Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес мечтата на живота ви ще се сбъдне, Раци, вслушайте се в опита

Овен – Ще забележите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са те, ще намерят своето разрешение в нужното време и никакво безпокойство и припряност от ваша страна няма да помогне да се решат по-бързо.

Телец – Днес ви очаква един обикновен и дори скучен ден. Но не се обезсърчавайте. Възможни са изненади към вечерта. Настроението ви може да се промени без видима причина, всяко действие и дума на другите са способни да предизвикат буря от емоции.

Близнаци –
Ще видите нови перспективи пред себе си, но обстановката не е удачна за реализация на нищо важно. При вземане на решения се вслушайте повече в интуицията си, отколкото в съветите на другите. Днес вашите лични отношения са изпълнени с хармония и взаимно разбирателство.

Рак –
Днес е добър ден за обмисляне на възможности за допълнителни доходи и за обсъждане на нови идеи с приятели и колеги. Точното време за общуване с по-старото поколение. Слушайте мъдрите им съвети, дори да изглеждат твърде консервативни. Те ще ви помогнат да разберете важни неща и да стигнете до правилното заключение.

Лъв – Днес трябва да изпълнявате максимално задълженията си - да се опитвате да ги избегнете, не е добра идея. В личния ви живот всичко ще зависи изцяло от вас. Ще имате добра възможност да постигнете взаимно разбирателство с половинката си.

Дева – Днес ще бъдете мъдреци и философи, които излъчват вътрешната си светлина. Околните ще се чувстват привлечени от вас. Първата половина на деня не е ползотворна, а втората е по-спокойна.

Везни – Много от вас ще са настроени на творческа вълна. През деня, желанието ви за общуване ще се увеличи. Разумно решение е да си дадете повече почивка. Не забравяйте да се погрижите и за своето здраве.

Скорпион –
Възможно е днес за много от вас да се изпълни ваша заветна мечта. Отношенията с любимия човек ще се подобрят. Направете си планове по-отрано за една приятна вечер. Спонтанността в този ден е най-правилната тактика. Сега не е време за логика.

Стрелец –
През първата половина на деня действайте според обстоятелствата. Ако не е наложително, не предприемайте нищо важно. Вечерта ви очаква домашната реалност. Правете това, което душата ви пожелае.

Козирог – Имате голям вътрешен потенциал, но ви е трудно да се оттворите и да осъзнаете себе си, трудно ви е да намерите приложение за вашите способности. Не се опитвайте да контролирате другите.

Водолей – Първата половина на деня е по-добре да не правите нищо. Един добър ден за самопознание. Ще бъдете още под влияние на последните събития. Натрупаната умора може да доведе до неразположение или повишена раздразнителност.

Риби – Днес емоциите преобладават над разума, вие сте много чувствителни към всякакви ограничения и неудобства. Неспособни сте да се примирите с някаква ситуация. Показвате слабост на характера или излишен консерватизъм.