Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, добрият късмет идва в ръцете ви

Овен – Трябва да си поставите ясна цел и да се движите към нея. Внимателно следете срока на годност и качеството на продуктите, които купувате в магазините. Възможни са нови срещи и увлечения - любовните вибрации буквално витаят във въздуха!

Телец – В деловите контакти е по-разумно да отделите емоциите от действията и във всяка ситуация да се действа според правилата, преодолявайки изкушението за импровизация. По-добре е да дадете отдушник на чувствата и фантазиите в по-неформална обстановка, например сред приятели или в интимна атмосфера.

Близнаци – Един от "чистите" дни, белязан от хармония и баланс. Сърцето ви жадува за любов. Прекарайте времето си с любим човек. Може да се яви неочаквано нов поклонник. За да не пропуснете щастието, често се оглеждайте.

Рак – Отдъхвайте пасивно, не се натоварвайте с рутинни задачи. Вслушайте се в народната мъдрост, че щастието обича тишината. Въздържайте се от обсъждане на отношенията с най-близките си хора.

Лъв – Освободете се от съмненията, действайте решително и всичко ще бъде наред с вас. Най-важното е да се отпуснете и да останете в хармонично настроение. Свободните представители на зодиакалния ви знак ще могат да привлекат вниманието на противоположния пол.

Дева – Преговорите, сделките, срещите ще бъдат успешни и плодотворни. Конкретен човек ви дава илюзорни надежди, но в действителност той преследва само лична изгода. Опитайте се да заобиколите всички видове "токсични" хора, егоисти и клюкари.

Везни – Не дразнете завистливите си колеги като демонстрирате превъзходството си в професионален план. Домашните проблеми напълно ще заемат вниманието ви. Сега не е време да се отдавате на мимолетни удоволствия.

Скорпион – На този ден по-добре да не ходите по магазините, защото има шанс за спонтанни покупки, за които по-късно ще съжалявате. Добрият късмет идва в ръцете ви, но най-важното сега е да не го „изплашите“ с необмислени и прибързани действия.

Стрелец – Не правете няколко неща едновременно, в противен случай има риск да допуснете грешка. Направете си разписание на задачите. Инициативите ви ще бъдат успешни. Ще вземете отговорно решение по отношение на финансовите въпроси.

Козирог – Имайте предвид, че съдбата е готова да ви покаже своята благосклонност и да ви изведе до нови пътеки, но за да се възползвате от щастливия шанс, е необходимо да го съзрете! Бъдете нащрек!

Водолей – Отнасяйте се с това, което се случва по философски начин. Периодът на изпитанията завършва, звездите отново връщат своята благосклонност към вас. Не се поддавайте на емоциите, вземайте добре обмислени решения. Планирайте романтична среща за вечерта, ще си прекарате страхотно.

Риби – През деня бъдете активни, но не се опитвайте да разрешите всички задачи (проблеми) веднага. Вечерта е добре да поканите близък приятел или любим човек да прекарвате времето си в ресторант, на кино или концерт.