Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, изпълнени сте с оптимизъм. Водолеи, дайте си почивка

Много е опасно да бъдете пасивни в този ден, тъй като енергията може да се трансформира в негативни емоции. Хората могат да бъдат раздразнителни, но като цяло денят е много благоприятен.

Овен – Не разчитайте само на късмета си, а на себе си. Трябва да се откажете от някои привилегии. Избягвайте споровете, въпреки че смятате, че сте прави. Вие сте много поривисти и можете да обидите някого, без да го искате. Вашите финанси ви притесняват.

Телец – Всичко, което знаете, е, че имате нужда от промяна. Не изпадайте в мрачни настроения, нещата вървят точно както трябва, скоро ще знаете какво да правите. Не се поддавайте на атмосферата, придържайте се към темпото си и денят ще премине спокойно.

Близнаци – Настроението ви ще се подобри при среща с приятели. Изобилие от теми и релаксиращи разговори могат да бъдат един вид магическа формула за експресно възстановяване от всичко, което ви е уморило в предишните дни.

Рак – Вие сте в променливо настроение и сте склонни към нервност, особено във връзка с партньор. Внимавайте какви задължения приемате, защото не сте в състояние да спазвате всички споразумения.

Лъв – Вие сте многостранни, пълни с идеи и много въображение. Доброто ви настроение обаче може да бъде развалено от нещо, което не очаквате. Неприятни изненади са възможни дори от най-близките хора.

Дева – Изпълнени сте с много положителна енергия, креативни сте. Фокусирайте енергията си върху внасянето на нови идеи, не подценявайте възможностите си, не позволявайте на малките проблеми да ви разсейват. Насладете се на този уикенд колкото можете повече.

Везни – Вие сте заети с разни проблеми, така че този ден е за вас, като всеки друг. Въпреки че е краят на седмицата, ви очаква необичайно голяма активност. Не се натоварвайте с нови задължения. Отложете всичко, което не сте длъжни да завършите сега.

Скорпион – Опитайте се да погледнете реалистично на нещата около вас, не се колебайте да разчитате на силната си интуиция. Не се поддавайте на натиска на околните. Решението е само ваше.

Стрелец – Фалшиво чувство за щастие и удоволствие могат да ви накарат да харчите повече днес, отколкото е необходимо. Не удавяйте внезапния си оптимизъм в неконтролирани разходи. Прибързано взимате решение, което е само временно решение на нещата.

Козирог – Благодарение на приятните събития в личния ви живот излъчвате положителна енергия и сте изпълнени с оптимизъм. Опитайте се да се възползвате максимално от този уикенд и да живеете в хармония и любов.

Водолей – Дайте си почивка от многото работа и задължения. Използвайте уикенда, за да „почистите“ дома и мислите си. Имате нужда от детоксикация. Когато има мир в душата, както и в обкръжението ви, вие ставате нов човек и можете да постигнете всичко.

Риби – Опитайте се да се дистанцирате от хора, които искат да ви въвлекат в клюки и лъжи. Поглезете се със спа уикенд в дома си. Грижата за тялото, четенето на интересна книга, леката музика и разговорите с приятели ще ви заредят с енергия.