Седмицата носи промени за Овена. Деви, успехът е с вас!

23 август 2020 | 23:55
36588
0
Снимки: Pixabay
0

Астро-аспекти:

На 24 август Марс в квадратура със Сатурн
На 25 август Меркурий в тригон с Уран
На 25 август Венера в опозиция с Юпитер
На 28 август Венера в тригон с Нептун
На 29 август Меркурий в тригон с Юпитер
На 30 август Венера в опозиция с Плутон
На 30 август Меркурий в опозиция с Нептун


Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей.

Благоприятни дни за подстригване – 24, 25 (до 14:08 ч.), 26 (след 15:20 ч.), 27 (до 16:27ч.), 28 (след 17:30 ч. ), 29, 30 август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 24 (след 12:54 ч.), 25 (до 14:08 ч.), 26 (след 15:20 ч.), 27, 28, 29, 30 август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

25.08. 09:28 - 25.08. 15:50
27.08. 15:01 - 27.08. 20:38
29.08. 22:32 - 30.08. 03:38Овен – През седмицата може да има големи промени: увеличаване на семейството, нов дом, промяна на местоживеене или работа. Всичко е възможно сега! В момента сте особено креативни. С увереност се стремите към целите си. Освен това искате да споделите идеите си с възможно най-много хора. Старайте се да се съсредоточавате върху едно нещо и да не се разсейвате от дреболии. Малките неприятности няма да ви заобиколят, но не са болка за умиране. Отговорностите ви ще заемат важно място в живота ви. Ще защитавате активно своите ценности.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29


Телец – Спрете за момент! Вижте истинската красота около вас. Отворете очи и не позволявайте на отрицателните хора или мисли да ви задържат. Оставете старото и започнете отначало. Уговорете срещи с интересни хора. През седмицата може да предприемете някои промени и да коригирате поведението си. Но промяната трябва да бъде добре обмислена: спонтанните действия могат да навредят. Ще имате повече свободно време и възможности за творческа самореализация. Предстоят нови запознанства и разширение на контактите. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси.

Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни – 24, 25


Близнаци – Някои неща започват да ви стават ясни сега. Получавате важни прозрения в живота си. В следващите няколко дни помислете какво наистина искате от живота. Все още ли си вършите добре работата? Кога за последен път сте правили нещо заедно с вашия партньор или добър приятел? Има ли нещо, което сте искали да промените от дълго време? Тогава го направете! Оставете да ви ръководи вашият тънък усет, изобретателност, практичност. Възможно е да почувствате нестабилност в партньорските отношения. Благодарение на други хора ще ви се открият нови възможности. Направете тези последни летни дни запомнящи се, съберете повече ярки впечатления.

Благоприятни дни – 30
Бъдете внимателни – 26, 27


Рак – Със Слънцето, Меркурий и Венера в благоприятно за вас положение, вече имате категоричен плюс за тази седмица. Можете също да разчитате на Луната, която временно е достъпна за вас и ви помага лесно да решавате проблемите си. Съсредоточете се върху завършването на делата, които сте започнали без да бързате. Трябва да бъдете по-внимателни, ако участвате в групови и обществени дейности. Има шанс да се сбъдне най-после ваша отдавнашна мечта. Внимавайте да не се претоварвате. Макар че можете да направите много, не забравяйте да се отпускате след това.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 28, 29

Лъв – Тази седмица ще се сблъскате с големи предизвикателства в работата си, но и в ежедневието. Това може да бъде нова задача или изгодно предложение. Навлизате в продуктивен период, затова се съсредоточете в кариерните планове. Околните ви намират за доста обаятелни и привлекателни. Оптимизмът ви е заразителен. С Марс в Овен у вас се събужда жажда за приключения. Засилване на сексуалния нагон може да ви подтикне към изневяра. Служебните флиртове в момента не са за предпочитане. Не смесвайте двете понятия – любов и работа. Оставете ги в чистият им вид.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25, 30


Дева – Успехът е с вас на всяка стъпка. Ще постигнете баланс между активност и релаксация. Ще получите прилив на творческа енергия. Ще се почувствате по-самостоятелни и независими. Меркурий се среща в положителни аспекти с Уран и с Юпитер. Това ви дава харизма и убедителност. Вие сте в добро настроение, което предавате на другите. С уменията си за преговори ще постигнете голям успех тази седмица. Но също така отделете достатъчно време за личните въпроси! В интимен план нещата са доста променливи. Винаги са нужни компромиси.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27


Везни – Тази седмица Марс е благоприятен за вас и ви дава толкова много сила. С тази прекрасна енергия можете да постигнете много. Сега трябва да се осмелите отново да се съсредоточите върху целите и желанията си. Не бъдете прекалено доверчиви към другите. Не споделяйте намеренията и плановете си. Старайте се да не разпилявате сили в различни области или дейности. Вместо това си концентрирайте усилията и уменията, за да преуспеете в своите начинания. Внимателно си подбирайте компанията. За вас ще бъде полезно да общувате с всеки спокоен, уравновесен човек.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29

Скорпион – Слънцето и Меркурий няма да ви подведат. Можете да очаквате с нетърпение една страхотна седмица. Внимавайте с важните решения и крайните мерки. Възможно е по-късно да съжалявате за импулсивността и прибързаността си. Акцентът ще падне върху домашните ангажименти. Някои от вас ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. Има добри перспективи за любов. Венера в Рак събужда дълбок копнеж у вас за романтика, но разбира се и за страст..

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете внимателни – 24, 25Стрелец – Марс ви доставя огромна енергия. Но внимавайте! Не винаги сте в състояние да я използвате правилно. Понякога подхождате към нещата прекалено импулсивно и необмислено. Това може да има недостатъци, особено по време на работа. Затова помислете два пъти, преди да действате. Имате всички шансове да реализирате някои свои идеи. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Използвайте вашето обаяние и шармантност. Ако успеете да се възползвате от възможностите, периодът ще е положителен.

Благоприятни дни –30
Бъдете внимателни – 26, 27


Козирог – Слънцето ви ласкае тази седмица. Смее се с вас в приятелски тригон към вашия знак и ви гарантира безопасност и че вашите желания, притеснения и страхове ще са чути. В допълнение, Меркурий ви дава смелост и увереност. Ще успеете да свършите повече неща, отколкото сами сте очаквали. Успехът ще съпровожда предимно тези, които използват собствените си способности и таланти, а не онези, които разчитат единствено на материалната страна на живота. Главният акцент на грижите ви ще падне върху дома. Старайте се да се вслушвате и в гласа на останалите членове на семейството и не настоявайте само на своето. В личният живот се очертават светли перспективи.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 28, 29


Водолей – Тази седмица, благодарение на Марс, ще бъдете устойчиви на стрес и балансирани, поради което ще постигнете значително повече. Но не започвайте да прекалявате или да проявявате лекомислие. За да можете да успеете във всичко, разпределете работата си по степен на важност. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. В личен план нещата вървят добре, но ако има сложни ситуации, те могат да се решат от само себе си. Приятели ще ви помогнат да разрешение на някакъв личен въпрос. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25, 30


Риби – С Меркурий, който се свързва с Уран и Юпитер в тригон, винаги ще намерите точно правилните думи и по този начин можете да решите всеки спор или дискусия за себе си. Венера също ви изпраща добри енергии. Успехът е постижим само чрез последователни действия, сдържаност и самоконтрол. Добра настройка ще имате през следващите дни. Някои от вас ще стъпят на пътеката на промяната. Твърде романтично сте настроени и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги подминат.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.