Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ще имаме ли късмет днес? Някои зодии, определено...

Какъв е хороскопът ни за днес, 26 януари, и какво ни вещаят звездите? Планирайте си деня и имайте едно наум.

Овен – Ще се почувствате жизнени, оптимистични, креативни ... Вие знаете как да се радвате на живота, на всеки миг. Луната благоприятства срещата с приятели, които не сте виждали от известно време и с които ще изживеете приятни моменти. Насладете се на малките неща.

Телец – В сферата на любовта не се дръжте така, сякаш всичко зависи единствено от вас. Всъщност ситуацията може да стане изключително трудна, ако започнете да пренебрегвате желанията или мнението на партньора си.



Близнаци – Изключете телефона, излезте от виртуалния свят и влезте в реалния. Отидете на кафе с приятели. Денят е подходящ за разходки и пътувания. Полезно е да промените обстановката, да посетите някои нови места.

Рак – Днес ще се почувствате изпълнени с енергия, но е необходимо да я използвате само в положителна посока. Добре ще е да внесете макар и минимална промяна около себе си. Не се опитвайте да изглаждате “острите ъгли”. Оставете нещата сами да се наредят.

Лъв – Разнообразието е подправката на живота, така че днес не се страхувайте да излезете от безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ще ви направят много смели както в личен, така и в любовен план.



Дева – Препоръчително е да прекарате деня със семейството. Отделете време, за да се насладите на почивката си, да играете с децата си, да посетите родителите си или да помислите как да направите семейния си живот по-хармоничен.

Везни – По-добре е да изпълните набелязаните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията и се отдайте на удоволствието.

Скорпион – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата внимателно. Възможно е емоциите и страстите да преобладават в днешния ден. Анализирайте внимателно вашите приходи и разходи.

Стрелец – Ако правите нещо, то да е с минимално натоварване. Освен това можете да отложите част от работата си за по-късно. Ваши приоритети трябва да са пасивна почивка, четене на книги, гледане на любими телевизионни предавания и разговор с роднини, приятели.



Козирог – Ще бъдете по-спонтанни от обикновено. Не позволявайте на емоциите да контролират живота ви. Включете се в дейности, които ви дават усещане за удовлетвореност. Презаредете батериите и си позволете психическа почивка.

Водолей – Някои възможности за промяна ще се отворят пред вас днес, така че помислете внимателно в коя посока да тръгнете. Спрете да се чувствате виновни за неща, които не можете да промените.

Риби – Сега обстоятелствата са благоприятни и просто трябва да направите малка крачка, за да сбъднете мечтите си. Ще имате възможност да зарадвате човека, който е особено скъп за вас.