Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ви е ден за любов

Насочете енергията на деня за решаване на много малки проблеми. Трябва да се насочи тази енергия в правилната посока, за да не се трансформира в негативни емоции и проблеми.

Овен – Трябва да приемете ситуацията такава, каквато е. Всеки опит да се противопостави на тези промени просто ще влоши нещата. Трябва да контролирате раздразнителността си и да избягвате прибързани действия.

Телец – Не забравяйте да се насладите на този вълшебен ден и се опитайте да избегнете безсмислени кавги с околните. Втората половина на деня настроението ви може да стане меланхолично. Старайте се да имате положителни мисли.

Близнаци – Ако се чувствате изтощени от много работа и ангажименти, сега е подходящ момент да забавите темпото. Прескочете домашната работа, ако не е наложителна и се занимавайте с нещо приятно или почивайте.



Рак – Днешният хороскоп предсказва положителна промяна в някоя област от живота ви, която ще се отрази на близкото ви бъдеще. Може да научите нова информация, която можете да използвате във ваша полза.

Лъв – Нетърпението не е ваш приятел днес. Днешният хороскоп подсказва, че ще трябва да останете спокойни, когато общувате. Трябва да почивате повече. Използвайте времето да обмислите следващите си ходове за новата седмица.

Дева – Чувствате се уверени, което ви помага да постигнете това, което сте решили. Вашите емоционални нужди продължават да се издигат на повърхността, колкото и да се опитвате да ги потиснете. Излезте с приятели и ще откриете, че това донякъде ви отпуска и ви кара да се чувствате по-добре.



Везни – Днешният ден изглежда изключително подходящ за вас, за да намерите вътрешен мир или истинска любов. Приятна и прекрасна вечер с хората, които обичате и които ви обичат, е точно това, от което се нуждаете.

Скорпион – Вероятно сте заседнали по средата между ума и сърцето си. Имате нужда от по-силни енергии на любов, които насърчават духа. Благодарение на любовта, ще се отпуснете по-добре и всичко ще вземе положителен обрат.

Стрелец – Може да ви липсва сила днес, да почувствате натрупаната умора от изминалата напрегната седмица. През днешния ден най-важното за вас ще бъде да прекарате повече време в приятна компания.

Козирог – Проблемите се научете да преодолявате с лекота и елегантност. Добре е да прекарате деня на спокойствие. Опитайте се да пропъдите обезпокоителните мисли от главата си. Спрете да се притеснявате и се съсредоточете върху нещата, които ви правят щастливи.



Водолей – Тялото ви се чувства уморено. Подарете си необходимата почивка и посетете приятелите си. Любовта към близките ни е това, което може да излекува душата ни, когато се чувстваме тъжни и изтощени.

Риби – Лунната позиция ви прави по-чувствителни и податливи. Ако се включите интензивно в проблемите на другите, ще прехвърлите и стреса, и психическото напрежение върху себе си. Съсредоточете се главно върху собствените си нужди и семейството си.