малко време и се забавлявайте. Седмицата изисква обаче и завършването на недовършена работа. Има добра новина за вас – Марс вече няма да бъде в опозиция към вашия знак, преминава в Риби. Отсега нататък няма да бъдете толкова напрегнати, а ще сте по-спокойни. Отношенията ви с околните ще станат по-хармонични. Освен, че ще имате повече търпение, животът ще стане по-лек. Време е за търсене на нови начини за печелене на пари. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно вършите работата си.

Благоприятни дни – неутрални
Неблагоприятни дни - 14, 15

Дева – Ще имате много работа, при това най-разнообразна, така че една от основните задачи на тази седмица е да изберете най-важните приоритети и нещата, които могат да бъдат отложени. Ще получавате постоянно нови задачи, които носят по-големи отговорности. Със сигурност няма да толерирате поведение, което не ви харесва. Време е да се оправите с хората, които постоянно се опитват да управляват и месят в живота ви. Успешната перспектива за самореализация е учение, повишаване на образователното равнище, разширяване на кръга от познати. Интуитивно, вие знаете с кого да установите приятелски контакт, да допуснете близо до себе си. С членовете на семейството си може да изграждате отношения като зачитате техния мироглед.

Благоприятни дни –12, 13
Неблагоприятни дни - 16, 17, 18

Везни – Ключовата тема на седмицата са материални постижения, натискане на работните педали, проява на упоритост и постоянство. Желателно е тази седмица да не се обезкуражавате и да не изпадате в самосъжаление. Търсете във всичко положителната страна. Някои от плановете ви може да бъдат нарушени от непредвидени обстоятелства, но ще имате възможността да ги реализирате малко по-късно. Започвате да разбирате, че много близки хора просто ви използват и ви става много обидно. Вие сте твърде наивни, не знаете как да откажете, и е време да преосмислите някои отношения. Освен това имате много работа и никакво свободно време. Искате да контролирате чувствата си, но все пак ще се скарате с партньора си.

Благоприятни дни –14, 15
Неблагоприятни дни - 12, 13

Скорпион – Вие все още сте в успешен период, в който можете да постигнете много във всички области на живота, само при условие, че наистина знаете какво искате. Слънцето все още е във вашия знак и ви дава подкрепата си. Не се страхувайте да мечтаете, можете да направите всичко, което искате или планирате, просто не очаквайте резултати веднага. Вие сте на прага на нов живот. Магията на въздействието ви върху другите е изключителна. Въпреки това, на вътрешно ниво кипят термоядрени емоции и които трябва да укротите. Личните взаимоотношения преминават през етап на формиране и зависи от вас как ще се развиват в бъдеще. Сега съдбата ви изпраща точно на онези места, където присъствието ви е изключително необходимо, за да покажете и дадете най-доброто от себе си.

Благоприятни дни –16, 17, 18
Неблагоприятни дни - 14, 15

Стрелец – Вашата харизма ще процъфтява, влиянието ви ще се засилва, феновете ви ще се увеличават. Венера ще се грижи за връзките ви, ще създава благоприятна атмосфера, а Юпитер ще направи любовта ви процъфтяваща. Тези, които са свободни, с лекота ще завързват нови запознанства. Не разкривайте душата си пред непознати, само пред напълно доверени лица. Избягвайте рисковите ситуации, не ходете по тъмното сами. Марс сменя знака си и ще бъде в квадратура към рожденото ви Слънце, а това ще ви прави по-лесно раздразнителни сега и в следващите седмици. Ще бъдете уязвими към настинки и простудни заболявания.

Благоприятни дни –14, 15
Неблагоприятни дни - 16, 17, 18

Козирог – Тъй като Марс променя позицията си тази седмица, той влиза в онази част от вашата астрологична карта, която отговаря за ежедневното общуване и навиците. Това означава, че вашият жизнен цикъл ще бъде силно ускорен и няма да имате стабилността и рутината, с които сте свикнали. Ще имате много енергия, което ще е чудесно, ако намерите баланса. Не се концентрирайте само върху работата, а отделете време за увлеченията, забавленията и за релаксация. Също така има опасност от конфликти с членовете на семейството, особено братя и / или сестри и съседи. Пазете очите от прекомерно натоварване.

Благоприятни дни –16, 17, 18
Неблагоприятни дни - 12, 13

Водолей – Тази седмица ще сте сериозно заети с работа, ще трябва да се занимавате с голямо разнообразие от въпроси, задачи и да вземате отговорни решения в различни области.Нещата ще се случват спонтанно. Не е нужно да правите нищо специално, за да получите това, което искате. Достатъчно е да се държите прилично, скромно и да бъдете себе си. Марс се мести в сектора на парите, което означава, че ще почувствате силно желание да увеличите приходите си и да потърсите нови начини за това. Ще продължите да сте популярни сред приятелите си и тази седмица ще имате срещи с хора, които не сте виждали от дълго време.

Благоприятни дни – неутрални
Неблагоприятни дни - 14, 15

Риби – Тази седмица Марс се мести във вашия знак и ще започне да ви дава силна енергия. Ще бъдете боец за вашите права, но не нарушавайте тези на другите. Може да възникнат разногласия с някой от обкръжението ви, което ще доведе до собствената ви неотстъпчивост. Не се занимавайте с незначителни неща, а съсредоточете вниманието си върху целите, които имате. През следващите дни ще бъдете доста чувствителни и би било добре да не участвате в емоционални дебати, не само с любимия човек, с приятели, но и въобще. Потърсете удоволствие в живота, вашата задача е да се чувствате щастливи! Тези, които искрено обичат, ги чака късмет.

Благоприятни дни –12, 13
Неблагоприятни дни - 16, 17, 18