Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес следвайте интуицията си

Сутринта изберете основна посока за действие, заемете активна позиция и се потопете в текущата дейност.

Овен – Овните могат да предизвикат определени конфликти и това се дължи на поведението, което ще имат в отношенията с членовете на семейството. Някои от вас ще се държат така, сякаш всичко е тяхно, отношение, заради което ще бъдат поставени до стената.

Телец – Можете да направите своя списък за пазаруване и дори да се погрижите за доставките, можете да приготвите десерт или дори ново ястие или можете да насочите вниманието си към други дребни рутинни неща, които трябва да бъдат свършени.

Близнаци – Представители на знак Близнаци ще завършат седмицата оптимистично. Излет/разходка с приятели или планове за почивка с партньора ви ще презаредят батериите ви за новата седмица.



Рак – Денят е много добър за намиране на решения и решения на ситуации. В събота ще се намери някой, който ще помогне да преодолеете чувството на разочарование и безпомощност, придобити тази седмица поради неуспехи в работата.

Лъв – Дивият инстинкт, който се крие у вас, ще излезе наяве в събота, ако се почувствате онеправдани. Съветът на звездите е да защитавате каузата си, но внимавайте да смекчите гнева си!

Дева – В събота ще преживеете напрегнати моменти в семейството, където няма да можете да стигнете до общ знаменател с партньора или други членове на семейството. Колкото и да се опитвате, няма да можете да накарате хората около вас да бъдат на една вълна с вас и това ще ви разочарова!

Везни – Днес мнозина представители на знака опитват всякакви нови неща, за да излязат от зоната си на комфорт. Това може да ви накара да се чувствате добре, да ви измъкне от рутината ви и да ви донесе много ползи.



Скорпион – Не се срамувайте да се доверите на интуицията си и да вземете някои важни решения в събота. Правете каквото чувствате, шестото чувство ще бъде ваш надежден съюзник! Внимавайте на кого се доверявате в събота!

Стрелец – От сантиментална гледна точка сте изкушени да направите промяна в отношенията си като двойка, което не е непременно лошо, а напротив, новите неща, които искате да преживеете, ще имат положително въздействие върху връзката.

Козирог – Напоследък сте се захванали да правите много неща и сега ще разберете, че сте се натоварили твърде много и че е време да си дадете почивка. В противен случай мнозина могат да достигнат ръба на изтощението.



Водолей – Трябва да внимавате пред кого отваряте душата си. Не трябва да разкривате личния си живот пред хора, които още не са спечелили доверието ви. Може да имате какво да губите поради това.

Риби – Рибите не преживяват много добър период в емоционално отношение. Вие сте като кораб насред буря, но по градивен начин. Тези хора ще имат нужда от своите близки до себе си, за да преодолеят някои деликатните моменти.