Скорпиони, днес ще се появи специален човек в живота ви

29 юли 2021 | 08:42
2752
0
снимки: Unsplash
0

Избягвайте пасивността. Успехът ще съпътства активните хора. Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите.

Овен – Следващите дни ще ви помогнат да разберете кои от целите ви имат смисъл и от кои трябва да се откажете. Не забравяйте, че понякога е по-добре да се откажете от неща, които вече не ви носят радост. Трябва да следвате това правило, особено през втората половина на седмицата.

Телец – Избягвайте да давате съвети на партньора си. Той би могъл да приеме дори най-добрия съвет или помощ като обида, или инструкция/нареждане. Понякога е по-добре да оставите нещата да протичат със собствено темпо и посока. Ако все още търсите партньор, ще бъдете изненадани от новите възможности.

жена, мъж

Близнаци – Напоследък сте изоставили много от своите задължения и днес ще трябва да се справите с някои от тях. Освен това ще има някои допълнителни задачи, които трябва да уредите, но бъдете внимателни! Времето може да е кратко, но не забравяйте, че който много бърза, се препъва!

Рак – Днес с опозицията на Марс-Юпитер трябва да останете сдържани, но и зрели в поведението си! Напрежението и кавгите влошават атмосферата в дома и семейните отношения са обтегнати. Причината е основно в провокацията и взискателността ви. Обърнете внимание и на домакинските уреди, по отношение на тяхното използване, защото се очакват повреди.

Лъв – Не се доверявайте на интуицията и инстинкта си сега, защото те вероятно ще ви дадат грешни съвети и ще ви водят към грешки! Бъдете внимателни, ако имате тайна любов, защото може да стане известна, макар да не искате.

жена, мъж

Дева – Днес с опозицията на Марс-Юпитер е по-добре да бъдете търпеливи и сдържани, в противен случай ще извадите на показ поведение, което не искате да ви представя! Не бъдете толкова подозрителни към хората и не мислете твърде много за минали неща, придавайки им по-голямо значение, отколкото би трябвало!

Везни – Раздразнителността ви, но и склонността ви да се държите прекомерно високомерно днес, ще предизвика реакции от околните, които също са напрегнати. Много проблеми днес в общуването. Словесните гафове, недоразумения и нерви ще навредят на любовния ви живот, ако не направите отстъпки и компромиси.

Скорпион – Днес бъдете много внимателни в поведението си. Ставате доста нервни и резки в думите си, както и прибързани в действията си. Ден, който ще внесе флирт и нови лица в живота ви, ако сте свободни!

жена

Стрелец – Препятствия, трудности и грешки могат да причинят закъснения, проблеми и отлагания. Затова се уверете, че сте перфектно организирани! Освен това в общуването си трябва да ограничите спонтанността в думите си, нервите си, но и клюките!

Козирог – Добре е да успокоите духовете във вашата приятелска среда, да не застрашавате приятелства, които са важни за вас. Може да се появи недоразумение в областта на любовта, затова внимавайте да не кажете нервно и спонтанно нещо, за което после да се разкайвате.

Водолей – Ако забележите някаква нервност в партньора си, бъдете търпеливи и се опитайте да го успокоите! Не се доверявайте сляпо на нови познати и не правете първата крачка днес, ако сте свободни!

Риби – Днес може да се чувствате несигурни и притеснени по отношение на стабилността. Може да ви е трудно да се справите с чувствата си, да преминавате от едната крайност в другата, влошено настроение, особено по-късно вечерта. Нужно е да намерите баланс.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени