Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес сте свръхемоционални, Стрелци - не започвайте нови дела

Денят е с негативна енергия и е особено опасен за тези, които не могат да сдържат емоциите си. Ограничете контактите и избягвайте провокациите, не влизайте в спорове. Днес тъмната страна надделява у всеки човек. Подходящо време за самоанализ. Старайте се да имате оптимистична нагласа, не се поддавайте на униние.

Овен – Не е време да се вземат решения за големи промени, обстоятелствата за тях все още не са узрели. Днес настроението ви може да бъде меко казано бунтарско. Пазете се да не произнасяте тежки и груби думи, защото могат да пострадат личните ви отношения.

Телец – Другите около вас продължават да ви ядосват с безотговорно поведение, особено когато вие трябва да се справите с последиците от техните действия. Опитайте се обаче да бъдете по-снизходителни.

Близнаци – Напрегнат, но не толкова лош ден. Не падайте духом, ако нещо не върви. Склонни сте да придавате прекалено голямо значение на незначителни неща. Ще се почувствате по-добре, ако успеете да намерите нещо интересно, което да правите.



Рак - Възможно е да възникне конфликт, поводът за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Лъв - Днес лесно ще се нервирате и ще избухвате, но се постарайте да избягвате спорове, конфликти, да не реагирате гневно. Бъдете внимателни с остри и режещи предмети, има вероятност за битови инциденти.

Дева – Днес мнозина ги очакват напрегнати преживявания и моменти и ще трябва да запазите спокойствие и да останете хладнокръвни. Ако е възможно, добре е да прекарате деня в уединение и да се посветите на приятни занимания.

Везни – Ако изиграете правилно картите си, можете да усетите собствения си успех още в този ден! Сега можете да се справите добре във всички области на живота си, ако действате бавно и напредвате стъпка по стъпка.



Скорпион - Настроението ви ще е променливо, емоциите нестабилни. Понякога дребните неща могат да ви накарат да изгубите търпение. Добре е да бъдете по-сдържани и да не се поддавате на случайните си пориви.

Стрелец – Днес не предприемайте сложни дела, освен ако не разчитате на надеждни помощници. В отношенията си с партньора покажете повече отстъпчивост и разбиране. Насочете енергията си към положителни неща.

Козирог – Започвате да се губите в собственото си темпо и динамика, време е да поговорите с някой близък и опитен човек. Трябва да се върнете към реалността. Не се насилвайте в нищо, бъдете умерени с физически натоварвания.

Водолей – Вие сте напълно фокусирани върху сериозни неща. Подарете си малко почивка и място за приятни занимания. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени личности, както и от битови инциденти.

Риби – В личните отношения не оставяйте чувствата да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания може да се чувствате объркани или разколебани. В момента не сте съвсем обективни, за да видите реалността такава, каквато е.