Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичният хороскоп за всяка зодия

Това е най-продуктивният период от юли. Сега може да се постигне напредък по въпроси, които имаха забавяне през предходните седмици. Добър момент за разрешаване на спорове, координиране на позициите.

Важни аспекти:

Слънцето влиза в знак Лъв на 23 юли.
Меркурий в съвпад с Венера на 25 юли.
Марс в тригон с Юпитер на 25 юли.

Венера влиза в знак Лъв на 28 юли - По това време хората са склонни към емоционално самоутвърждаване. Те стават особено чувствителни към знаците на внимание, похвала, комплименти по техен адрес. Това е добро време за хора на изкуството, творческите личности.

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци.

Благоприятни дни за подстригване – 22, 23, 26 юли.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

22.07. 11:35 - 22.07. 13:03
24.07. 17:49 - 25.07. 00:43
27.07. 07:29 - 27.07. 09:30
28.07. 18:25 - 29.07. 14:32

Овен – Седмицата може да е напълно различна от това, което очаквате. Не бързайте, за да не направите грешки, които могат да ви струват скъпо. Не са изключени парични затруднения. Възстановяването на стари познанства и връзки може да донесе много ползи. В личните отношения всичко ще е наред. Възможно е да получите подарък или романтична изненада. Ако все още търсите любовта, излизайте по-често с приятели. Там някъде може да откриете вашият човек. Не се предвиждат сериозни здравословни проблеми, но все пак внимавайте при работа с остри предмети или слънчеви бани. Можете да се нараните или да изгорите на силното слънце. Добре ще ви се отрази да отидете на сауна и масаж, в козметичен разкрасяващ салон.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете предпазливи – 23, 24

Телец – Седмицата може да бъде скучна и монотонна. Някои ще започнат да мислят за промяна на работата или дори за сферата на дейност. Но не бързайте да отрязвате клона, на който седите. Работата ще изисква да увеличите усилията си. Възможно е седмицата да е емоционално трудна, да се сблъскате с егоизма на партньора си или друг близък човек, затова помислете как да прекарате уикенда, да се отпуснете напълно и да забравите за проблемите. Взаимоотношенията ви ще зависят от това, до колко можете да контролирате настроенията си. Посветете това време на себе си. Постарайте се да пътувате, което ще ви подейства като отдушник от проблемите. Отпуснете се и се насладете на безвредния флирт с някой добър познат.

Благоприятни дни – 22
Бъдете предпазливи – 25, 26

Близнаци – Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да бъдете ентусиазирани относно добрите аспекти на това предложение, тъй като реалността вероятно е съвсем различна. Вие ще бъдете много бързи в реакциите си, което може да бъде страхотно, но и да ви вкара в капана. Внимавайте да не реагирате прекалено рязко, опитайте се преди да вземете каквото и да е решение да разгледате ситуацията основно или поне да проверите основните факти. Не оставяйте всичко на случайността. Организирайте се. Колкото повече неща можете да планирате, толкова по-добре. Мнозина са напълно посветени на личните взаимоотношения и търсят да намерят изход от ситуацията на любовен триъгълник. Тях звездите съветват: засега оставете всичко, каквото е, няма да можете да повлияете на нищо.

Благоприятни дни –23, 24
Бъдете предпазливи – 27, 28

Рак – Тази седмица много събития могат да играят положителна роля за вашето настроение и амбиции. Периодът ще допринесе за развитието на важни за вас въпроси и постигането на резултати, които ще станат добра основа за вашето бъдеще. Не пропускайте късмета си, но ще използвате ли шансовете си? Това ще зависи от вас. През седмицата проблемите с парите ще предизвикат напрежение и спорове във вашия дом, защото всеки ще има свои собствени финансови нужди, както и някои належащи плащания. Релаксирането край водата, плувния басейн или сауната ще ви помогнат да поддържате отлично здраве и да облекчите стреса и умората. Това е чудесно време да се погрижите за себе си, а не за другите. Подарете си това, от което имате нужда по отношение на диета, почивка и удоволствия.

Благоприятни дни –25, 26
Бъдете предпазливи – 23, 24

Лъв – Слънцето преминава във вашия знак във вторник, където ще остане следващите четири седмици. Време е да презаредите батериите и да получите необходимата енергия до края на тази година. Ще се почувствате чудесно. Ще планирате много неща. Именно тази седмица ще трябва да се справите с нещо абстрактно, където резултатите няма да се видят веднага. Бъдете умерени, не пренебрегвайте отговорностите си заради проблемите на други хора. Втората половина от седмицата носи хаос и нервност, свързани с дома и семейството, може да има някои неприятни разговори, но най-добре е да не реагирате изобщо, за да избегнете евентуални спорове. Като цяло личните ви отношения са в хармония. Някои ще преживеят доста романтични моменти.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28
Бъдете предпазливи – 25, 26

Дева – За вас ще бъде позитивна седмица като цяло. Усилията ви при изпълнение на задачите може да бъдат оценени и подобаващо възнаградени. Трябва да сте внимателни излишната енергия да не ви кара да реагирате остро, особено в отношенията с вашите колеги, да избягвате критиките и да оставате фокусирани върху работата си. Това обаче е идеалното време за медитация и размисъл върху бъдещите планове. Мнозина могат да срещнат някой специален човек тези дни, но те трябва да покажат себе си в действителност, без маска и да разчитат да бъдат оценени собствените им качества и възможности. Прекарвайте по-малко време у дома и повече се срещайте сприятели. Не се отказвайте да излезете от града през почивните дни, това ще помогне да се балансирате, да се отпуснете и да помислите внимателно за всичко.

Благоприятни дни –25, 26
Бъдете предпазливи – 22, 27, 28

Везни – Следващата седмица ще бъдете доста заети. Очакват ви нови отговорности, предизвикателства, многобройни планирани и непланирани срещи. На работното място може да изпаднете в трудна ситуация. Не пренебрегвайте рутинните задачи. Едно недоразумение може да ви загуби твърде много време. Не прехвърляйте вината върху другите, по-добре е да анализирате грешките и да поставяте правилните акценти. Организирайте живота си така, че да отговаря на вашите нужди. Флирт с някой в службата, когото виждате всеки ден, може да ви накара да започнете да фантазирате. Бъдете внимателни и не давайте на лицата от противоположния пол фалшива надежда, защото са възможни любовни проблеми.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете предпазливи – 23, 24

Скорпион – През седмицата ще бъдете енергични и по-оптимистични. Ако искате нещо да се скрие, ще трябва да бъдете особено внимателни, защото ще ви е трудно да успеете. Възможно е да получите доста неясна оферта, не бързайте да я приемете. Доверете се на интуицията си към хората. Това ще ви помогне да вземете най-правилните решения. През периода са възможни някои конфликти с партньора ви или с най-близките, но трябва да се справите с това с добър диалог, уважение и преди всичко с обич. Очакват ви щастливи летни дни. Обмисляте интересни възможности. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не оставяйте настрана личния си живот. Имате достатъчно енергия за един страстен роман. Свободните представители на знака трябва да бъдат внимателни в изборите си, защото може да се появят хора, които не са много положителни за личното ви развитие.

Благоприятни дни – 22
Бъдете предпазливи – 25, 26

Стрелец – Опитайте се разумно и дипломатично да разрешите всяка стресова ситуация на работното място или у дома и да контролирате емоциите си. Тази седмица бъдете отворени за съвети или предложения, които ще получите от някой от приятелите ви. Ще се появят добри възможности за самореализация. Бъдете внимателни на обществено място, защото има опасност от загуба или кражба на важни вещи и документи. Между другото, време е да отидете на почивка. Някои ще се почувстват доста изморени и изтощени психически. Ако все още нямате време да предприемете нещо през тази седмица, не се притеснявайте, ще получите втори шанс.

Благоприятни дни –23, 24
Бъдете предпазливи – 27, 28

Козирог – На работното място ще има нови ситуации, пред които ще трябва да се изправите. Опитайте се да бъдете обективни и реалистични. Проявете повече активност и инициатива тази седмица. Забравете за мързела и умората, работете колкото можете. Не разчитайте на другите и особено на техните обещания. Ако не може да се реши някоя задача по един начин, то използвайте и другите възможности, които ви остават. Избягвайте излишното его и се опитвайте да не смесвате проблемите на семейството с работата, не пренебрегвайте едното за сметка на другото. Бъдете предпазливи, тъй като някой може да се опита да ви манипулира. През седмицата ще имате временни притеснения за хора, роднини или приятели. Важно е да се погрижите и за собственото си здравето, да избягвате стреса и преумората.

Благоприятни дни –25, 26
Бъдете предпазливи – 23, 24

Водолей – Тази седмица, ако знаете как да контролирате характера си, всичко ще бъде наред. Вниманието ви ще е насочено главно към работата и деловите отношения. Финансовите въпроси също ще ви занимават. Адаптацията към някои промени и новите функции ще бъде положителна. Звездите ви съветват да бъдете последователни и да не вземате прибързани решения. Тези, които работят в областта на продажбите, биха могли да имат задоволителни успехи тези дни. Тези, които работят с интелектуални проекти, също ще имат добри резултати. Сведете обема на работата си до приемливия минимум и се постарайте повече време да почивате. Не допускайте умствена умора. Бъдете внимателни с някои изкушения, които могат да се появят през следващите дни.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28
Бъдете предпазливи – 25, 26

Риби – Ще бъдете продуктивни и ще работите чудесно в екип. Бъдете разумни, когато вземате решения. Възможно е вниманието ви да е ангажирано с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или ресурси да се погрижите. Може да има неочаквани разходи за ремонт на дома или други ремонти. Бъдете търпеливи към близките хора, въздържайте се от критики. Като цяло ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на отношенията. Предстои ви приятно преживяване. Мнозина ще подновят любовна афера, вероятно тайна, така че те ще почувстват нова страст. Това е добър период за мини ваканция, пътуване или уикенд за промяна на обстановката и търсене на романтични моменти.

Благоприятни дни –25, 26
Бъдете предпазливи – 22, 27, 28