Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес отваряте нова страница от живота си

Овен – Най-вероятно ще ви хрумне нещо оригинално, благодарение на което ще можете да развеселите не само себе си, но и близките си. В този ден всякакво натоварване е противопоказно. Решавайте задачите си както се казва с „малко кръв”.

Телец – Неделният ден ще ви подари една скъпоценна почивка. Ще се избавите напълно от натрупаната умора от напрегнатото ежедневие през седмицата. Релаксацията ще ви подтикне да се замислите и за вътрешният си свят и душевните си потребности.

Близнаци – Опитайте се да избягвате всякакви прояви на лекомислие в личните си взаимоотношения, те могат да причинят сериозни конфликти с вашия любим човек. Не давайте основания за ревност.

Рак- В този ден ще бъдете весели и непосредствени като никога. Даже няма да забележите, че вашият партньор е станал на криво сутринта и настроението му не е толкова положително като вашето. В резултат на някоя ваша шега, може дори да ви измърмори да го оставите на мира.

Лъв- Вие повече от обикновено сте предразположени към различни приключения. Днес това обаче може да доведе до проблеми. Не е желателно да се правят големи покупки, по-специално - изискващи предплащане.

Дева- Ще бъдете непоследователни в желанията си. Отначало ще търсите тишина и спокойствие, после и това ще ви омръзне и ще ви се приискат „хляб и зрелища” . За да изпълнят желанието ви близките ви, може да ви изведат на пицария, на кафе или на друго мероприятие.

Везни- Нещата можеше да са и по-добри, но като цяло ще бъдете доволни от ситуацията и е малко вероятно да се оплаквате от живота. Днес ще започнете да определяте плановете си за идните дни. Вие ще бъдете добри импровизатори и може да действате в някои случаи инстинктивно.

Скорпион- Днес ще усетите ритъма на живота в цялата му пълнота. Ще се промени не само външната страна на нещата, но и вътрешното ви възприятие за тях. Светът не се е променил, просто душата ви е изпълнена с романтика. Ще усетите възход на творческите сили.

Стрелец- Денят може да бъде изпълнен с много вълнения. Не се стеснявайте да поискате съвет от доверени лица по въпроса, който ви занимава. Семейните въпроси може да изискват повече внимание от обикновено. Вероятно заради тях ще отложите среща с приятели.

Козирог- Днес ще се насладите на общуването с близките си. Лесно ще намерите общ език с тях, можете да говорите за всичко, което ви притеснява и тревожи. Дори незначителни разногласия са малко вероятни. Можете да разрешите въпроси, свързани със семейните финанси или общата собственост.

Водолей- Труден ден от гледна точка на личните взаимоотношения: отдавна забравени различия може да ескалират, стари обиди да бъдат припомнени. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни проблеми, сега ще е трудно да се разберете спокойно.

Риби- Денят обещава да протече мирно и спокойно. Основният ви план за днес е да прекарате спокойна почивка съвместно с членовете на семейството. Това ще ви подейства като лечебен балсам и ще ви помогне да възстановите емоционалното си равновесие.