Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ви предстои голямо предизвикателство

Благоприятно време за енергична дейност. Ден, в който думите имат голяма сила, затова внимавайте какво говорите.

Овен – Бъдете отворени към нови идеи и перспективи, тъй като те могат да ви донесат вдъхновение и нова визия. Успехът е в края на пътя, по който сте тръгнали. Насладете се на грандиозните пейзажи, които ще ви предложи.

Телец – Имате много неща в ума си и се притеснявате дали ще успеете да свършите всичко. Имате силна воля, която не се страхувате да покажете и ще имате тази възможност. От някои неща трябва да се откажете и да приемете, че вече не са част от живота ви.

Близнаци – Като цяло днес ви очаква прекрасен ден. Няма да имате проблеми да поддържате бързото си темпо през целия ден. Ще видите някои възможности в някои ситуации. Отворени сте към нови идеи.



Рак – Силните планетарни сили ще повлияят на емоционалната агресивност. Ако не сте внимателни, войната може да избухне за нула време! Опитайте се да запазите мира. Уверете се, че ще намерите спокоен оазис и чист въздух, убежище от днешните проблеми.

Лъв – Днешните астрологични аспекти ще ви помогнат да намерите необходимата увереност и сила. Имате емоционалния и психологически тласък, от който се нуждаете, за да се чувствате добре с тези лидерски умения. Това е моментът, когато трябва да поемете контрол над ситуацията.

Дева – Защитете добре сърцето си днес. Около вас ще има много безразсъдни хора, за които вашата чувствителност ще бъде чудесна мишена. Не приемайте всичко лично, но имайте предвид, че има много важни уроци, които трябва да научите. Едно от тях е да се научите кога да мълчите.

Везни – Много е възможно днес да има напрежение заради нечие егоистично отношение. Помислете дали и вие нямате нужда от известна доза егоизъм? Понякога е здравословно и необходимо, за да може човек да се насочи към собствените си цели. Не влизайте в спорове, ако другите спорят.



Скорпион – Вие сте готови за действия и пълни с енергия. Организирайте всичко около себе си и разпределете задачите. Голямо предизвикателство е да правите всичко сами, но би било по-добре да приемете помощта на другите.

Стрелец – При положение, че не можете да угодите на всички и да се отдадете в еднаква степен, определете приоритетите си. Ще попаднете на добра възможност, не я пропускайте. Трябва да опростите някои неща в живота си.

Козирог – Вашето чувствително сърце може да почувства гняв и ярост днес. Определено ще се опитате да не показвате истинската степен на гнева си и по този начин ще направите услуга, както на себе си, така и на другите.



Водолей – Нови хора навлизат в живота ви и носят така необходимия оптимизъм и вяра в човечеството. Най-накрая загърбвате някои минали разочарования. Избягвайте конфликтите, а ако все пак попаднете в тях, бъдете мъдри. Това важи особено за тези, които ходят на работа.

Риби – Може да бъдете малко разтърсени днес от планетарната енергия. Силните емоции ще са основното ви оръжие. Не позволявайте на несигурността на някой друг да ви засегне. Имайте доверие в себе си и начина си на действия.