Седмицата е перфектна за възстановяване на стари отношения

11 ноември 2019 | 08:02
13174
3
3

Астро-аспекти за седмицата 

На 11 ноември Слънце в съвпад с Меркурий в 17:23 часа. 

На 12 ноември в 15:36 часа има Пълнолуние в знак Телец.

Марс секстил с Юпитер в 20:22 часа. 

На 13 ноември Меркурий секстил със Сатурн в 16:36 часа. 

Слънце секстил с Плутон в 19:58 часа. 

На 14 ноември Меркурий в тригон с Нептун в 00:35 часа. 

Венера в квадратура с Нептун в 19:08 часа – засяга финансовите и романтичните отношения.

Както се вижда в средата на ноември се оформят като цяло конструктивни и хармонични аспекти и можем да поемем глътка въздух. Времето е благоприятно за поправяне на грешки, за развитие на започнати проекти, за възстановяване на изгубени връзки, за прекъснато сътрудничество. По емоционална точка е времето на Пълнолунието, когато нараства емоционалността. По това време зачестяват и пътните инциденти. Добре е в дните около Пълнолуние да се избягват хирургичните операции (с изключение на животоспасяващите), тъй като се увеличава кръвозагубата.

Меркурий остава ретрограден до 20 ноември. В този периода няма смисъл да започвате нови бизнеси и проекти, да регистрирате компания, фондации, брак, да извършвате сделки, да сключвате договори, да набирате нови служители, да започвате нова работа. Не трябва да купувате скъпи неща, включително всяко електронно оборудване – смартфони, таблети, компютри, битова техника, автомобили.

Луната през седмицата преминава през знаците Телец, Близнаци, Рак.

Благоприятни дати за подстригване – 14, 16 и 17 ноември

Времето, в което Луната се движи на празен ход, не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:


12.11. 17:49 - 13.11. 10:47
15.11. 13:41 - 15.11. 18:16
17.11. 22:16 - 17.11. 23:58Овен – Вашите емоции са топли и силни, но понякога можете да бъдете много настойчиви в тяхното проявление. Изпитвате силна нужда от свобода, но от време на време трябва да оставате сами. Важно е да разберете основния приоритет в живота си, да осмислите нещата. Можете да намерите изява в творчеството, изкуството, ако се обърнете към талантите си. Творческата ви енергия набира сила и фокус. Отношенията с противоположния пол са хармонични и не са обременени със сериозни проблеми. Вие сте общителни, весели, пълни с оптимизъм, привличате другите към себе си..

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – През този период звездите и планетите ще ви помогнат да си поставите нови цели, както и да завършите всички най-важни неща. Ключът към успеха ще бъде упоритата работа. Отлагането трябва да се избягва и да не се оставяте на мързела. Ще имате спешни задачи, които наистина трябва да довършите. През следващите дни трябва да сте изключително предпазливи и внимателно да проверявате информацията и фактите. Има голям риск от грешки, както и от факта, че някой умишлено ще се опита да ви подведе или да злоупотреби с вашето доверие. Не изпускайте от поглед сферата на личния живот. Звездите ще ви помогнат в търсенето на сродна душа. Приятно изживяване в личния и любовния ви живот.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – Цялата седмица за Близнаците ще бъде успешен период. Ще бъдете решителни и упорити в постигането на целите си. В същото време не трябва да се в нови неща, но за стартирали вече проекти е възможен сериозен напредък. Изглежда, че почти сте престанали да цените любовта и грижите, които ви предоставят любимите хора. Затова обръщайте повече внимание на близките си и бъдете по-често с тях. Не трябва да се страхувате от промени в личния живот. Те ще бъдат за добро. В общуването с другите трябва да бъдете по-искрени, отворени, да споделят своите емоции и чувства. Ще има възможност за укрепване на любовта, приятелството. В любовните отношения на представителите на този знак се очакват големи успехи.

Благоприятни дни – 17
Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Първата половина на седмицата обещава да бъде продуктивна и доста успешна. Не трябва да правите нещата набързо. Необходимо е да се подхожда отговорно към всичко, свързано с финансите. Нивото на стресът ще бъде по-висок, но имате достатъчно сили, за да се справите с всичко това. Не позволявайте на емоциите да ви управляват. Ако трябва да се откажете от някои предварителни планове, въпреки желанията си, не се обезсърчавайте и не се разстройвайте. Ако започнете да правите покупки, рискувате да се увлечете и да превишите бюджета си. Животът е в разгара си: ако не се прозявате, можете да се забавлявате.
Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Тази седмица вероятно леко ще намалее трудовият ви ентусиазъм. Причината за това може да е малка кавга с шефовете, недоволство от колега или прояви на есенна депресия. Някои ще бъдат в мрачно състояние на духа. Ако спрете и анализирате ситуацията, ще разберете, че изобщо няма причина да ръмжите и сами разваляте настроението си. Звездите настоятелно съветват да не общувате с токсични хора. Трябва да се научите как да разпознавате енергийните вампири и да се защитавате срещу тях, за да поддържате добро настроение и самочувствие. В любовната сфера късметът ще е на ваша страна. Романтични срещи, любовни признания - всичко това може да бъде успешно.

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Понякога просто сте обсебени от работа. Не се претоварвайте и не забравяйте да намирате време да се отпускате. Трябва да подредите собствените си мисли в ред. Ще можете успешно да разрешите всички проблеми, свързани с парите. Тази седмица ще ви предостави благоприятни възможности за развитие на вашите финансови дела. Разбира се, нищо няма да се случи без вашите собствени усилия и упорит труд.
Съпротивлявайте се на отчаянието - всички трудности са временни. В някои случаи е необходимо да направите решителен скок напред, за да постигнете целта си. Анализът и изследванията са вашите опорни точки и в тези области просто няма да имате равни. Не си струва да започвате нови дела сега, но не отлагайте започнатите.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17
Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Везни – През новата седмица има много неща за вършене, както в професионалната сфера, така и в ежедневието. Пазете добре тайните си и не споделяйте планове за бъдещето, защото враговете и недоброжелателите не спят. Избягвайте прекомерното доверие и се пазете от хора с фалшива идентичност. Има вероятност да пропуснете някакви срокове. От сряда енергията на звездите ще стане по-положителна, което ще допринесе за появата на късмет във всички области на живота. Съсредоточете се върху любовта си. Успешно ще се развиват връзките с противоположния пол. Не е изключено да завъртите служебен флирт и романтични отношения на работното място.

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Бъдете готови за прозата на живота и ежедневните трудности. Използвайте тези седем дни, за да изчистите висящи дела и да планирате нови.
Има хора в обкръжението ви, които ви дразнят толкова много, че сте готови решително да прекъснете отношенията с тях. Но сега не е време за драстични мерки. Бъдете общителни, активни и не се поддавайте пред трудните моменти. Въпреки това сред колегите е по-добре да се избегне прекомерната откровеност. Не забравяйте, че вашият личен живот и планове за бъдещето не са теми за обсъждане по време на работната почивка. Колкото по-малко знаят за вас, толкова по-добре. Любовната връзка тази седмица на мнозина може да им изглежда като окови около врата - трябва да сте по-толерантни, за да не потопите „кораба на любовта“.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Тази седмица обещава да бъде доста стресиращо време за вас. Ще имате много задачи или задължения, изпълнението, на които ще бъде важно през тези дни. В повечето случаи те ще бъдат свързани с пари, което ще изисква по-голяма концентрация и практичност при прилагането им. Заемете се с тези неща, които отлагате отдавна! Избягвайте конфликти и спорове на всяка цена, без значение колко сте ядосани или разочаровани, тъй като това определено ще е загуба на време и енергия. Предстои среща или събиране за приятен (или важен) повод. Любовта ще бъде важен фактор за доброто ви настроение. И тя определено ще присъства в живота ви. В събота възможностите за реализиране на романтични планове са големи.

Благоприятни дни – 17
Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – През седмицата се увеличава вашата социална и професионална заетост. Това е период на лична отговорност и възможност да се подходи смело към реализирането на започнатите проекти. По-важните събития, които ще преживеете през следващите дни, ще бъдат свързани с вашия професионален или социален живот. Може да се разстроите от новините за човек, когото познавате. Ще трябва да направите повече за решаване на проблемите у дома. Това може да е належащ ремонт или покупка на предмети, уреди. Повече комуникация, усмивки, срещи - всичко това ще бъде от полза за вашата кариера и личен живот.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Като цяло имате седмица натоварена и това ще се отрази на емоционалното ви състояние: ще бъдете нервни, чувствителни. Някои хора ще ви бъдат прекалено натоварващи психологически или емоционално. Способността ви да възприемате реалността обективно сега е намалена. Ще имате повече работа и повече задачи на работното си място. Възможно е да има промени и да получите шанс за професионално израстване. Избягвайте да сключвате сделки, да подписвате важни документи и внимателно работете с такива, проверявайте цялата информация. За да избегнете конфликти, стеснете кръга си от приятели. Същото се отнася и за установяване на контакти с близки: различният поглед към живота може да стане „ябълката на раздора”.

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – През тази седмица се съсредоточете върху важните дела. Много неща отиват постепенно към завършване. Ще трябва да проявите търпение и да покажете разбиране за действията на хората около вас. Моментите на стрес и напрежение, които възникват през седмицата, ще бъдат свързани с вашите страхове за бъдещето. Някои събития могат да ви разочароват или разстроят, но други могат да ви дадат надежда за по-добри времена. Съвсем неочаквано ще намерите оригинални решения на стари проблеми. Вземайте решения само по онези въпроси, за които сте сигурни, че имате възможности, време и ресурси за решаване. Уикендът обещава да бъде позитивен и силно романтичен.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17
Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Коментари

3
  15 ноември 2019 | 12:07 отговор
 

 
2
  12 ноември 2019 | 10:59 отговор
 

 
1
  12 ноември 2019 | 10:30 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.