Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес сте неустоимо съблазнителни

По-добре е да се прекара денят в уединение. Много хора ще изпитат агресия, напрежение, вътрешно безпокойство, страх. Добре е да умеете да контролирате емоциите си и да се придържате към вътрешно спокойствие.

Овен – В любовта някои от вас може да плуват между два острова, без да знаят на кой бряг да акостират. Трябва да задълбочите чувствата си и да вземете решение възможно най-скоро, за да възвърнете самообладанието и спокойствието си.

Телец – Няма да имате друг избор, освен да помогнете на човек, който преживява лоши моменти, но не се ангажирайте прекалено много с чуждите въпроси, тъй като не е във вашите ръце да решавате проблемите му.

Близнаци – Внимавайте с разходите, защото икономическото положение може скоро да пострада. Можете да постигнете целите си, колкото и трудни и непостижими да изглеждат. Ако трябва да вземете решение, оставете се да ви ръководи сърцето, което знае правилния отговор.

Рак – Вашата интуиция ще бъде по-изразена от всякога и ще бъдете изненадани да видите как предвиждате събитията. Късметът ще ви се усмихне. Подгответе се за неочакваното и да намерите отговори на много от вашите въпроси.



Лъв – Ще постигнете това, което сте си поставили за цел, защото сте вложите толкова много страст и енергия, че няма как да не успеете. Обграждайте се само с лоялни хора и избягвайте негативните личности.

Дева – Трябва да сте по-организирани и търпеливи по време на работа. Вашите финанси се нуждаят от по-голяма отчетност от ваша страна. Посветете малко от ценното си време на партньора си днес. Това ще избегне излишно търкане между вас двамата.

Везни – Трябва да се въоръжите с търпение и упоритост, що се отнася до любовта. Направете своя ход с възможно най-много енергия и с усмивка на лице. Ако сте необвързани, ключът към щастието е да излизате повече.

Скорпион – Ще бъдете много загадъчни и привлекателни и ще се насладите на онази специална сила на съблазняването, която знаете как да покажете и използвате във ваш интерес, когато пожелаете.



Стрелец – Минали проблеми може да повдигнат грозната си глава, но това няма да ви смае. Ще се справите с тях със сериозност, дисциплина и зрялост и всичко ще върви добре. Ако тревожно търсите другата си половинка, уморени от чувството за самота, бъдете търпеливи и не забравяйте да се усмихвате.

Козирог – Този ден крие немалко капани за вас. Ще трябва да бъдете много внимателни и да продължите стъпка по стъпка. Има твърде много въпроси, които все още са висящи в живота ви и това ви стресира. Запазете спокойствие.

Водолей – Имате голямо професионално влияние върху околните и всички погледи са насочени към вас. Възползвайте се максимално от уважението, с което се радвате в кариерата си и от добрата си репутация сред другите днес.

Риби – Опитайте се да внесете малко вълнение във всекидневния си живот. Излизайте повече, общувайте повече и разширявайте социалния си кръг чрез запознанства. Личният чар е вашето най-голямо оръжие!