Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес успехът ви преследва

Овен – Нужно е да имате чувство за пропорция, иначе грубите и остри думи могат да се обърнат срещу вас. Ако все още сте несемейни, няма да ви е трудно да демонстрирате своята привлекателност към противоположния пол.

Телец – Днес по-добре е да не вземате финансови решения, сега не сте в състояние обективно да претегляте всички плюсове и минуси. Някои Телци ще бъдат привлечени към представител на противоположния пол и ще се изкушават да установят отношения настрани.

Близнаци – Ако днес между вас и любимия човек възникне сянка от миналото, запазете спокойствие и сдържаност. Дълбочината и взаимността на чувствата ще ви позволи и на двамата да излезете от това изпитание с достойнство.



Рак – Звездите съветват Раците в този ден да намалят критичността и взискателността по отношение на любимия човек. За свободните представители на знака днес не е желателно да поемат инициативата в общуването с партньори.

Лъв – Днес вие търсите нови пейзажи и свежи впечатления, а всеки, който стои на пътя ви, ще трябва да се изтегли в страни. Може би ще забележите нещо необичайно при обичайните обстоятелства.

Дева – Дори да имате трудни моменти, ще имате възможност да ги разрешите по най-добрия начин. Може да се възобнови привличането ви към някого. Луната стимулира въображението ви. Подсъзнателният ум може да ви изпрати откровения насън.



Везни – Денят като цяло е неутрален, без специални събития и ярки емоции. Опитайте се да общувате повече, разширете кръга си от познати. На любовния фронт са възможни забележителни успехи. Има шанс да срещнете съдбата си.

Скорпион
– Днес вие сте спокойни и изпълнени с увереност в себе си, така че успехът ще ви последва във всяка област. Ще бъдете невероятно креативни и ще черпите вдъхновение едва ли не от всичко.

Стрелец – Денят може да донесе изясняване на някаква объркваща или загадъчна ситуация. Възможно е в този ден да трябва да пожертвате нещо важно заради общуването с любимия човек.



Козирог – За да не губите напразно енергия, направете списък с приоритетни задачи, концентрирайте се върху важните и не хабете енергията си на второстепенните. Звездите ви съветват да не се хващате за дреболии и да не се дразните при всеки повод. Постарайте се да отделите повече време за хармонизиране на състоянието на духа си.

Водолей
– Пълнолунието днес ще ви подтикне да флиртувате малко в страни от постоянната ви връзка, само за да освежите чувствата си и да получите нови преживявания. Обстоятелствата могат да се извъртят по неочакван начин за вас.

Риби – И накрая влизате в по-спокойна фаза и това ще подобри връзките ви с приятели и колеги. На работното място забравете за споделянето на лична информация. В любовта сте склонни да бързате.