Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, денят е отличен за започване на нова връзка

Квадратурата на Луната с Нептун ни прави мечтателни, разсеяни, сънливи. В такова състояние лесно можем да се окажем под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Човек реагира прекалено чувствително на всички събития и неприятности, поради това са възможни необмислени и неразумни постъпки под въздействие на силните чувства. Преценката ни за нещата сега не е обективна, затова избягвайте да вземате решения.

Овен – Много добро време за посещение на фризьор след 12ч. Дори и да не сте планирали подстригване, отрязването на част от косата ви в този ден ще ви помогне да изхвърляте негативизъм, както и да отворите нов поток от енергия в себе си.

Телец – Денят е благоприятен и не носи отрицателни изненади, но никой не е имунизиран от такива все пак. Една случайно изпусната дума може да ви навреди много. Напрежението трябва да се избягва.

Близнаци – Ако се чувствате раздразнителни, прекарайте известно време в релакс и в мълчание. Звездите съветват да не приемате случващото се твърде близо до сърцето си и да общувате с хората по спокоен начин.



Рак – Много представители на зодиакалния знак могат да изпитат известна несигурност в своите способности, съмнения относно правилността на избрания път, но тези усещания са временни, не им обръщайте внимание, не променяйте мнението си.

Лъв – Не се притеснявайте, ако забележите, че днес имате нужда от по-дълъг сън от обикновено. Няма проблем със здравето ви, само енергията ви е ниска, за да ви напомня да си осигурите необходимата релаксация.

Дева – Всички около вас ви възприемат като много отговорен човек и емоционалният ви баланс е очевиден за всички. Можете да давате ценни съвети на другите; хората около вас ще ви слушат с голям интерес и уважение.

Везни – Както съветва лунният хороскоп, днес не е нужно да се напрягате твърде много. Това се отнася както за умствения, така и за физическия труд. Последствията могат да бъдат различни здравословни проблеми.

Скорпион – Това е чудесен ден за изграждане на взаимоотношения в семейството, за възстановяване на изгубени връзки, за създаване на нови. Не пренебрегвайте хората, които се появяват в живота ви след дълга пауза и се обаждайте на тези, с които не сте говорили дълго време.



Стрелец – Имате всички шансове да имате прекрасна вечер с половинката си днес. Избягвайте да повдигате неприятни теми в разговора. Няма нужда от спор. Нека разумът бъде вашият водач. Вашето търпение и упоритост ще ви донесат дивиденти.

Козирог – Поставете вашите приоритети на първо място. Посветете този ден на себе си и нещата, които обичате да правите. Планетите ви насърчават да не правите компромиси, когато става въпрос за вашето щастие.

Водолей – Уморени сте, че животът ви постоянно се върти в кръг и че всеки ден е като копие на предишния. Излезте от ежедневието си днес и направете нещо ново, нещо което обичате. Открийте нови рецепти за щастието.

Риби – Днес ще ви трябва безопасно място, където да можете да „избягате“ от напрегнатото ежедневие. Не забравяйте, че вашите истински приятели са тези, които ви дават свободата да бъдете това, което сте, а не тези, които се опитват да ви променят.