Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес звездите са ви отредили любов и хармония!

Овен – Днес ще са ви необходими ловкост, гъвкавост, възможност за намиране на компромис и излизане от трудно положение, както и способност да балансирате на ръба и да можете да се задържите в същото време на повърхността.

Телец – Вероятно днес ще успеете да се освободите от един голям проблем. Това ще ви даде възможност да възстановите физическите и душевни сили, да поправите здравето си и спокойно да вземете решение как да продължите напред.

Близнаци – Имате всички шансове да обърнете някаква ситуация в своя изгода и полза. Дори ако обстоятелства не ви благоприятстват и има усложнения, ще имате много възможности да насочите тази ситуация в посоката, в която искате.

Рак – Възможен успех във вашите начинания и действия, както и малки придобивки. Но нещата не идват на готово. Всичко това ще изисква от вас енергичност, съобразителност и готовност да поемете риск, ако се наложи, но резултатите ще си струват усилията.

Лъв – Ще бъдете много доволни и горди от постиженията си. Трудностите са вече зад гърба ви и скоро ще можете да се насладите на плодовете на вашия труд. Очакват ви успех, просперитет, изпълнение на желанията ви и всичко това ще стане причина за прекрасно усещане за задоволство в душата ви.

Дева – Ще съумеете да постигнете своето. Ще успеете да владеете ситуацията и себе си. Предстоят ви успех, радост и удоволствие от нещо. Промените водят до по-добро. Ще ви застигнат добри новини.

Везни – Дори да ви устройва мястото под слънцето, което заемате, това не е извинение да спирате на едно място. Трябва да вървите напред и това е страхотен ден, в който да обмислите конкретните стъпки, които можете да предприемете, за да повишите нивото си.

Скорпион – Звездите ви предсказват любов, хармония и безгрижие. Изпитвате задоволство от положението си или от нещо друго. Намирате се в творчески подем. Трудно нещо ще помрачи радостта от живота ви. Ако се случи нещо различно, това вече зависи от личния ви хороскоп.

Стрелец – Ако си дадете ясна сметка, ще видите, че се чувствате уморени от всичко в последно време. Сега си дайте кратък отдих, за да може да се обновите и възвърнете към живота. Придържайте се към спокойната обстановка.

Козирог – Трудностите остават малко назад. Ще можете успешно да завършите делата си. Ситуацията ви удовлетворява и изпълва с хармония и великодушие. Ще се почувствате стабилни за момента.

Водолей – Изпълнението на желанията ви ще ви направи по-добри. Ще можете да приемете с благодарност този дар от съдбата. Това няма да ви направи арогантни. Напротив, ще предизвика желание да споделите радостта и благополучието си с близки до вас хора.

Риби – Днес ще изпитвате позитивни емоции. Ще имате спокойствие и възможност да си отдъхнете малко от проблемите. При някои от вас може да се зароди нова любов, влечение, привързаност. Не бързайте да споделяте с никого нововъзникналите чувства.