Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес съблазняването ще бъде най-силното ви оръжие

Овен – Планирайте всяко действие предварително, само така може да постигнете успех! Спонтанността не винаги е добра. Придържайте се към поговорката „Седем пъти измери, един път срежи”.

Телец – Използвайте творческо въображение, за да разнообразите работата си. Някой ще ви напомни за забравено обещание. Покажете, че сте сериозен човек и стоите зад думите си. По-добре късно, отколкото никога.

Близнаци – Днес ще бъдете измъчвани от семейни проблеми, на които не сте успели да намерите отговор или решение. Може би трудно ще контролирате емоциите си. Вашето любопитство ще ви отведе в неочаквани ситуации.

Рак – Това е ден, в който трябва да се отдадете на спонтанността си и да отидете там, на където ви духа вятърът. Интуицията няма да ви разочарова. Сантименталните чувства, които ще се появят у вас ви правят уязвими.

Лъв – Вашият чар ще отваря вратите пред вас. Използвайте го като актив. Просто бъдете търпеливи. Оптимизмът ви ще ви възвърне енергията. Ще имате добра възможност да покажете своя потенциал, както и да дадете най-доброто от себе си.

Дева – Имате значително повече енергия от обикновено и сте решени да стигнете до края на това, което си представяте или имате за цел да постигнете. Тези, които са в подходяща форма, възможности и нагласи ги очакват приключения в любовта.

Везни – Ще започнете денят изпълнени с енергия. Препятствията просто ще паднат пред вашия ентусиазъм. Възможно е да се реши проблем, който в последните дни ви изглеждаше като невъзможна мисия. В никакъв случай не пренасяйте работата си у дома. Вашите близки ще се нуждаят от вашето внимание.

Скорпион – Съблазняването ще бъде най-силното ви оръжие, използвайте го безусловно в любовната сфера. Твърде обсебени сте от разни притеснения и може да стане опасно, трябва да се отпуснете.

Стрелец – Днес атмосферата около вас ще бъде динамична, така че трябва да се организирате. Вие ще попаднете в центъра на вниманието и без никакви проблеми ще накарате другите да ви следват. Влизате в нова фаза на любовта със силни емоции и страст.

Козирог – Няма нищо лошо в това да бъдете внимателни, но това не означава, че се страхувате. Действайте с разум, не бъдете спонтанни. Възможно е днес някой силно да ви вдъхнови по някакъв начин.

Водолей – Днес вятърът на промяната ще докосне лицето ви, но не бързайте да правите бързи трансформации с живота си или конкретни области от него. Този момент не е настъпил още. Фокусирайте е бавните, но стабилни и трайни промени.

Риби – Днес избягвайте дискусиите и празните разговори, за да не се създаде излишно напрежение, както на работа, така и у дома. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.