Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Щастлив ден за Телеца. Стрелци, шансът е във ваши ръце!

Овен – Марс във вашия знак ви дава инициативата и стремежа, от които се нуждаете, за да се впуснете в различните възможности, стоящи пред вас, и да се възползвате от всички тях. Всяко нещо, с което се захванете в този ден, трябва да бъде доведено до край.

Телец – Добрите астрални аспекти ви помагат да бъдете щастливи. Луната засилва вашата чувственост и сладострастие. Ако искате да се покажете в истинската си светлина, трябва да преодолеете собствената си инерция.

Близнаци – Не е нужно да правите всичко по стария начин, ако един план не е проработил, разработете друг. Енергията на намаляващата Луна ви насърчава да обърнете страницата, ако нещо не върви, както сте очаквали.

Рак – Огромната ви вътрешна сила ще ви позволи да се изправите успешно пред предизвикателствата и звездите ще ви подкрепят. Ако установите, че нещо важно не върви както трябва, опитайте нов подход.



Лъв – С транзита на Венера през вашия знак ще имате специални възможности и ще се свържете с прекрасни хора. Не пропускайте възможността да завладеете когото искате и да се насладите напълно на живота.

Дева – Присъствието на Слънцето във вашия знак ще подслади живота ви и ще го направи много по-приятен. С ентусиазъм и енергия приемате да се борите с личните си предизвикателства. Можете да впечатлите другите с иновативните си идеи, но не бива да се увличате.

Везни – Ако искате да бъдете добри в леглото, не забравяйте, че романтиката е най-важният елемент на секса. Нежните думи са жизненоважни по време на любовната игра, ако наистина обичате партньора си.

Скорпион – Днес сте изпълнени с енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и творчество.

Стрелец – Намаляващата Луна ви подканя да се отървете от всички онези безполезни неща и връзки, които не ви носят нищо добро и не ви позволяват да живеете както искате. Сега имате добър шанс да изтласкате събитията точно в желаната от вас посока.

Козирог – Вашето позитивно и спокойно отношение ще ви помогне да промените хода на живота си, ако това е, което искате, и ще се откроите със своята интелигентност и ефективност. Ще почувствате, че сте по-отворени и търсещи да се свържете и да създадете нови приятелства.

Водолей – Луната във фазата си на намаляване може да ви накара да се почувствате изтощени от енергия, но също така ви тласка да поемете контрола и да направите промените, от които се нуждае вашият живот.

Риби – Намаляващата Луна ви кани да премахнете от живота си това, което ви ограничава, за да освободите място за други възможности. Може да срещнете известна съпротива, но очарованието ви ще помогне да спечелите нужната подкрепа.