Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес късметът е с вас

Овен- Обстоятелство, което може да се появи съвършено ненадейно ще даде своето отражение върху вас. Предложенията ви на този етап ще бъдат приети доста скептично от околните. Добрите отношения с постоянния партньор ще останат стабилни.

Телец- Трябва да сте предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност може да се озовете в неприятни ситуации. Някои от въпросите, които имате да разрешавате, могат да намерят своето развитие.

Близнаци- Днес вдъхновението може да ви споходи неочаквано. Денят ще се окаже благоприятен за много от вашите действия. Ако упорито търсите изход от някаква безизходица, то със сигурност ще бъде намерен.

Рак- Бъдете упорити и търпеливи, особено ако си поставяте високи цели. Този ден може да донесе важни промени към по-добро във всички области на живота. Ще изпитате нови чувства и усещания от контактите ви с другите хора.

Лъв- Денят ще ви донесе положителни емоции. Мнозина ще се възползват от благоприятното стечение на обстоятелствата в своя полза. Вземете нещата насериозно и не отлагайте нищо, от това, което трябва да бъде направено.

Дева- Днес ще бдете емоционални и с променливо настроение. Споровете с другите не са изключени, но вие ще успеете да надделете над тях. Добре е да поемете инициативата в личните отношения.

Везни- Действията ви ще говорят по-красноречиво от думите ви. Пестете жизнените си сили, които леко намаляват. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

Скорпион- Късметът ще бъде с вас и съдбата сама ще ви поднесе ключа към успеха. На мнозина им предстои нещо интересно. Днес можете да рискувате, но предпазливо, да играете опасни игри, но всичко да е в разумните граници все пак.

Стрелец- Имали сте и по-добри дни. Възможно е да преживеете някакви затруднения. Отначало ще ви се струва, че всичко се изплъзва от ръцете ви, че губите контрол над нещата, но после всичко започва да се нормализира.

Козирог- Постарайте се да изкарате този ден спокойно, с повече чувство за хумор и не се стремете към лидерските позиции. Вероятно проблем, който ви притеснява от дълго време, ще бъде решен, след което ще се почувствате много по-спокойни и по-уверени.

Водолей- През днешния ден не сте твърде ентусиазирани за работа, но ще я вършите смирено. Намалена е обичайната ви динамичност. Нужна ви е добра почивка. Може да възникнат трудности в общуването с околните.

Риби- Денят ще върви добре. Можете да постигнете успех, дори когато изобщо не сте разчитали на това. Подхождайте творчески към всякакви ситуации. Необходимо е да избягвате вълненията, напрежението и стресовите ситуации.