Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес сте магнит за срещуположния пол!

Овен – Ще успеете да завършите важните неща, които сте запланували за днес и ще имате време за други отговорности. Има вероятност да осъществите ново запознанство. Готови сте да флиртувате и да се наслаждавате на живота.

Телец – Днес може да изпитате истинско объркване на чувствата. Някои събития или неочаквана среща могат да причинят истинска буря от емоции! Може дори в душата ви да избухне всепоглъщаща страст.

Близнаци –Здравословните проблеми трябва да са на едно от първите места в списъка ви с приоритети. Луната в дома на здравето ви предлага да се вслушате по-внимателно в сигналите на тялото. Любовта витае във въздуха, но обстоятелствата могат да се развият по неочакван начин.

Рак – Не позволявайте на стреса да унищожи желанието ви за забавление и да накара лицето ви да помръкне. Избягвайте негативните мисли и погледнете към по-светлата страна на живота. Нищо не е толкова черно, колкото може да ви се струва в момента.

Лъв – През целия ден рискувате да участвате в конфликт или дори да станете негов инициатор. Основната причина е различия в мнението. Това е възможно да стане както на служебното място, така и у дома ви.

Дева –Днес ще бъдете по-чувствителни и възприемчиви към околната среда. Старайте се да не участвате в конфликти, тъй като споровете ще ви накарат да се изнервите и ще отнемат от душевната ви енергия.

Везни –Това е добър момент да популяризирате идеите и плановете си. Що се отнася до любовта, вие сте склонни да се държите емоционално с любимия човек, който може да не издържи на силата на вашите емоции. Направете всичко възможно да се справите с чувствата си, докато не са излезли от контрол.

Скорпион –Днешният ден е благоприятен за развитието на личните взаимоотношения. Ще бъде особено лесно да се установи взаимно разбирателство с хората от противоположния пол, да привлечете вниманието им към себе си.

Стрелец –Ако някой ви дразни, помислете дали този човек не е вашето отражение, показвайки на външното ниво какво става вътре във вас. Луната е във вашият тайнствен и мистериозен дванадесети дом, замъглявайки разума и размивайки границите между вас и околните.

Козирог – Конфликтите съществуват във всяка връзка, зависи от вас как ще ги разрешите. Днес покажете зрялост пред партньора си и каквото и да правите, уважавайте неговите възгледи. Разбира се, помолете го да уважава и той вашите собствени.

Водолей –Систематизирайте информацията, работата и определете приоритетите си. Не подценявайте важността на това да се отървете от ненужните неща, което може да се отнася както за текущи проекти, така и за хора от вашия кръг на общуване.

Риби – Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност - тези качества ще преобладават през първата половина на деня. Но суровата действителност ще изисква от вас да гледате на нещата по-разумно и рационално.