Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Седмицата няма да бъде от най-успешните за Овните. Очаквайте пререкания с любимия и то за дреболии. Опитайте се да намалите малко напрежението като не се претоварвате с работа и отделите време само за себе си. Също така няма да е лошо веднъж поне да се поставите на мястото да другия и да погледнете света през неговите очи.



Телец

Необвързаните представители на тази зодия имат възможността да превърнат дребен флирт в сериозна връзка. Без дори да усетят как точно е станало, те ще се оплетат в мрежите на любовта, но пък ще са по-щастливи от всякога. Обвързаните ще изживеят уникално романтични моменти заедно. Карантината ви се отразява повече от добре, Телци. Всички ви завиждаме.

Близнаци

Пълнолунието във Везни, което ще се случи във вторник, ще донесе на Близнаците изненадваща любовна авантюра. Ако сте готови за това и времето е дошло, не се учудвайте, ако точно през тази седмица срещнете вашата сродна душа. Запознанството ще е спонтанно и непринудено, а искрата ще пламне почти мигновено. Не се страхувайте, всичко върви по план.



Рак

Енергията на Раците ще бъде насочена изцяло към техния дом. В него те се чувстват сигурни и защитени и ще искат да направят някакво разместване или подобрение, за да повдигнат духа си. За съжаление ще срещнат известна съпротива в лицето на любимия, което ще причини кратки семейни скандали. Но целта оправдава средствата, така че нека има малко крясъци, важното е дневната да бъде точно такава, каквато си я представяте.

Лъв

Пълнолунието през тази седмица ще се отрази благотворно върху начина, по който се изразявате. Думите ви успяват да стигнат до сърцата на хората и могат да пленят едно по-специално за вас сърце. Тази тенденция ще се засили най-вече през уикенда, когато на пръв поглед безобиден флиртаджийски чат ще се превърне в началото на една истинска любовна история.

Дева

Тази седмица определено ще бъде предизвикателна за представителите на зодия Дева. Ще се чувствате неудобно в собствената си кожа и ще се заяждате с партньора си за най-малката дреболия. Опитайте се да канализирате излишната натрупана енергия по време на карантината и ще видите как балансът и хармонията в отношенията ви постепенно ще се завърнат. Не взимайте категорични решения за връзката си точно сега, защото не виждате нещата ясно и после горчиво ще съжалявате.



Везни

Тази седмица сте кълбо от емоции. Пълнолунието, което ще се случи във вашия знак, допълнително ще нажежи обстановката и може да спретнете такъв скандал на любимия, че чак свят да му се завие. Необвързаните представители на зодия Везни ще имат не особено сполучливи опити за стартиране на нова връзка, но и това ще мине.

Скорпион

Пригответе се за сериозни разговори с вашия партньор през следващите няколко дни. Вие го раздавате лежерно, но той определено има какво да ви каже. Вероятно му се струва, че от известно време връзката ви е в застой и има нужда да направите нещо по въпроса, за да не се стигне до по-тежки ситуации. Помислете предварително, за да сте готови с отговора, когато темата назрее.



Стрелец

Тези дни ще сте във вихъра си и ще пръскате чар и добро настроение навсякъде около себе си. Това няма как да остане незабелязано от противоположния пол, затова се подгответе за леки свалки и закачливи погледи от всички страни. Ще се чувствате уверени да инициирате сами запознанства, които обаче е малко вероятно да прераснат в нещо по-сериозно.

Козирог

Тази седмица ви очакват изненади и сътресения в любовния живот, а всички знаем колко много държи един Козирог на стабилните и спокойни отношения. Е, ще се наложи да се пречупите и да позволите на промяната да се настани в уютния ви дом. Може пък да ви хареса, нищо не се знае.



Водолей

Твърде е възможно да получите странно обаждане от ваш близък или роднина, който да ви предложи да ви запознае с някой, с който много ще си паснете. Или поне те така ще си мислят. Добрата новина е, че вие сте изключително отворени за подобни експерименти и с охота ще приемете предизвикателството. Понякога най-хубавите неща в живота се случват без да сме ги търсили.

Риби

Тази седмица очаквайте някой да размъти водата във вашите отношения и на повърхността да изплува дълго пазена тайна. Дали вие сте тези, които сте били нечестни със своя партньор или ще научите лоши новини за своя партньор, подгответе се за сътресения. За щастие греховете са дребни и нещата бързо ще се успокоят.

Четете още: Таро хороскоп за април - какво показват картите за вашата зодия?