Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Силна енергия за Телците. Деви, бъдете готови за приключения!

Ден за вътрешна трансформация. Това е важен етап от живота на всеки човек. Всеки може да усети уязвимостта си, емоционалният фон може да бъде нестабилен. Всичко старо трябва да бъде „изгорено“, за да се роди нещо ново и светло отново у вас.

Овен – Възползвайте се от възможността, която ще ви се появи неочаквано, но все още не се чувствайте задължени да се ангажирате с нищо. Възползвайте се от възможността си и вижте къде ще ви отведе щастието.

Телец – Предстои ви страхотен ден. Лесно ще усетите силната енергия, която ви обзема в най-положителен смисъл. Вашето балансирано и стабилно темпо обикновено носи победа във всяко състезание, но днес може да се наложи да прибегнете до някои преки пътища.

Близнаци – Днес бихте могли да направите нещо добро за себе си. Тъй като днешната ви задача е да поддържате равновесието си, не забравяйте, че основното нещо е да се забавлявате. Усмивката ви ще отваря всички врати за вас.

Рак – Днес не реагирайте твърде емоционално на всяка ситуация. Ще почувствате, че емоциите ви са силни, но ако се придържате към набелязания план и се опитате да направите всичко навреме, балансът ще се възстанови.

Лъв –Това е един от онези дни, когато хората могат да бъдат крайни, особено емоционално. Бъдете резервирани днес и не позволявайте нещата да отиват твърде далеч. Ако нещата не вървят у дома, спомнете си, че във всяка връзка понякога са необходими компромиси.

Дева – Това е денят, в който трябва да сте спонтанни и готови за приключения. Разбира се, това е малко в противоречие с природата ви, но защо да не се възползвате от това, което звездите предлагат и да се забавлявате. Не се страхувайте от неизвестното. Бъдещето съществува само защото е неизвестно!

Везни – Днешната енергия ще бъде доста трансформираща за вас. Вятърът ще духа в гърба ви, а пред вас ще има напълно нови възможности по отношение на нещо, което искате да постигнете. Време е да направите необходимите промени в живота си.

Скорпион – Постарайте се днес на бързо да изпълните задълженията си и след това се отпуснете заслужено. Планирайте следващата си стъпка. Отдайте се на приключенския си дух през уикенда. Заобиколете се с позитивно настроени хора.

Стрелец – Няма да ви пука какво е времето навън, защото в душата ви ще ви грее слънце. Може да звучи твърде добре, за да е истина, но така ще бъде. Обръщате се към красотата и ценностите на малките неща.

Козирог – Това е семеен ден, така че го прекарайте у дома. Днес Луната ще пътува през вашия семеен сектор, помагайки ви да създадете семейна идилия. Сбогом на недоразумения, конфликти и кавги, добре дошъл мир.

Водолей – Нерешителност ще ви измъчва днес. Внимавайте да не направите нещо, само защото не знаете по кой път да тръгнете. Пазете се от прибързани решения. Отговорът ще дойде при вас много скоро.

Риби – Може да откриете, че някой около вас иска да контролира живота ви или да налага своите принципи. Може би искат да ви подтикнат да направите нещо? Не им позволявайте да ви манипулират. Отстоявайте себе си и своите вярвания и бъдете силни.