Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, експериментирайте в любовния си живот!

Денят не изключва да има елемент на изненада – нещо ново, сензационна новина, внезапно прозрение или идея, които да променят дадена ситуация, неочаквана среща, но и период на вдъхновение, когато на човек му се иска да излезе извън обичайният кръг на нещата.

Овен –Не пренебрегвайте семейството си, ако им обръщате достатъчно внимание, очакват ви красиви моменти. Силата на любовта, която се издига около вас, е точно това, от което се нуждаете в живота, за да придобиете повече енергия и жизненост.

Телец –Вашият социален живот ще има нужда от свеж бриз в близко бъдеще. Диабетиците и хората с високо кръвно трябва да бъдат особено внимателни през това време. Трябва да се грижите максимално за здравето си и да спазвате балансирана диета.

Близнаци – Определена ситуация през деня ще изисква вашето повишено внимание. Не забравяйте да сте по-търпеливи към семейството и особено към децата в семейството. При силно главоболие, което може да ви обезпокои днес, гореща вана ще ви послужи добре или поне оставете краката ви да си почиват в гореща вода. Добавете сол и ябълков оцет към водата.

Рак –Днешният ден може да бъде психическо предизвикателство за вас, така че разчитайте повече на това да запазите личните си дела вътре в себе си. Не се доверявайте на хора, които не познавате и не позволявайте на хармонията ви да бъде нарушена от външни влияния.

Лъв –Под влиянието на Марс, днес можете да използвате своята страстна страна и да покажете своята креативност. Въпреки това настроението ви през деня може да е доста променливо. Нещата понякога изглеждат много по-сложни, отколкото са в действителност.

Дева –Вашият партньор се чувства малко недооценен от вас. Обръщате ли му толкова внимание, колкото заслужава? Не оставяйте партньора си да тъне в съмнение и направете голям жест към него. Обърнете повече внимание на емоционалното си здраве.

Везни –Колкото и да сте ядосани, опитайте се да реагирате спокойно и деликатно. Днес кавгите биха ви наранили много и трудно ще се излекувате от изречените думи. Не отлагайте повече да говорите с партньора си за това, което ви притеснява и двамата напоследък.

Скорпион –Опитайте се да експериментирате в любовния си живот и да внесете нови идеи в спалнята си, които партньорът ви много ще оцени. Нежните докосвания, целувките и нежността са в основата на всяка връзка.

Стрелец –Животът не е само работа, грижете се повече за себе си. Парите не са всичко, има много по-важни неща от тях. Не ги оставяйте на заден план. Насладете се на този ден максимално. Не пренебрегвайте социалния си живот, може да срещнете някой специален човек.

Козирог –Най-важното нещо в живота е любовта. Любов към партньор, деца, семейство, вашите близки, животните, природата... Всичко останало е безполезно. Затова обърнете внимание на всички тези неща.

Водолей – Внесете повече любов и емоция във връзката, която изграждате. Под влияние на лунната позиция тялото ви ще бъде по-податливо на инфекции и болести. Спазвайте правилата за защита на вашето здраве.

Риби –Като цяло ще почувствате, че имате нужда от повече почивка и трябва да следвате това чувство. Макар да звучи егоистично, вие сте най-важният човек в живота си. Ако не сте здрави и доволни, другите около вас също няма да се чувстват добре.