Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ще бъдете секси и енергични

Овен - От сутринта ще бъдете преизпълнени с енергия. Положителното въздействие на деня ще се разпространи във всички области на живота. Само не забравяйте, че късметът не идва сам по себе си. Необходимо е да се положат усилия, а на практика всяко дело е обречено на успех. Перфектен ден за романтични срещи.

Телец – Вашето любопитство ще бъде възнаградено, не само ще научите нещо интересно, но и ще е и полезно. Успехът без съмнение сега ви придружава. Но по важни въпроси не разчитайте само на него. Ще трябва да положите много усилия, за да постигнете желания резултат.

Близнаци – Въпреки чe планетарните влияния са противоречиви, звездите не предвещават никакви напрегнати ситуации. Време е да обърнете внимание на ежедневната работа, да завършите започнатото, да се отървете от ненужните неща.

Рак – Лицето, което ще ви подразни днес е вашето отражение. Анализирайте както неговото, така и вашето поведение и ще откриете много общи неща. Култивирайте в себе си дружелюбие, избягвайте конфликти. Сега можете да промените ситуацията, да я обърнете в правилната посока.

Лъв – Вие ще се дразните от небрежността и грубостта в думите и поведението на другите – всичко, което не отговаря на вашите идеи за красота и естетика. По материалните въпроси ще имате късмет, но в личните взаимоотношения всичко може да се обърка. Трудности ще възникнат там, където не би трябвало да има.

Дева – Не бързайте да изразявате коментарите си пред другите, това може да доведе до недоразумения или критични реакции от тяхна страна. Дипломацията и любезността ще ви бъдат полезни повече от всякога.

Везни – Късметът е ваш съюзник. Днес ще изберете правилната линия на поведение, за да постигнете своята цел. Въпреки че сегашната ситуация е напрегната, запазете спокойствие и не реагирайте на атаки отстрани.

Скорпион – Наблегнете на общуването. Започнете разговор по теми, които ви интересуват, научете необходимата информация. Нужните ви знания ще дойдат при вас по подходящ начин. Днес трябва да изглеждате енергични, съблазнителни и секси.

Стрелец – Ще възникне необходимост от решаване на неотложни проблеми. Неспокоен ден, но все пак се опитайте да запазите спокойствие и да останете уверени в себе си. Много зависи от способността ви да се справяте с емоциите.

Козирог – Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени без видима причина. Възможно е да се наложи да направите корекции на вашите планове. Голям е рискът от стратегическа грешка.

Водолей – Може да се появят спешни дела, така че текущите въпроси ще трябва да бъдат отложени. Не трябва открито да изразявате чувствата си, да споделяте мнения. Бъдете уклончиви и не давайте празни надежди.

Риби – Не се изключват напрегнатите ситуации, които ви правят нервни. Може да чувствате липса на енергия, което да се дължи на вашия емоционален дисбаланс. Не затваряйте очи пред очевидните неща и пазете собственото си достойнство. В личния живот всичко ще бъде просто и ясно.