Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия

На 3 юни в 13:03ч е Новолуние в знак Близнаци – чудесно време да се замислите за взаимоотношенията си, да преразгледате връзките и контактите си и да се освободите от хората, които ви дърпат назад и не ви подкрепят. Подходящо време за изготвяне на карта или списък с желания.

Венера в тригон с Плутон – В любовта може да увеличи емоционалната интензивност, да доведе до прераждане на любовта, нова любов, интензивност на чувствата. Отношенията, започнали по това време, може да изглеждат предопределени от съдбата.

На 4 юни Меркурий влиза в знак Рак до 27 юни – планетата на разума, паметта, логиката навлиза в териториалните води на Луната, която отговаря за емоциите, чувствата, семейството, дома, родителите. Вниманието ще се насочи към битовите проблеми, ремонти, обзавеждане, покупки за дома и др.

На 7 юни Меркурий е в секстил с Уран – помага да се подходи чрез творчески подход към решаването на много проблеми. Може да има неочаквани обрати на събития, нова информация, промяна на позициите.

На 9 юни Венера преминава в знак Близнаци до 3 юли – активно общуване, раздвижване на социалният живот, чести пътувания, интересни запознанства. Романтичните срещи могат да бъдат вълнуващи, но вероятно краткотрайни, тъй като често няма да има никаква перспектива и ангажираност в отношенията. Трябва да бъдете по-внимателни с парите и финансите като цяло, тъй като парите могат да дойдат по-лесно, но също така е лесно да си отидат.

На 9 юни Слънцето е в квадратура с Нептун – Необходимо е да се въздържате от контакти с хора, ненадеждни и склонни към измама. По-добре е да не се доверявате на нови хора, на обещания дадени по това време.

През седмицата Луната ще се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Благоприятни дни за подстригване - 4, 5, 7, 8, 9 юни

Луната се движи на празен ход и не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

04.06. 18:43 - 19:18
06.06. 17:11 - 22:17
09.06. 00:23 - 00:46

Овен – Слънцето се намира във вашия трети дом на комуникациите. Очаквайте да срещнете много нови хора. Добре е да общувате с приятели от детството или от ученическите години. Въпреки хубавите неща, имате натрупан стрес и умора, не виждате нещата ясно. Отпуснете се. Няколко дни почивка ще ви дойде страхотно. Марс във вашия 4-ти дом на дома и семейството, ще ви дари със сантименталност и нежност, което означава, че чувствата ви ще бъдат дълбоки и силни. Ако се влюбите, това ще бъде мигновено и от пръв поглед (важи за целия ни). Не се опитвайте да скриете емоциите, защото това ще бъде трудно. Сега ви е скучно да седите на едно място, затова организирайте живота си така, че комуникацията с хората да ви носи радост, душата ви да се пълни с нови впечатления. Нека бъдат много внимателни Овните родени 6-11 април!

Хармонични дни –3, 4, 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – През тази седмица Венера, планетата на любовта и красотата, която пътува все още през вашия знак, ви изпълва със страст и жизненост. Ще бъдете като щастливо малко дете, което може да завладее дори и най-коравото сърце със своята неустоимост. Това е чудесно време да привлечете вниманието на този, който ви харесва. Вашите желания (материални и духовни) се променят драстично. Това, което сте искали вчера, вече не е от значение по различни причини. Балансирайте духовното и земното, защото се нуждаете не само от физическа, но и от духовна храна. Човек не живее само от хляб. Вашата спонтанност ще привлича повече от вашата сериозност. Ще ви хареса вълнението и свободата да взимате решения в последната минута. „Подправете” любовните си срещи с партньора си с вкусна храна и скъпо вино, защото красивите неща, които глезят сетивата, ще действат като афродизиак в този период.

Хармонични дни – 5, 6, 9
Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Доброто време за вас продължава и тази седмица. Протегнете ръце към звездите, може и да ги достигнете. Самочувствието ви нараства. Слънцето продължава да пътува през вашия знак, „назначавайки” ви за щастливци. Ще излъчвате харизма, чар и позитивност и лесно ще привличате вниманието. Ще спечелите заслужена победа на много фронтове. Поставете себе си на първо място и си угаждайте. Чувствайте се свободни да дебютирате в любимите си области. За вас сега е моментът да приложите смелите си планове. Търсете заобиколни пътища за решаване на проблемите. Това, което не носи удоволствие в живота, сега е противопоказно за вас. Всяка клетка трябва да вибрира от щастие и радост – когато работите, релаксирате или се забавлявате.

Хармонични дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 3, 4, 9

Рак – Желателно е да посветите тази седмица на положителни промени и изпълнението на тези планове, които отдавна се крият в дълбините на душата ви: максимална решителност, минимум колебание и мечтите ви могат да станат реалност. Марс, който е във вашия знак ще ви дава сили и решителност за действия. Ще има много благоприятни ситуации и вашата задача е да ги забележите и използвате. Но останалите непредвидени събития ще ви направят ненужно притеснени и нервни. Представители на противоположния пол ще ви гледат с ентусиазъм и много от тях ще съберат смелостта да се обърнат към вас. Имате зелена светлина и правото да бъдете придирчиви. Някои Раци ще открият, че техният приятел/ка е влюбен в тях или самите те ще се влюбят в приятел/ка.

Хармонични дни – 9
Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв –Тази седмица е своеобразен старт за бъдещи положителни промени. Предефинирайте целите, приоритетите и мечтите - някои от тях може вече да са остарели. Е, успехът на тези, родени в средата на знака може да бъде завиден. Освен това можете да поемете водещата роля. А за родените в края на знака първата седмица на новия месец няма да бъде толкова розова, колкото бихте искали. По-добре да се ангажирате със самоусъвършенстване и да обмисляте желанията си. Общуването с другите ще изисква повече търпение, отколкото обикновено. Възможно е недоброжелателни хора да се опитат да ви злепоставят или да провокират с конфликт. Проявете търпение и такт. Не се учудвайте, ако откриете, че вашият приятел/ка има романтични чувства към вас. Линията между любовта и приятелството е тънка.

Хармонични дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Приближаването на лятото ще донесе положителна нагласа и желание за промяна. Вие сте човек, който обича да стои в своята безопасна зона и да има предварително подготвена стратегия за всяка ситуация. Но сега ще се събуди вашата спонтанност, авантюристът във вас ще се обади и ще ви отведе на едно прекрасно пътуване през неизвестното. Тръгнете натам, на където духа вятърът. Амбициозните ви планове могат да се реализират, ако успеете да действате много внимателно и дипломатично. Но за да постигнете добри резултати сега, трябва не само да работите усилено, но и да се борите с конкурентите. Защитете интересите си толкова, колкото е необходимо, не се страхувайте, че ще изглеждате твърде сурови. Можете да се видите със стари приятели: ще има интересни теми за дискутиране. Възможно е да се появят нови планове.

Хармонични дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 3, 4, 9

Везни – Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Вие виждате все повече нови възможности, само гледайте да не ги пропуснете. От средата на седмицата можете да започнете работа по някои важни проекти, да се заемете с трудни въпроси, които изискват творчество и въображение. Не губете тези благоприятни дни напразно, по-добре е да изберете момент, за да направите нещо наистина важно, опитайте се да постигнете дългосрочна цел. Съсредоточете се върху приеманата информация. Подходящо време за правене на нещо добро за себе си. Краят на седмицата ще бъде почти изцяло посветен на личните дела и общуването с близките хора. По това време ще имате много приятни моменти, включително и романтични.

Хармонични дни –3, 4, 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион –Чудесното настроение и увеличението на жизнените сили могат да доведат до желанието за промяна и буквално да започнете да преследвате идеята, че е време да действате и да промените нещо. Сега това е напълно възможно. Не се лишавайте от удоволствието да се наслаждавате на живота. Ще се повдигне настроението ви, особено когато срещнете някого, когото не сте виждали от дълго време. Звездите също така на мнозина ще дадат шанс да се запознаете с нова личност. Периодът подхожда за романтика. Приемайте всички покани за срещи, особено ако сте още сами. Вие сте очарователни и нямате равни в изкуството на убеждаването. Трябва да се внимава, когато става въпрос за материални ценности.

Хармонични дни – 5, 6, 9
Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Предстои една динамична седмица, особено първите три дена. Бъдете изцяло последователни, особено в работата. Вашите идеи и инициативи ще намерят нужната подкрепа. Много представители на знака ще страдат от липса на ентусиазъм, не могат да се концентрират. Помислете как да попълните енергийните си резерви. Тогава ще имате силата да се справите със сериозните проблеми. Може би трябва да промените нещо в диетата или ежедневния режим, да общувате с хора, които могат да ви вдъхновят и мотивират, да промените ситуацията за известно време. Старайте се да бъдете сдържани и предпазливи, не позволявайте да ви използват в чужди игри, избягвайте рискованите начинания. Втората половина на седмицата може да бъде посветена на семейните въпроси. Децата или родителите ще се нуждаят от вашата помощ.

Хармонични дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 3, 4, 9

Козирог – Преобладава влиянието на положителните тенденции - цялата седмица е плодотворна и добра. Нараства самоувереността ви, както и вашата рационалност. Мнозина ще се проявят като лидери в своята област. Ако положите усилия в това, което правите, ще можете да постигнете много. Някои ще имат възможност да сменят работата си с по-обещаваща и високо платена. На разположение на декемврийските Козирози в този период са много възможности за успех. Остава само да се прилагат разумно на практика. Останалите да се настроят философски - животът веднага ще стане по-лесен. Възможни са семейни конфликти, спорове с близки, но е малко вероятно да бъде нещо сериозно. Все пак обръщайте внимание на тези, които са ви скъпи и тогава всички недоразумения и проблеми скоро ще бъдат забравени.

Хармонични дни – 9
Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Идващото лятото ще окаже положителен ефект върху много от вас: ще развеселите и бързо ще намерите решения на проблемите. В личния ви живот ще можете да вдъхнете страст в избледнелите партньорства или ще съберете кураж да прекъснете изчерпаните връзки. Струва ви се, че вашата доброта и щедрост вече са използвани твърде много и е време да помислите за себе си. Сега можете спокойно да започнете да правите нещо ново. Избягвайте контакт с хора, които не ви харесват: сблъсъкът на различни гледни точки може да доведе до конфликт. Старайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които не можете да изпълните и не се намесвайте със съвети, когато не са ви поискани. Можете перфектно да се справите с решението на различни задачи, така че действайте решително.

Хармонични дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Първата половина на седмицата е по-подходяща за дискутиране и планиране, а втората изисква конкретни действия. Благодарение на високата си производителност ще можете да постигнете много добри резултати в работата. Трябва да обърнете специално внимание на детайлите. Можете да преговаряте за сътрудничество, да потърсите помощ или подкрепа. Вашите идеи ще бъдат интересни за мнозина, но не експериментирайте. По-добре е да вършите всичко по доказан вече начин. Може да бъдете критикувани и това няма да ви хареса особено. Вижте хората, от които идва. Възможно е те просто да се опитват да ви отбият от коловоза, за да ви накарат да вземете погрешно решение. По възможност е по-добре да се ограничат тези контакти. Самодисциплината е много важна, но не трябва да забравяте за почивката. Вероятно ще срещнете нови хора, които веднага ще ви харесат.

Хармонични дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 3, 4, 9