Седмицата носи нови преживявания на Овена и приятни изненади за Рибите

09 март 2020 | 06:37
23717
0
Снимка: Pexels
0

По-важни астро-аспекти:

На 9 март има Пълнолуние в 19:49 ч. в знак в знак Дева.

На 10 март Меркурий излиза от ретроградност и става директен. Все пак негативното влияние остава още 2-3 дена.

На 11 март Слънцето е в секстил с Юпитер – благоприятен аспект.

На 14 март Слънце в секстил с Плутон – благоприятен аспект.

И Марс в секстил с НептунлОт 14 март до края на този месец предстои Марс, който транзитира в знак Козирог, да премине през съвпади с Юпитер, Плутон, Сатурн и да активира техните енергии. Някои теми ще бъдат затворени, други ще бъдат отворени. Ще се разкрият нови възможности, но ще излязат нови предизвикателства. Време на начинания, които изискват смелост, инициативност и предвидливост, както и дисциплина и организация. Възможно е да се засили политическата нестабилност в някои страни, сред които и нашата. Освобождават се мощни енергии, които могат да отключат военни конфликти на много места. Във финансовият и икономическият сектор може да започнат кризисни процеси. Създават се предпоставки за протести, бунтове, екстремистките сили и всякакъв вид привърженици на терора може да се засилят. Рискът от катастрофи, терористични атаки и природни бедствия значително нараства, но нека да не дърпаме дявола за опашката и да се надяваме все пак леко да ни се размине, тъй като има и благоприятни аспекти, които могат да омекотят ситуацията и да се намерят приемливи решения.

Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дати за подстригване – 12, 14 и 15 март

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е т.нар. „Луна без курс”, или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

10.03. 10:33 - 10.03. 12:04
12.03. 10:13 - 12.03. 11:29
14.03. 12:07 - 14.03. 13:10

Овен – Седмицата ще започне за вас с важни срещи и нови преживявания. Звездите считат това за много успешен старт. Ще се справите с почти всички трудности, ако действате рационално и не емоционално. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения - те могат да повлияят негативно на случващото се. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се месите в делата на други хора. Погрижете се за себе си и се опитайте да доведете до края всичко, което планирате. Пазете се от сцени на ревност или скандали.

Благоприятни дни - 8, 15
Неблагоприятни дни - 10, 11


Телец – Венера, планетата на любовта и красотата, ще пътува във вашия знак, придавайки ви харизма и чар, чрез които незабавно завладявате. Имате една седмица, за да направите желаните промени във външния вид, без да се страхувате, че ще направите грешка. Венера ще ви даде силно усещане за стил, а ако сте във връзка, планетата на любовта ще направи отношенията ви с партньора спокойни и хармонични. Хубава седмица за срещи, любов и личен живот, особено ако сте несемейни. Звездите обещават благоприятни промени за мнозина.

Благоприятни дни - 9, 10
Неблагоприятни дни - 12, 13


Близнаци – Трябва да обмислите и рационализирате методите на своята работа, да завършите започнатото. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, за да реализирате плана си. Ако не сте в състояние да промените обстоятелствата, променете отношението си към тях. Пазете се от външна намеса във вашата връзка - в някои случаи това може да повлияе негативно на вашето самочувствие и настроение. Доверете се на любимия човек и направете това, което наистина е интересно и приятно за двамата.

Благоприятни дни - 10, 11
Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Рак – Две стъпки напред, след това една назад. Ето как може да се опише работната ви седмица в тези дни. Когато теглим чертата, не е лошо - все пак нещо се случва. И това е успех. Помислете за своите амбиции и планове. Не планирайте всичко наведнъж - вероятно ще ви се наложи да промените плановете повече от веднъж. Имате възможност да решите проблеми на работното място, които са се натрупвали от повече време. Действайте без прекалено много шум. Не е необходимо да се поеме инициативата твърде активно - резултатите няма да оправдаят усилията.

Благоприятни дни - 8, 9, 12, 13
Неблагоприятни дни - 10, 11Лъв – Работата ще изисква много време и усилия. Пазете своите идеи и планове в тайна. Избягвайте всякакви съмнителни ситуации. Възможно е да възникнат напрегнати ситуации - използвайте разумна предпазливост. Към кpaя нa ceдмицaтa бъдете нaщpeк. Bepoятнo някoй щe ce oпитa дa ви измaми или дa ви тлacнe към някaквo нeжeлaнo дeйcтвиe зa вac. Зacилвaт се poмaнтичнитe ви чувcтвa. Tpябвa oбaчe дa пpoмeнитe пoвeдeниeтo, зaщoтo имaте жeлaниe дa мaнипулиpaтe любимия чoвeк и дa ce възпoлзвaтe oт нeгoвитe cлaбocти.

Благоприятни дни - 10, 11, 14, 15
Неблагоприятни дни - 12, 13


Дева – Пречките, които стоят на пътя на вашата кариера, скоро ще трябва да бъдат прескочени или заобиколени. Бъдете готови да направите някои промени, необходими, за да функционирате по-добре и да си сътрудничите с колегите за преодоляване на проблемите. Опитайте се да забравите съмненията си относно искреността на партньора си и оставете всички възможности отворени. Планетите са предразположени към вас и личният ви живот ще може да бъде уреден в един честен разговор. В някои ситуации ще е най-добре, ако не правите абсолютно нищо, освен да оставите нещата да се развиват сами.

Благоприятни дни - 12, 13
Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Везни – Началото на седмицата няма да е без затруднения. Много Везни се дразнят от факта, че тъпчат на място, не могат да довършат започнатото навреме и да се заемат с въпроси, които обещават нови перспективи. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се засилва, нещата се подобряват. Виждате възможности, които не сте забелязали преди, чувствате се по-спокойни и по-уверени. За някои от вас втората половина на седмицата ще бъде свързана с нови възможности относно работата и кариерата. Не се страхувайте да предприемате трудни неща: най-вероятно ще се справите перфектно с тях.

Благоприятни дни - 8, 15
Неблагоприятни дни - 10, 11


Скорпион – Вероятен напредък в делата ви. Тази седмица отваря нови възможности, дава шанс да постигнете отдавна поставени цели или да се доближите до тях. Отношението ви към много неща, които сте свикнали да приемате за даденост, ще се промени. Могат да се отворят нови перспективи в професионалната сфера, някои Скорпиони ще бъдат изправени пред бърз кариерен растеж, ще могат значително да укрепят своите позиции, да намерят нови източници на доходи. Възможно е решение на важни финансови въпроси, което да бъде успешно за вас. Бъдете искрени с любимите хора: това е важно за хармоничните отношения.

Благоприятни дни - 9, 10
Неблагоприятни дни - 12, 13Стрелец – Не винаги е лесно да се постигнат целите, може да възникнат сериозни препятствия по пътя. По-добре е да не разчитате на бързи победи, особено ако действате сами. Бъдете търпеливи и не бързайте с нещата. Бъдете също така внимателни. Тази седмица е особено лесно да направите грешки, да вземете грешни решения. Понякога сте твърде лековерни и малко здравословен скептицизъм не би ви навредил в момента. Имайте предвид, че сега е по-добре да не мислите на глас, да не споделяте идеите си с никого, докато не бъдат завършени.

Благоприятни дни - 10, 11
Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Козирог – Опитайте се да останете спокойни в началото на седмицата, дори ако не всичко върви както бихте искали. Може да бъдете критикувани от хора, които преди това са ви подкрепяли. Това е период, в който самоконтролът е предпоставка за успех. Безсмислените действия, думите, изречени набързо, могат забележимо да усложнят живота ви. Връзките с близките понякога могат да бъдат напрегнати, но сериозните конфликти са малко вероятни. Винаги имате възможност да изглаждате остри ъгли.

Благоприятни дни - 8, 9, 12, 13
Неблагоприятни дни - 10, 11


Водолей – Всичко върви добре и няма от какво да се притеснявате. Имате висока креативност. Безкрайно сте доволни от нещата, които ви позволяват да разгърнете въображението си. Има шанс да постигнете успех в нещо. Старайте се да не бързате и да не се преуморявате. Можете да направите пауза, да си починете и да се възстановите, да изчакате по-благоприятно развитие на събитията. Възможни са важни събития в семейството, промени в отношенията с най-близките хора. Искреността и откритостта са важни. Опитайте се да отделите повече време на тези, които са ви особено скъпи, дори ако за това трябва да отложите изпълнението на някакви планове.

Благоприятни дни - 10, 11, 14, 15
Неблагоприятни дни - 12, 13


Риби – Вие сте енергични и решителни. Предпочитате екипната работа през втората половина на месеца, когато Марс пътува през 11-ия ви дом. Слънцето ще пътува във вашия знак, увеличавайки популярността ви. Можете да очаквате да разрешите някои от житейските ситуации, които ви мъчат от дълго време. Доста спокоен период в личен план, който трябва да използвате, за да прекарвате време със семейството си и най-близките си приятели. Вероятни са приятни изненади, подаръци, успешни съвпадения. Възможни са и някои събития, които ще ви отворят нови хоризонти и възможности.

Благоприятни дни - 12, 13
Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.