Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес е вашият ден!

Овен – Положителните тенденции ще спомогнат да постигнете успех в много от случаите. Това не означава, че успехът ще дойде лесно. В някои случаи обстоятелствата няма се развиват по най-подходящия начин, но не се отказвайте, продължавайте да се движите в избраната посока към това, което се стремите.

Телец – Малка е вероятността днес да се почувствате свободни и независими. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности, например професионални или други.

Близнаци – Днес ще се откроят добри възможности. Можете да поемате премерените рискове и да експериментирате. Ще градите планове за новите си идеи. Чувствайте се свободни да казвате каквото искате, но се старайте да не засягате другите.

Рак – Може да се появи някой, който ще ви даде ценни съвети или предложи разумно финансово решение. Възможно е да получите през деня приятна изненада. Не е изключено да срещнете хора, които ще открият нови възможности пред вас.

Лъв – Фокусирате вниманието си върху работата, получавате необходимата енергия, действате ефективно и напълно разкривате своя потенциал. Въпреки факта, че сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че половинката ви да не ви упреква за липсата на внимание.

Дева – Добре планирайте работния си ден. Разпределението на времето ще ви позволи да работите по-малко и да имате повече време. Околните може да се изненадат от нехарактерната за вас емоционалност. За да не се създават неудобни ситуации, те могат да се съгласят с вас, дори и да са сигурни, че грешите.

Везни – Обстоятелствата могат да ви вкарат в конфронтация с някой от другите против волята ви. Емоциите няма да помогнат за разрешаването на ситуацията, колкото по-емоционално се държите, толкова по-трудно ще става.

Скорпион – Благоприятен ден в много отношения. Възможно е да бъде положено началото на ползотворно сътрудничество, чрез което ще можете да постигнете целите си или началото на приятелска или романтична връзка, която ще донесе много положителни емоции.

Стрелец – Имате много енергия и работите по няколко неща едновременно. Графикът ви е натоварен, което не ви прави по-щастливи, но не възнамерявате да се отказвате от решаването на текущите проблеми и задачи.

Козирог – Стремите се към съвършенство в работата, влагате толкова много усилия, че нищо чудно да изчерпите цялата си сила. Не изисквайте невъзможното от себе си. Дори ако нещо не е перфектно, не губете енергия за самокритиката и не се обвинявайте. Всичко, от което се нуждаете днес е кратка почивка.

Водолей – Не всички детайли все още са ясни, така че не е моментът за предприемане на решителни стъпки. Преждевременните действия няма да доведат до положителен резултат. Мнозина от вас днес ще се отпуснат да флиртуват.

Риби – Най-добрата стратегия не е да не се съпротивлявате на обстоятелствата, а да се позволи на потока от събития да разреши противоречията. В крайна сметка нещата ще се наредят така както е най-добре.