Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ще затворите портала към миналото

Днес късметът ще придружава мнозина. Може да започнете нови неща – Луната е благоприятна за всяка дейност.

Овен – Изправете се срещу предизвикателствата и не позволявайте на препятствията да пречат на пътя ви към успеха. Упоритостта ще ви се изплати. Решенията, които търсите са скрити във вас, просто трябва да ги намерите.

Телец – Днес умът ви ще бъде обсебен от някого и няма да може цял ден да излезе от него. Общуването с приятели не само ще ви отпусне, но и ще ви направи щастливи. Ще забележите, че настроението ви се променя веднага щом се срещнете с тях.

Близнаци – Днешният ден ще изпита вашата гъвкавост. Ще попаднете в ситуация, в която ще трябва бързо да се адаптирате към новите обстоятелства. Вероятно ще трябва да направите някои компромиси.

Рак – Мислите твърде много за това, което хората казват за вас, и се фокусирате твърде малко върху мнението си за себе си. Днес застанете пред огледалото и се вслушайте във вътрешния си глас. Ако той ви каже, че сте на прав път, няма причина да се съмнявате.



Лъв – Запретвайте ръкави и се захващайте за работа! Днес няма да има преки пътища към успеха, но той ще дойде само при най-старателните от вас. Бъдете готови за този ден, възползвайте се максимално от него.

Дева – Обуздайте перфекционизма си. Не е нужно да сте идеални, за да бъдете обичани от семейството. Прекарвайте повече време с любимите хора. Благодарение на съвета на приятел ще намерите решението, което търсите от дълго време.

Везни – Спрете да мислите за минали ситуации и да се питате: „Ами ако...?“ Не можете да върнете думите, които сте казали, или да изтриете действията, които сте предприели. Това, което можете да направите, е да се извините, ако сте сгрешили.

Скорпион – Днес планетите ще ви накарат да се съсредоточите върху това, което е пред вас и върху което реално можете да повлияете. Затворете портала към миналото, за да не останете в него. Красиви неща идват по пътя ви. Посрещнете ги с отворени обятия и спокоен ум.

Стрелец – Може да сте донякъде обезсърчени, защото плановете ви не вървят по начина, по който сте очаквали, но вашето шесто чувство ще ви помогне да разберете накъде трябва да насочите стъпките си.

Козирог – Хубавите неща на живота днес ще са причината често да се разсейвате и да не можете да се съсредоточите върху работата. Трудно ще устоите на примамливите изкушения, но ще трябва да намерите начин да го направите, ако искате да изпълните задълженията си.



Водолей – Бъдете бдителни, защото ще бъдете под голямо напрежение и трябва да действате предпазливо. Моментът е добър за укрепване на отношенията и планове за бъдещето. Възползвайте се от възможностите си; може би няма да се върнат...

Риби – С растящата Луна днес във вашия знак ще бъдете жизнени и пълни с енергия, за да се справите с предизвикателствата, които идват с успеха. Премахнете съмненията от ума си; сега е моментът да осъществите най-смелите си мечти.