Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес може да се зароди любов на работното място

Луната в Дева през целия ден ни напомня за нашите задължения и ни призовава да имаме практичен подход към нещата, за да бъдем ефективни.

Овен – Днес вие преливате под щедрата, положителна енергия на слънцето, която можете да използвате възможно най-продуктивно - в полза на себе си и на другите. Отлично ще се справите със задачите, поставени за този ден, освен това ще можете да помогнете със съвет или дело на нуждаещите се.

Телец – Хороскопът уверява: положителната енергия на този ден ще бъде толкова силна, че никакви неприятности дори няма да посмеят да изскочат от дупките си. Заемете се с най-трудната задача. Можете да се справите, дори ако планът е да победите злия дракон.

Близнаци – Практичната Луна в Дева не е любима на вашия знак, но тя предлага по-голяма стабилност в контекст на много трудности. Днес също може да има някои проблеми, които да излязат на повърхността по семейни въпроси, но тригонът на Луната с Венера в сутрешните часове може да ви помогне да намерите решения.

Рак – Умът ви изглежда работи с по-добра преценка тези дни и сте по-находчиви. Така че, въпреки че сте по-взискателни, дни като днешния са по-стабилни и по-ефективни за вас. Следобед организирайте да прекарате няколко часа далеч от дома, като смените обстановката и правите неща, които ще ви доставят радост.



Лъв – Можете по-лесно да намерите поддръжници и съюзници или можете да вдъхновите другите с вашите идеи и мнения и да ви подкрепят. Ако трябва да направите презентация, да обсъдите нова ваша идея, не го отлагайте за следващите няколко дни. Днес е по-вероятно да има положително развитие.

Дева – Успехът на Девата днес зависи изцяло от нейното настроение и вътрешна нагласа. Без съмнения, самосъжаление или тъжни размисли! Хороскопът съветва да се концентрирате върху целта и да вървите напред.

Везни – Всяка несигурност ще изчезне като роса под утринното слънце, така че смело напред! Добър ден, ако искате да обсъдите финансови въпроси, споразумения и дискусии, най-подходящи са сутрешните часове.

Скорпион – Практичният подход към нещата е този, който ще ви даде резултата, който искате, дори и да се изморите малко повече. За някои от вас може да има развитие на любовна история, която вероятно се случва на работното място.



Стрелец – Днес е чудесно време, ако искате да приключите работа по висящи въпроси. Не ги оставяйте за следващите няколко дни, когато започне влиянието на Пълнолунието, защото ще сте по-стресирани и може да не се развият както искате.

Козирог – Ако имате някакво желание или намерение, тогава всичко, което е необходимо за успех, е да започнете да правите нещо, като оставите настрана всички съмнения. Ключът към успеха за Козирога днес е решителността и издръжливостта.

Водолей – Ако искате вашето мнение да бъде чуто от колега или началник, денят е подходящ да го обсъдите. Избягвайте обаче да вземате важни решения от следобеда нататък, тъй като активирането на Нептун от Луната ще създаде повече „облаци“ и объркване в ума ви.

Риби – Тригонът на Луната с Венера в сутрешните часове придава по-положително измерение на вашите контакти и настроение. Можете да управлявате по-добре професионалните и финансови въпроси.