Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, бъдете открити с любимите хора! Деви, днес ще се чувствате отлично!

В този ден думите имат голяма сила. Много е важно да говорите само добро и да изкажете желанията си към Вселената. Бъдете благодарни, казвайте мили думи на другите и благославяйте с любов!

Овен – Днес ще бъдете неудържими, бързи и активни, така че едва ли някой ще може да следва темпото ви. Вие инвестирате твърде много във взаимоотношения с хора, които може да не заслужават вашата доброта.

Телец – Днес ще бъдете затрупани с отговорности – определете приоритетите си и се съсредоточете върху най-важното. Няма да сте в добро настроение за разговор, но все пак ще се радвате на компанията на любимите си хора.

Близнаци – Добро време да подновите приоритетите си, да се обърнете към нови проекти, които ще ви донесат много удовлетворения. Не обвинявайте партньора си за дребни грешки днес и се опитайте да подобри настроението.

Рак – Енергията на растящата Луна ще ви направи предприемчив човек и изпълнен с ентусиазъм, ще събуди нуждата да бъдете себе си, без да мислите толкова много за другите и ще ви даде крила да полетите към успеха.

Лъв – Тези, които са в любовна връзка, могат да очакват предизвикателства от страна на партньора си. А свободните представители на знака, вероятно ще се впуснат в приключение с някой, който пробужда страстта им.

Дева – Ще се чувствате отлично през целия ден и ще имате възможност за забавление и релакс. В любовната сфера нещата са добри. Ако сте във връзка, ще подобрите отношенията с партньора си. Ако сте необвързани, не се колебайте да направите първата крачка.

Везни – Днешният ден ви носи известна умора и девитализация. Ще трябва да помислите за здравето си, как сте използвали времето си. Това е ден, в който можете да свършите някои задачи, но почивката и грижата за здравето са най-важните неща за деня ви.

Скорпион – Днес ще бъдете по-емоционални от обикновено – опитайте се да не приемате коментарите на други хора твърде лично и промените гледната си точка. В същото време бъдете по-открити с любимите си хора и си позволете да се насладите на деня.

Стрелец – Знаете какво искате и какво ви притеснява, какво ви отпуска и какво ви причинява главоболие, така че се стремете повече към това, което отговаря на вашето здраве и благополучие. Обмислете добре нещата преди да се впуснете в открити води.

Козирог – Въпреки че възникват препятствия, когато става въпрос за осъществяване на целите ви, избягвайте песимизма, който понякога се появява във вас, и никога не изоставяйте мечтите си, защото космическите енергии, заедно с вашата вътрешна сила и постоянство, ще ви помогнат да ги осъществите.

Водолей – Днес не хабете енергията си за маловажни неща и се фокусирайте само върху това, което ви доставя удоволствие. Луната ще ви помогне да намерите своя вътрешен мир. Сега повече от всякога ще имате нужда от почивка и качествен сън.

Риби – Вашето самочувствие ще се повдигне като морска пяна, защото най-накрая ще се почувствате господар на живота си и ще бъдете очаровани да поемете кормилото, без да е важно мнението на другите.