Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ви е ден за любов

Трябва да издържите на негативността на деня, да преминете с достойнство през всички тестове и изпитания, да приемете уроците, които ви поднася живота.

Овен – Разговори или новини през първата половина на деня може да засегнат трудни области за вас, особено включващи споделяне, като например за пари или отговорности. Разбира се, може да се получи напрежение.

Телец – Проблемът, с който може да сте се сблъскали, ще ви бъде малко объркващ. Може да чуете и някои истории, които няма да ви бъдат много ясни. Днес не е ден да вярвате на всичко, което четете или чувате.

Близнаци – Стремете се да се справите с прекъснати планове и задачи. Изчакайте, докато умственото напрежение или дребните проблеми от ежедневния живот отшумят, за да направите окончателните заключения.

Рак – Предчувствията може да не ви отведат в правилната посока. Отнасяйте се внимателно с парите си - това не е моментът да бъдете импулсивни или прибързани. Вероятно е най-добре да не се поддавате на поривите за бунт.



Лъв – Енергията е добра за извършване на много различни неща, но не непременно за концентрирани усилия. Може да бъде оказан натиск или опит за манипулация върху вас. Новини могат да объркат плановете ви за деня.

Дева – С Меркурий срещу Уран днес, скъпа Дева, най-добре е да следите за своята импулсивност в общуването. Ситуация може да отвлече вашето внимание, внасяйки силен елемент на изненада през деня.

Везни – Може би днес се чувствате малко мрачни, вероятно сте под стрес и имате нужда от почивка. Притесненията, свързани с работата, също могат да бъдат объркващи. Вероятно имате твърде много отговорности и не знаете откъде да започнете. Може би е най-добре, ако не започвате нищо днес.



Скорпион – Тези дни са ви дадени за любов, вълнение и флирт. Които нямат емоционален партньор за уикенда чрез компания, могат да срещнат много интересен човек! Тези, които са във връзка или брак, трябва да посветят уикенда на гушкане и да се оставят просто да погълнат всяка част от партньора си.

Стрелец – Може би днес мислите за парични проблеми. Това не означава непременно, че имате финансови проблеми. Вероятно се притеснявате за опциите, които са ви представени по отношение на финансовото ви бъдеще.

Козирог – Струва ви се, че животът ви е на кръстопът. Пред вас са различни възможности. Единственото нещо, което можете да кажете със сигурност е, че промяната е неизбежна. Ще бъдете изправени пред избор, но днес не е денят да мислите за това. Оставете всичко за утре, дотогава ще бъдете по-съсредоточени и по-малко подозрителни.



Водолей – Отношението на другите към вас може да се промени. Може да не сте сигурни какво означава това. Факт е, че вие се променяте и някои от приятелите ви харесват това, което виждат, докато други няма да го харесат. Това е нещо, което не можете да спрете.

Риби – Може да сте били изправени пред избор, но сега не сте съвсем сигурни в коя посока искате да вървите. Не бързайте. Не е нужно да решавате всичко днес. Изчакайте няколко дни, помислете за наличните опции и след това решете.